Keresem az Aranylabda top3 helyezettek között, de nem találom egyelőre. De tuti, hogy a France Footballnál a hiba.Faust írta:Amikor az europa ligaban szopatta a vilagot.kiserik írta: Te hehe, mikor is volt Hazard szűk elit?
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az ilyen ignoráns kérdésekre nem vesztegetem az időm, foglalkozzunk mással.
thereisonly1ronaldo
Amikor az europa ligaban szopatta a vilagot.kiserik írta: Te hehe, mikor is volt Hazard szűk elit?
Te hehe, mikor is volt Hazard szűk elit?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudom, tudom...a nem úgy gondoltam, meg szarkazmus volt és nem értitek az eyetest lényegét, plusz számtalan hasonló gondolat, amivel palástolni tudod a hülyeségeidet, ahelyett, hogy jót röhögnél magadon néha, ahogy mindenk más teszi.hangzatos semmit se jelento mondatok, as always, mai napig varom a listát....
Senki nem mondta, hogy fűzd össze az előző témával.erre te idelinkelsz egy tök irrelevans teljesen más dolgot
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
kezdtek megint félrebeszélni, itt a sérülésről volt szó
hogy előtte mi volt, abban egyetértünk.
hogy most, utána mi van, azt látjuk, erre mondtam, hogy meg kéne szakadnia edzésen, edzobanak meg perceket kéne adnia neki.
en leszarom, mert nem kedvencem, pont ezert is tudok objektiven beszelni rola, de aki olyat ir, hogy sosem volt szuk elit, az miert nem nyom inkabb egy altf4-et vagy zarja le szepen a telefonjat es megy el enni valamit?
hogy előtte mi volt, abban egyetértünk.
hogy most, utána mi van, azt látjuk, erre mondtam, hogy meg kéne szakadnia edzésen, edzobanak meg perceket kéne adnia neki.
en leszarom, mert nem kedvencem, pont ezert is tudok objektiven beszelni rola, de aki olyat ir, hogy sosem volt szuk elit, az miert nem nyom inkabb egy altf4-et vagy zarja le szepen a telefonjat es megy el enni valamit?
hangzatos semmit se jelento mondatok, as always, mai napig varom a listát....Ez a mit néztél be (most és az évek alatt), megint olyan magas labda, hogy 2024-ig meglenne vele a fórum minden más téma nélkül
megint ferditesz es terelsz, az volt a téma, hogy miert faszsag osszehasonlitani a 2 jatekost az elmult idenyek teljesitmenye alapjan, es mi van a serulessel, erre te idelinkelsz egy tök irrelevans teljesen más dolgotÜzenet a múltból a végére: Szoval az egesz lenyege, hogy fuckyouall, hazi my man, jovore nagyon bolond lesz bapival meg bencivel.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a mit néztél be (most és az évek alatt), megint olyan magas labda, hogy 2024-ig meglenne vele a fórum minden más téma nélkülhehetheoriginal írta: abban mit néz be az ember, hogy most is jatszhatna hetrol hetre?
eddig nem volt egeszseges.
arra vagyok ráfeszülve, hogy ti itt teljesen figyelmen kivul hagyjatok a seruleset, ami legalabb 2 evet elvett a palyafutasabol.
es amugy is te vagy a hibas, ilyen fasz mondatokat barki kitalál, fullertelmetlen, pl itt van még egy:
lebron james though a pro athlete for 20 years, has never scored a goal in the champions league
Üzenet a múltból a végére: Szoval az egesz lenyege, hogy fuckyouall, hazi my man, jovore nagyon bolond lesz bapival meg bencivel.
Stílusból adódik, hogy ki írta
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hazard sérülése november 26-án volt. Addig lejátszott egészségesen (meg kövéren, mint egy disznó) 13 meccset, amin lőtt 1, azaz EGY gólt. Lewa letolt 3 meccset, lőtt 4 gólt. De nézzük a gólpontokat, gól+gp, Hazard 5 gól+gp 13 meccs alatt, Lewa 6 gól+gp 3 meccs alatt. Igaz, nem ér őket összehasonlítani, Lewa top játékos, Hazard sosem volt az...
