Viktor, te vagy az?ezek a nagyvarosok amugy ugyanugy el vannak veszve, egesz nyugateuropa egy fospermet förmedveny, multikulti, meg migransbunozok mindenfele, akik leszarnak kb mindent es mindenkit, nincs itt semmi meglepo
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Akkora aranytömbben kéne tartani amekkorához spec daru kell aztán nem lopja el senki
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze tudom, de akkor nincs min csodálkozni azon, hogy nem bérelnek fel senkit, ha már erre sincsen eszük vagy telibeszarják.hehetheoriginal írta: de tudod milyenek ezek a mai öcskösök, rolexek gyémánttal kibaszva, kötegekben a lóvé, megy a kép az instara folyamat, kocsikulcsok sorban a meregdraga butorokon, aztan meg vannak szeppenve, mikor kirámolják őket
ezek a nagyvarosok amugy ugyanugy el vannak veszve, egesz nyugateuropa egy fospermet förmedveny, multikulti, meg migransbunozok mindenfele, akik leszarnak kb mindent es mindenkit, nincs itt semmi meglepo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
de tudod milyenek ezek a mai öcskösök, rolexek gyémánttal kibaszva, kötegekben a lóvé, megy a kép az instara folyamat, kocsikulcsok sorban a meregdraga butorokon, aztan meg vannak szeppenve, mikor kirámolják őket
ezek a nagyvarosok amugy ugyanugy el vannak veszve, egesz nyugateuropa egy fospermet förmedveny, multikulti, meg migransbunozok mindenfele, akik leszarnak kb mindent es mindenkit, nincs itt semmi meglepo
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért írtam a biztosítást Olcsóbb, mint fegyvereseket bérelni, mármint legálisatMarci77 írta:Manchesterben/Liverpoolban kis túlzással 2 havonta kirabolnak egy játékost kb,erre vannak szakosodva már régóta,ugye Reinát 15 éve BL döntő alatt rabolták ki,máig megy, 2022ben már 3 játékos esett áldozatul asszem. Casemiro családja mellett ezért van extra felügyelet és őrök mióta odaigazolt. És ezért vannak hotelben még mindig.Realista24 írta:
Mondjuk én ehelyett inkább az értékeimet egy olyan helyen és olyan minőségben tárolnám a ház egyik eldugott részén, ami nem éri meg a fáradtságot + egy hozzá tartozó biztosítás, ha mégis fáradoznának vele. Mert nyilván az asztalon hagyott Rolexek és gyémántok vonzzák az ilyen embereket.
Egy TV PS kombóért nem fognak ott betörni.
Pogbának a széfét is elvitték tavasszal,kb sehova se tudod rejteni a pénzt a házban. max kertbe a kutyáid alá talán,hogy klasszikussal éljek
Szerintem simán vannak szenzoros cuccaik átnézni mi hol lehet..
Na meg eleve nem kellene százezer eurókat kpban tartani...szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Manchesterben/Liverpoolban kis túlzással 2 havonta kirabolnak egy játékost kb,erre vannak szakosodva már régóta,ugye Reinát 15 éve BL döntő alatt rabolták ki,máig megy, 2022ben már 3 játékos esett áldozatul asszem. Casemiro családja mellett ezért van extra felügyelet és őrök mióta odaigazolt. És ezért vannak hotelben még mindig.Realista24 írta:Mondjuk én ehelyett inkább az értékeimet egy olyan helyen és olyan minőségben tárolnám a ház egyik eldugott részén, ami nem éri meg a fáradtságot + egy hozzá tartozó biztosítás, ha mégis fáradoznának vele. Mert nyilván az asztalon hagyott Rolexek és gyémántok vonzzák az ilyen embereket.Sierra írta:
Amúgy ez fura, ha olyan gazdag lennék mint ezek a focisták, tuti lenne vagy 10 fegyveres őröm, 8 rotweillerem akik biztosítanák hogy ilyen tuti ne történjen.
Pogbának a széfét is elvitték tavasszal,kb sehova se tudod rejteni a pénzt a házban. max kertbe a kutyáid alá talán,hogy klasszikussal éljek
Szerintem simán vannak szenzoros cuccaik átnézni mi hol lehet..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hehetheoriginal
pont akkorra berelnek realtime taposodeszantosokat, shoot to kill ponttal a szerzodesukben'shutterisland írta: ezt mindig szoba is hozzuk ilyen esetek utan.
egyszeru celpontok, foleg hogy meg azt is 100 szazalekra lehet tudni, hogy mikor nincsenek otthon.
sztem heti 1-2X van ra penzuk kifizetni azt a parezer eurot egy jo kis fegyveres zsoldosbrigadnak.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk én ehelyett inkább az értékeimet egy olyan helyen és olyan minőségben tárolnám a ház egyik eldugott részén, ami nem éri meg a fáradtságot + egy hozzá tartozó biztosítás, ha mégis fáradoznának vele. Mert nyilván az asztalon hagyott Rolexek és gyémántok vonzzák az ilyen embereket.Sierra írta:Amúgy ez fura, ha olyan gazdag lennék mint ezek a focisták, tuti lenne vagy 10 fegyveres őröm, 8 rotweillerem akik biztosítanák hogy ilyen tuti ne történjen.Realista24 írta: Aubáékat otthon kirabolták. A játékos és felesége is otthon volt...valamelyik oldal azt írja, hogy tettlegesség is volt, más hír szerint odáig nem fajult, de agresszív támadók voltak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ezt mindig szoba is hozzuk ilyen esetek utan.
egyszeru celpontok, foleg hogy meg azt is 100 szazalekra lehet tudni, hogy mikor nincsenek otthon.
