flori írta:Azért Rüdiger is elég nagy fogás ingyen.
adom, de nem hiányposzta érkezett. Azért hátul mennyiségben megvoltunk előtte is. Előre viszont égető lett volna már a tavalyiakból is kiindulva. Ettől függetlenül jó, hogy jött Rüdiger.
flori írta:
Egyértelműen lyukra szaladt Perez, Mbappé leigazolásával teljesen más lenne most a kép. Sajnos ismét a következő nyárra kell koncentrálni, lehet halászni a Chelseaből egy Jamest, egy Modric-Kroos helyettest, meg egy pótMbappét/Haalandot. Az utóbbi jövőre is kib. macera lesz.
Jah, Mbappé beszopatta az öreget rendesen. Sajnálom meg minden, de ez még nyár elején történt, 3 hónapja volt a vezetőségnek hogy találjanak valakit. Azért van pár minőségi arc aki mozdítható lett volna sztem. EU-s helyekkel kellett volna játszadozni és akkor olyan embert is lehetett volna hozni.
Kerlon írta:
Igazából csak Kylian szopatott le minket, szerintem a tobbi done deal volt a nyarra es belegondolva eleg is lehetne a makulatlan boldogsaghoz.
Az a baj hogy igen. De az is szomorú, hogy nem sikerült rámozdulni senki másra 3 hónap alatt.
R. Carlos írta:
A támadó problémával részben egyetértek. Gnabryt hajszolni kellett volna -Mbappé után-, sőt én még Sterlingben is láttam lehetőséget, de sajnos a vezetőség betegesen ragaszkodik Asensiohoz...
Gnabry is elfért volna bőven, sőt, előrelépés lett volna. De valszeg a Bayern amúgy se adta volna olcsón, hiába járt le jövőre a szerződése, ő meg valszeg maradni akart.
Még mindig fájó pont ez az Emmbappé történet, mert ő lett volna a tökéletes ember előre (játéktudás szempontjából), a hiányzó puzzle. Nagyon nagy kár érte hogy emberileg -1 a gyerek.
Ha ő jön, akkor 10/10-es igazolási szezon, így viszont hiányérzete maradt az embernek, hogy senki nem jött előre. De még cserecsatár sem..