Azt kellene felfogni végre, hogy hiába egészséges, azért nem játszik, mert vannak nála jobbak, akikkel előbbre van a csapat. Ez nem a Hazi team. Aki nem üti meg a szintet, az kimarad. Ő kimarad rendre.
Azt kellene felfogni végre, hogy hiába egészséges, azért nem játszik, mert vannak nála jobbak, akikkel előbbre van a csapat. Ez nem a Hazi team. Aki nem üti meg a szintet, az kimarad. Ő kimarad rendre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A sérülés egy dolog, a hozzáállása egy másik, ahogy az edzésen mutatott teljesítménye is. Persze nem látunk rá direkten ezekre, de azért sejtéseink lehetnek. Meg nem gondoilnám hogy Zidane vagy Carlo ne értene hozzá. Szerintem sérülés ide vagy oda ciki, hogy egy kalapban van Marianoval meg Asensioval, és egy teljesen közepes Rodrygo vagy LV előrébb van a sorban nála.
Az már csak hab a tortán hogy mennyibe került és hogy tényleg 1 db emlékezetes megmozduléása nem volt eddig.
Az már csak hab a tortán hogy mennyibe került és hogy tényleg 1 db emlékezetes megmozduléása nem volt eddig.
Nem illik.
- hehetheoriginal
abban mit néz be az ember, hogy most is jatszhatna hetrol hetre?
arra vagyok ráfeszülve, hogy ti itt teljesen figyelmen kivul hagyjatok a seruleset, ami legalabb 2 evet elvett a palyafutasabol.
es amugy is te vagy a hibas, ilyen fasz mondatokat barki kitalál, fullertelmetlen, pl itt van még egy:
lebron james though a pro athlete for 20 years, has never scored a goal in the champions league
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De az egészet te reagálod túl hehe, nyilván félig komolyan, félig viccből tettem ezt be, ennyi kapálózást biztosan nem ér.
Te vagy itt a legjobban ráfeszülve hazira, mert fáj beismerni hogy benézted, nem lesz belőle semmi már Madridban. Nyugi, mindannyian tévedtünk már, kivéve atesz, ő jól látott mindent.
Te vagy itt a legjobban ráfeszülve hazira, mert fáj beismerni hogy benézted, nem lesz belőle semmi már Madridban. Nyugi, mindannyian tévedtünk már, kivéve atesz, ő jól látott mindent.
Nem illik.
- hehetheoriginal
há de mondtam. józan paraszti ésszel, ha egy olyan jatekos teljesitmenyet! szidod meg kutyázod, aki hosszu ideig serulesekkel szopja, annál barki jobban ert, aki tudja, hogy versenysportban nem olyan egyszeru serulesek es mutetek utan visszaterni, fizikális, szellemi, minden téren.Realista24 írta:Miért vágod te jobban a témát, mint mondjuk én? Azon túl, hogy egy idiótának gondolszhehetheoriginal írta: mire szeretnel valaszt?
komolyan kerdezem. sztem leirtam, ervekkel. mit hianyolsz?
pont a hozzánemértést mutatja, hogy jöttök itt nfl meg nba dolgokkal, összehasonlithatatlan a 3 dolog.
de már-már azt hiszem, hogy csak trollkodtok, ennyire alap basic dolgot nem érteni es óvodásmódra beszopni, hogy egy korabban sosem serult jatekost lerugjak, aztan tobbszor muteni kell, felborul az erzekeny egyensuly a testeben, honapokig femmel a lababan kell osszeraknia magat, utana megint fém nélkul, aztan az edzesektol izomproblemák, persze hogy diszkomfort, millionyi apro szirszar, izmok, szalagok, ahogy kapcsolodnak, pl van basten es batistuta is exitet kellett nyomjon boka miatt, de nem, nalatok az van, annyit lattok, hogy mennyire semmirekello es tehetsegtelen balfasz.