Amúgy ez fura, ha olyan gazdag lennék mint ezek a focisták, tuti lenne vagy 10 fegyveres őröm, 8 rotweillerem akik biztosítanák hogy ilyen tuti ne történjen.Realista24 írta: Aubáékat otthon kirabolták. A játékos és felesége is otthon volt...valamelyik oldal azt írja, hogy tettlegesség is volt, más hír szerint odáig nem fajult, de agresszív támadók voltak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aubáékat otthon kirabolták. A játékos és felesége is otthon volt...valamelyik oldal azt írja, hogy tettlegesség is volt, más hír szerint odáig nem fajult, de agresszív támadók voltak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ultra vékony a támadósorunk ezt mindenki tudja. Mariano, Hazard nem szint. Asensio nem fogja hozni a tavalyi számait, most sem kapott lehetőséget, ez jelzés értékű. Rodrygo az egyetlen értelmes cserénk előre. Valverde játszik jobbszélsőt, de ő nem támadó, szóval Benzema és Vini vannak előre, ha valamelyikük kidől vagy formahanyatlásban lesz akkor tényleg vége lesz a szezonnak. Elfogult madridista vagyok, de 1 támadót mindenképpen igazolnék.Donát írta:Nem temetjük a Madridot, nert a Barca könnyen nyert, azt beszéltük, hogy durva vékony a támadó szekció, és így nem lehet egy szezonon át. Persze lehet, hogy csodás módon feltámad Hazard, megtáltosodik Asensio, és Marianoról minden labda bepattan. Imádná mindenki, és drukkolunk is ennek a forgatókönyvnek is. De erre van kisebb esély, és nem mindenkinek van kedve bemacsózni, hogy úgyis megszabunk mindenkit, mi vagyunk a legjobbak!hehetheoriginal írta: gondolom arra gondol, hogy egybol temeti mindenki a madridot, mert a barca konnyen nyert.
aztan egyreszt van benne valami, masreszt azoktol is van benne valami, akik temetik a csapatot, masreszt mivel valoban verszegeny a tamadoszekcio, mert nem tudtunk senki baszot hozni, igy okkal van kiborulva par ember - en pl a hataron mozgok, sztem keves lesz nagyon ez a szezon sajnos..
- hehetheoriginal
persze hogy gyengeszar a tamadoszekcio, mindenki latja, legalabbis itt.....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem temetjük a Madridot, nert a Barca könnyen nyert, azt beszéltük, hogy durva vékony a támadó szekció, és így nem lehet egy szezonon át. Persze lehet, hogy csodás módon feltámad Hazard, megtáltosodik Asensio, és Marianoról minden labda bepattan. Imádná mindenki, és drukkolunk is ennek a forgatókönyvnek is. De erre van kisebb esély, és nem mindenkinek van kedve bemacsózni, hogy úgyis megszabunk mindenkit, mi vagyunk a legjobbak!hehetheoriginal írta: gondolom arra gondol, hogy egybol temeti mindenki a madridot, mert a barca konnyen nyert.
aztan egyreszt van benne valami, masreszt azoktol is van benne valami, akik temetik a csapatot, masreszt mivel valoban verszegeny a tamadoszekcio, mert nem tudtunk senki baszot hozni, igy okkal van kiborulva par ember - en pl a hataron mozgok, sztem keves lesz nagyon ez a szezon sajnos..
- hehetheoriginal
gondolom arra gondol, hogy egybol temeti mindenki a madridot, mert a barca konnyen nyert.
nekem az a bajom, hogy tokatlag vagy atlagnal kicsit jobb, de semmikepp real szintu arcokban bizunk tovabbra is elöl es mindenki hatra van dolve nyugodtan, hogy ez eleg lesz idenre....
nekem az a bajom, hogy tokatlag vagy atlagnal kicsit jobb, de semmikepp real szintu arcokban bizunk tovabbra is elöl es mindenki hatra van dolve nyugodtan, hogy ez eleg lesz idenre....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Miért?Realista24 írta: Nevetséges, ami itt megy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nevetséges, ami itt megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Baszod itt pörögtök a barca topikban miközben focikázunk hát mi a fasz.
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ugylatom mar megint elbucsuzhatunk a bajnoksagtol mar a harnadik forduloban a forumon tapasztalhato hangulat alapjan. Mint minden szezonban.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."