Fekir nagy spiler, de nem klasszis, nem a tudasa miatt, hanem, mert defektes az agya. Mar egy kicsit en is megijedtem, hogy B.Silva lesz. Nekem is egybol Arda Turan jutott eszembe errol. Mely lesz a keret, mindenfele tamado megtalalhato a Barca kereteben, ettol fuggetlenul maradjunk azert a realitas talajan. Dembele aki extraklasszis, de o hangulatember, siman hullamvolgybe fog kerulni, onnan meg mindig nehezen jon ki, ott egy 34 eves Lewa, akinek csatarposzton nem lesz potlasa, mivel Auba eligazol. Fati szinten nagyon ugyes jatekos,(szimpatikus is a srac) de felevente 10 meccsel, azert nagyon nehez lesz maradandot alkotni. Ott lesz ez a temperamentumos Fekir, aki, ha rossz labbal kell fel, hatalmas emberhatrany, persze neha hozza fog tenni a jatekhoz. Ki van meg? Ferran, aki mindent kihagy, aki a Chelseas Torrest is megszegyeniti… en azt mondom, hogy nevek alapjan nem rossz ez a keret, viszont ez gyakorlatban egy 6 pontos Real bajnoki cimet kell, hogy jelentsen.Toti írta:Es hova? Ki elol akar perceket elvenni? Ez kb ilyen arda turan szintu igazolas. Letszamra megvannak de azert meg villogni akarnak egy nevvel.flori írta: Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Pad'em
Fabrizio épp most cáfolta az egész Fekir ügyet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
én nem bánom, így lesz szép őket lenyomni a ligában, legalább nem puhulnak el a fiúk, hogy B verziós katalánok ellen kell hozni a kötelezőt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Es hova? Ki elol akar perceket elvenni? Ez kb ilyen arda turan szintu igazolas. Letszamra megvannak de azert meg villogni akarnak egy nevvel.flori írta: Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
most akartam én is. ez lesz a bombaflori írta: Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
miért nem szűnik már meg ez a klub?!
cofidises garázsvásár spofity
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- flori
Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Elég baszó mély keretük lett…
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Hat ha ezt a nyarat megussza a barca minden kovetkezmeny nelkul, legyen az pontokban, igazolasi idoszakos kizaras, stb.. az egy mocskos nagy kamu lesz. Tulajdonkeppen azt csinaltak a nyaron amit akartak. Ember se tudja mar mekkora adossagban usztak, erre lehoznak egy olyan nyarat, amit sztem emberemlekezet ota nem csinalt csapat. Hirtelen mindenkit letudtak igazolni, hirtelen mindenki leadott a fizujabol (igen, persze..hagyjuk mar, ne legyunk hulyek..), hirtelen eltunt az adossag, hirtelen ha penz allt a hazhoz azonnal egy ujabb jatekosra koltottek, hirtelen mindenkit betudtak regisztralni.. es a vegere meg egy nagy durranas is? Ez tobb evre is eleg tortenet, nem 2 honapra osszezsufolva.'shutterisland írta:ez valami oriasi prank vagy tenyleg leforditanak meg a szekrol.| Gerard Romero: "We are not ready for what is about to happen."
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez valami oriasi prank vagy tenyleg leforditanak meg a szekrol.| Gerard Romero: "We are not ready for what is about to happen."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerva itt, a pont ott komámToti írta:Idei nyaron sztem megtanultuk, h semmit sem jelent a beszedsebydani írta:
Kijelentette tegnap, hogy marad
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Idei nyaron sztem megtanultuk, h semmit sem jelent a beszedsebydani írta:Kijelentette tegnap, hogy maradToti írta:
Most ez komoly geci? Hat koundet is csak ugy hirtelen a semmibol regisztraltak, es akkor most meg az utolso orakban ez is? Hat beszarok ha b. silva lesz az
- sebydani
CR Jr. még lehet'shutterisland írta: 6 millerert akkor nem ceronaldo lesz.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélem Mariano azToti írta:Most ez komoly geci? Hat koundet is csak ugy hirtelen a semmibol regisztraltak, es akkor most meg az utolso orakban ez is? Hat beszarok ha b. silva lesz azRealista24 írta: Azt írják valaki érkezik a Barcahoz, évi 6 milliót fog keresni. Ligaval egyeztettek hogy belefér e.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
6 millerert akkor nem ceronaldo lesz.
- sebydani
Kijelentette tegnap, hogy maradToti írta:Most ez komoly geci? Hat koundet is csak ugy hirtelen a semmibol regisztraltak, es akkor most meg az utolso orakban ez is? Hat beszarok ha b. silva lesz azRealista24 írta: Azt írják valaki érkezik a Barcahoz, évi 6 milliót dög keresni. Ligaval egyeztettek hogy belefér e.
Most ez komoly geci? Hat koundet is csak ugy hirtelen a semmibol regisztraltak, es akkor most meg az utolso orakban ez is? Hat beszarok ha b. silva lesz azRealista24 írta: Azt írják valaki érkezik a Barcahoz, évi 6 milliót fog keresni. Ligaval egyeztettek hogy belefér e.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják valaki érkezik a Barcahoz, évi 6 milliót fog keresni. Ligaval egyeztettek hogy belefér e.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Braithwaite Espanyol, vótmá?
De Jong meg marad.
De Jong meg marad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno