ANDS írta:
ateeemadrid írta:
Ja értem, ha nem volt erősebb tavaly se a támadósor, mint most, akkor maradjon minden ugyanígy. Igazából ezen logika mentén 30 év múlva is nekivághatunk ugyanezzel a támadósorral a szezonnak, nem?
A tavalyi sikerek pont azért is voltak ilyen édesek, mert sokszor csodával határos módon sikerült nyerni, de azért az szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy sok poszton van bőven hova fejlődnünk, az egyik lehető legnagyobb hiba a sikerek miatt azt gondolni, hogy nem lehet fejleszteni a csapatot.
A szuperkupát inkább a tavalyihoz sorolnám, de nem is ez volt a lényeg, nem is nagyon hoz lázba az a barátságos meccs, nyilván elsősorban a BL, bajnokság, kupa hármasra gondoltam.
Az utolsó érv megint nettó faszság, már ne is haragudj, ez valóban így működik, rohadt jó csapattal is lehet nullszezonos kupát hozni, meg több helyen gyengélkedő csapattal is lehet címeket nyerni, de a vezetőség feladata, hogy a keret minőségének növelésével minél elérhetőbb legyen a siker, nem? Gondolom abban egyetértünk hogy jobb támadósor = nagyobb esély a címekre, mégha az ellenkezőjére is volt már példa a futballtörténelemben.
Az ilyen “finom célzásokkal”
nem gondolom, hogy növelni lehet az érvek súlyát.
A vezetőségnek elég összetett a feladata szerintem.
Egyszerre kell fenntartani a klub fizetőképességét, a klub hírnevét, növelni a nézettséget és a bevételeket,
biztosítani a működéshez szükséges körülményeket, eszközöket, személyzetet.
A játékoskeret kialakítása egy része a feladatuknak, és attól, mert lehet a kereten javítani, nem biztos, hogy szórni kell a pénzt meggondolatlanul. Attól, hogy te nem érted a vezetőség döntéseinek okát, még nem biztos, hogy ők rosszul végzik a dolgukat.
A PSG támadósora elég jó?
Az is tud problémát okozni, ha orrnehéz a csapat.
Kiserik is leírta, hogy nehéz Benzema mögé a padra igazolni, pláne jó támadót, azzal az ígérettel, hogy 5 meccsen a szezonban majd kezdő lesz.
A csapatot nyilván lehet fejleszteni, csak kérdés, hogy van - e a piacon elérhető támadó?
A keretnek a fizetését is ki kell gazdálkodni, ez is feladata a vezetőségnek, meg az is, hogy tíz év múlva is a legfelsőbb polcon legyen a csapat. Olyan játékost kár igazolni, akivel csak nő a keret létszáma és a bérköltség, de nem tud eldönteni meccseket (Mariano, Jovic).