nem mondom, hogy tökéletes perfekt jatekos, mert dagadtan erkezett legeloszor, aztan ugye mikor beindult volna a psg-s cigany lerugta, mostanra lett jol, es most nem hiszem, hogy szetszakadna edzesen, bar nyilvan nem latom nap mint nap. abbol indulok ki, ha fizikalisan kozel lenne regi enjehez es edzesen is odabaszna naprol napra, akkor kapna a perceket a meccseken, de ez eddig nem igy van.
viszont ami a seruleset illeti, azon csodalkozom, hogy ennyi - aranylag - ertelmes ember, mint ti nem tudjatok megerteni es osszerakni a teljes képet, es ilyen alapveto dolgokat magyarazni kell....
ezert hülyézel másokat, ugye?Egy forumon az emberek véleményt szoktak cserélni.
vannak a tények, a szabályok és természet törvényei egy sérülés esetében, aminek ti/ők ellentmondanak, mi több, figyelembe se veszik, erre mondom, hogy hulyeseg. ez nem egyetertes es kinek van igaza táma, egy igazsag van, a tények mutatják.Aki nem ért veled egyet, az miért ír hülyeségeket? Azért, mert máshogy gondolja, attól még nem biztos, hogy neked van igazad.
igaz, de emiatt max az első pár honapja miatt lehet szidni, aztan egyik legjobb volt hetrol hetre szep lassan, mig le nem rugták.A sérülésnek meg semmi köze ahhoz, hogy a sérülése előtt túlsúllyal érkezett meg a világ legjobb csapatához csatlakozásakor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. augusztus 30., kedd 13:54-kor.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
egészen elképesztő hogy a személyeskedést még te hozod fel, simán állami média szint amit letolsz itt gyakorlatilag minden áldott nap. Olyan nincs hogy neked ne legyen igazad, rehabkirály.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért vágod te jobban a témát, mint mondjuk én? Azon túl, hogy egy idiótának gondolszhehetheoriginal írta: mire szeretnel valaszt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
mire szeretnel valaszt?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jellemző, hogy választ továbbra sem kapunkhehetheoriginal írta: hogy nevezned masképp, ha nem hulyesegnek, ha ti egy vegig egeszseges es egy folyamatosan seulesekkel bajlodo jatekos teljesitmenyet hasonlitjatok ossze?
ha csak a szaraz szamokat nezed, pl lott golok, akkor nyertetek, igazatok van
en meg kisarkitom, hogy hazi több golt lőtt madridban, mint R24
vegtere ezek is csak szamok.
aztan jonnek ezek a gyenge szemelyeskedo balfaszkodasok toletek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hazi papa nem volt 4 évig sérült
Csak mentálisangyengelustaszar volt a balszerencséje mellett.
De az hogy most miért nem játszik inkább előbbihez van köze mint utóbbihoz. Így meg már miért ne lehetne vicc alanya? Hát most idegeskedjünk rajta?
De tényleg nem oke a Lewa összehasonlítás...az már nem az ő szintje, nem korrekt
Csak mentálisangyengelustaszar volt a balszerencséje mellett.
De az hogy most miért nem játszik inkább előbbihez van köze mint utóbbihoz. Így meg már miért ne lehetne vicc alanya? Hát most idegeskedjünk rajta?
De tényleg nem oke a Lewa összehasonlítás...az már nem az ő szintje, nem korrekt
- hehetheoriginal
hogy nevezned masképp, ha nem hulyesegnek, ha ti egy vegig egeszseges es egy folyamatosan seulesekkel bajlodo jatekos teljesitmenyet hasonlitjatok ossze?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem tudnám, hogy ki hehe, azt gondolnám Abkarovics doktor urral van dolgunk .
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Már csak a jó öreg R.M.C.F hiányzik innen