Nyertunk is.halamadrid írta:Nyerhettünk volna több góllal is
Elol azert ez vekonyka lesz. De harom idegenbelibol 9pont, remek.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 29., hétfő 12:25
Nyertunk is.halamadrid írta:Nyerhettünk volna több góllal is
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 29., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 29., hétfő 12:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 29., hétfő 12:16
Megértem Hehe, hogy mire gondolsz Rodrygo esetén, ami a brutál pluszt, extrát illeti.hehetheoriginal írta:hat az kurvagyenge lesz akkor.Realista24 írta:
"Kuki szerepét" Rodrygo fogja betölteni, Carlo szavai erre utaltak legalábbis nálam.
jopofa gyerek, de na... komolyodjunk mar meg...
amugy hazira es edzobara is merges vagyok, hazinak szet kene szakitani magat edzesen a csapatbakerulesert, ha mar allitolag egeszseges, de hogy edzoba a mindig sulytalan percjatekos rodrygot kuldi be, aki nyilvan nem szint, kb ilyen callejon meg pedro leon kategoria kene legyen, de megis evek ota megkapja a bizalmat, aztan nagy dominanciat es kiugrast, extrat nem latni, nem lehet varni tole.
(most tegyuk felre, hogy jokor volt jo helyen parszor es ez tavasszal jol jott, de attol meg tamadasban gyengecske, betanult mozgasokkal biro, vedekezo kontracsapat vagyunk)
mint mindig, a barcelonaval kell hasonlitanom, meg kell nezni a kulonbseget csak a tamadojatekban, a futball iranti felfogasban.... tegnap mi 1:0nál elkezdtuk a nagypofáskodást a passzokban, a kocogasban, hanynom kellett....
aztan vérbe kell hajtani egy benzemat, mert nem akarjuk/tudjuk lezárni a meccset hamarabb....
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. augusztus 29., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. augusztus 29., hétfő 11:43
Jokor lenni jo helyen… beszarok.igen, jokor, jo helyen, 2 labdaerintes. mondhatjuk szerencsenek is feligmeddig, bar teny, hogy ott kellett lenni.
de fizikalisan keves, jatekban keves. de mindenkin vegig lehet igy menni a tamadoszekcioban, egyedul benzemaval nincs bajom jelenleg.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 29., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 29., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 10:49
Cavani done deal.nzooli93 írta: Cavani szerintem a Vb miatt fixen jatszani akar. Azert megy a Valenciaba. Sőt,oda se ir alá addig,amig Maxi Gomez a csapatnal van. Bar lehet ez inkabb a regisztráció miatt szükséges.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 9:53
fizikálisan nem képes szintet lépni, nem tud többet.Rodrygo más csapatban lenne, vernétek érte az asztalt. Szerintem is kevés most ahhoz hogy egy Real Madrid kezdője legyen, de ha nem kapja meg a lehetőséget soha nem is lesz több - a másik brazil azt gondolom mindenkit meglepett a szintlépésével, miért ne tehetne hasonlót Rodrygo is?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 29., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 9:33
Nem tudom, hogy mikor érted meg végre, és tudom, hogy érted, a papíron tudás lószart sem ér. Ahogy a hétköznapi életben sem, úgy a pályán sem. Hát pont ilyenek miatt szoktál fröcsögni a legjobban offban meg politika topicban.hehetheoriginal írta: nem a teljesitmenyrol beszeltem, hanem a futballtudasrol.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. augusztus 29., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 9:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 29., hétfő 9:19
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 29., hétfő 9:13
Mert az orvosi szobában ülne, nem a cserepadonMarci77 írta: *miért nem lehet legalább egy öreg Cavanit 1 évre padra ültetni,nem hinném,hogy drága lenne*
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 29., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 9:04
ez faszsag lenne a vezetes reszerol, mert mar nincs ido hozni senkit, lassan darabszam problema is lesz elol, nem csak minosegi.Donát írta:Szerintem Asensio, Hazard és Mariano azért nem játszott eddig, hogy nyomást helyezzenek rájuk, és távozzanak. Az átigazolási ablak zárultával majd fognak kapni valamennyi szerepet. Hogy ez jó-e a csapatnak, az meg majd kiderül.wZoLee7 írta: Asensio szerintem tegnap megkaptaa jelet amire várt. Támadni kellett, kellettek a gólok, mégsem küldték be, viszlát
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem