Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 2., péntek 9:47

Nem az volt a narratívád, hogy Tücsit mindenképp el kell hozzuk, különben megint lemaradunk a kövi évtized baszó deszantos Essienjéről? :D
de. de ez mit sem dob azon, hogy a két legégetőbb lyukat, a szelsohatvedet es a tamadot nem tomtuk be.
itt meg a vezetőség értékelése volt a kérdés.
Rüdiger viszont tökéletes fit
lenne, ha jatszatná edzőbá rendesen a rendre instabil es hibázó mili helyett pl, ha már alaba nem tud többé szélen futni
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 9:46

Pad'em írta:
Realista24 írta: Sesko :lol: el is felejtettem, hír se volt róla mostanában nem? Mármint más csapatokkal.
Leigazolta már a Lipcse, 23-ra.
Igen? :lol: teljesen out of scope a csávó.

Láttam hehe, te is képben voltál vele :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 2., péntek 9:42

Realista24 írta: Sesko :lol: el is felejtettem, hír se volt róla mostanában nem? Mármint más csapatokkal.
Leigazolta már a Lipcse, 23-ra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. szeptember 2., péntek 9:41

6, szerintem Lunint ellehetett volna küldeni valahová ahol játszik is, hogy megnézzük mi van benne. A védelem jobb oldalára nem tudom Vini Tobi mennyire valós opció, de ott akkor LV-től ellehetett volna köszönni, az ember minden csak nem jó megoldás már. Nem hoztunk támadót és ezzel összefügg az a hatalmas pofára esés amit MBappenek köszönhetünk. Továbbá a szokásos, hogy lejárő szerződésű Asensiót nem tudjuk értékesíteni. Értem, hogy ha nem akarnak elmenni akkor nem tudunk velük mit kezdeni, de a világon kb csak mi nem tudunk ezekkel mit kezdeni, minden más csapatnál csak megoldják, sok esetben anélkül h a sajtó tele lenne a balhéval. Évek óta megy a jótékonykodás a mi kárunkra és frusztráló ránézni a padra ahol Hazard, Asensio meg Mariano nevetgél majd. Ez a nyár hatnál semmivel sem több.
Csucsu érkezése jó, Rüdiger is ad egy jó variációs lehetőséget a védelemnek, de ennyi. Tudom, hogy erős kereten nem egyszerű erősíteni, de ebben a nyárban több volt. Most majd egy vb csodára kiadunk 150 milliót télen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 9:40

Sesko :lol: el is felejtettem, hír se volt róla mostanában nem? Mármint más csapatokkal.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. szeptember 2., péntek 9:39

Nálam ez 7-es. Ha még jött volna egy támadó illetve elment volna az Ase/Mariano pakkból még valaki akkor több lett volna. Az érkezők jó posztokra érkeztek és minőséget képviselnek, a távozók közül meg csak Casemirot sajnálom, de megértem, és nagyjából pótolva is van.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 2., péntek 9:36

hehetheoriginal írta:
Pénz kell legyen, mert az utolsó 3 átigazolási szezont pluszban hoztuk le.
szavazásnál egy kőkemény 3-ast kapott a vezetőség, de szivem szerint 1-est adnék, mert tucsira nem volt szukseg, még ha jo is hogy itt van a jelenre es jovore nezve, de hogy se kisköcsög, se viking....
Nem az volt a narratívád, hogy Tücsit mindenképp el kell hozzuk, különben megint lemaradunk a kövi évtized baszó deszantos Essienjéről? :D

Amúgy igen, a leigazolása úgy, hogy Case lelépett teljesen más megvilágításba kerül. 5-öst adtam, egy db ember választja ezt el a 10-estől, egy univerzális támadó aki jobbszélen meg centerben is hozza magát. Az okokat már végigjártuk, végig olyan érzésem volt hogy Mbappé annyira felkészületlenül érte Perezt, hogy nem akart pánikból B megoldást, hanem inkább kivár picit és meglátjuk, hogy szuperál jobbos Fedével meg Rodrygóval a keret, aztán jövő nyárig kitaláljuk mi legyen. Cserecsatár Benzema mögé az egyetlen olyan hiba amit nem tudok megmagyarázni miért maradt el.

Persze lehetett volna jobbhátvédet is venni, de pang a piac, olyanra aki meg LV szint felesleges lett volna pénzt kidobni, plusz vettünk egy ígéretes fiatalt, aki beválhat majd. Rüdiger meg Csucsu viszont tökéletes fitek. Van bőven hiányérzet, de valahogy nem félek a szezontól.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 2., péntek 9:34

en bevallom egy kuki sesko (igen bazzeg :lol: ) csomagot csinaltam volna 150ert, kuki kezdobe jobbosra, csecskó meg padawanba karimnak, sztem perfekt lett volna......
Inkabb olyan mint raulreal, egyre inkabb. :mrgreen:
gyere csak közelebb nem bánt a bácsi, megkapargatjuk ezzel a szikével azt a bal szemet
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. szeptember 2., péntek 9:33

hehetheoriginal írta:
Nem volt szükség Tucsira, amikor Case a BL döntő után eldöntötte, hogy távozik?
ezt utolag mondta, ő maga se tudta akkor még. a mu ajanlataig nem akart mindenáron távozni. mindegy hogy volt amugy szamomra, a lényeg, hogy gecikevés elöl a csapat... egy real madrid.... huntelár es öreg raul vibe-okat erzek a levegőben, pfúúgeci mennyi sok rossz év volt az...
hazardhehe
az olyan, mint a toxichehe? :mrgreen:
Inkabb olyan mint raulreal, egyre inkabb. :mrgreen:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. szeptember 2., péntek 9:32

nalam 3as ez az atigazolasi szezon. a legégetőbb problemák ugyanúgy maradtak. se jobb hátvéd, se jobbszélső, se támadó. és ez nem egy éve probléma a klubbnál. plusz a ránk rohadt szerződéspiócák nem eltakarítása is minusz nálam, valahogy ezt más csapat megoldja, engem nem érdekel hogyan, de ha a CSAPAT érdeke miert szúrjuk magunkat tökön évekre? na mindegy majd jövőre talán kapunk egy Nkunku/James pakkot, de akkor meg már megint ott vagyunk, hogy a kp-ra is kell két ember, de legalabb 1 ha Kroos&Modric kézenfogva akasztják szögre.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 2., péntek 9:30

5-6.

Rüdi és Csue érkezése óriási plusz. Addig zseni volt minden.

De a Jovic, Asensio, Mariano, Hazard vonal "eladása"/el nem adása legalább ugyanekkor hiba.

Az meg, hogy nem érkezett kezdőbe támadó, szintén óriási hiba, pedig lett volna értelmes átmeneti megoldás is. Mané, Gnabry, akár Auba is olcsóért.

Nkunkura se mentünk rá...

Vagy nincs pénzünk, vagy nem tudom. De, hogy egy Real Madrid ennyire nulla legyen támadó igazolás terén, az vicc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 2., péntek 9:27

ezt utolag mondta, ő maga se tudta akkor még. a mu ajanlataig nem akart mindenáron távozni. mindegy hogy volt amugy szamomra, a lényeg, hogy gecikevés elöl a csapat... egy real madrid.... huntelár es öreg raul vibe-okat erzek a levegőben, pfúúgeci mennyi sok rossz év volt az...
hazardhehe
az olyan, mint a toxichehe? :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. szeptember 2., péntek 9:26

En is harmast nyomtam mint hazardhehe. Ilyen blamat, ekkora seggrezuhanast ket szek kozott egyetlen csapat nem engedhetne meg maganak, nemhogy a Real Madrid es maga Perez, amatorizmus a kobon. Csucsu erkezese oke, remeljuk bevalik, szerintem Macifej tavozasa is vedheto, es a ckm potlasat amugy is meg kell inditani, de hogy minimalis effort nem tortent az evek ota tatongo lyukak befoltozasara, az mar nevetseges. Az, hogy egy szaros marianot nem tudunk elboltolni, mikozben nala nagyobb szerencsetlenekert mennek 60-80 milliok a szigetorszagban, nem fer a fejembe. Papiron szerintem is gyengult a csapat, remeljuk a legjobbakat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 9:23

hehetheoriginal írta:
nem vagyok ebben olyan biztos. nem minden heten epit vki stadiont.

a probléma, hogy 2 jatekost nem latok a piacon: neymar szerű komplett fulltechnikás, gyors, robbanekony kreativ támadót es ugyanezt, csak szelsohatvedben. pont ezekre lenne szuksegunk.

szavazásnál egy kőkemény 3-ast kapott a vezetőség, de szivem szerint 1-est adnék, mert tucsira nem volt szukseg, még ha jo is hogy itt van a jelenre es jovore nezve, de hogy se kisköcsög, se viking....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2022. szeptember 2., péntek 9:20

hehetheoriginal írta:

a probléma, hogy 2 jatekost nem latok a piacon: neymar szerű komplett fulltechnikás, gyors, robbanekony kreativ támadót es ugyanezt, csak szelsohatvedben. pont ezekre lenne szuksegunk.

hasonlóan gondolom, de nálam 4-es, mert jött Rüdiger, de hogy előre senkit se hoztunk, az továbbra is elég aggasztó...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 2., péntek 9:17

thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 9:16

Szavazzuk meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. szeptember 2., péntek 9:09

Nos, lejárt az átigazolási szezon, ezt úgy lehet értékelni hogy gyenge.

A vezetőség nyilván jó munkát végzett a korábbi években, hiszen nyertünk vagy 5 BL-t, ezért nem igazán kellett a kerethez nyúlni. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy néha kellett volna, de valahol szerencséjük is volt, hogy jól alakultak a dolgok.

Viszont Perez egy jó ideje nem tud sztárt igazolni: Neymar, Pogba, Mbappe (2-szer), Haaland sem érkezett. Jó részüket így utólag nem is bánom.

De mint mondtam itt nincs is nagy gond, tele volt a csapat sztárokkal, nem voltunk rászorulva senkire.

Ahol a nagy gond van: gyakorlatilag nem tudunk egyetlen semmirekellő játékostól sem megszabadulni. Egyedül Jovicot sikerült nagy nehezen elzavarni ingyen kölcsönbe, de mindenki csak akkor lépik le amikor lejár a szerződése.

Szerencsére jövőre kb. a maradék ingyenélő szerződése is kifut, (ok, Hazi még egy év), tehát lassan megoldódnak ezek a dolgok maguktól.

Viszont a sztárok is megcsappantak: CR, Bale, Ramos, Marcelo, Casemiro távozott a csapattól az utóbbi pár évben. Elég vadállat névsor. És már Modric, Kross, Benzema triónak sincs sok hátra.

A lényeg, hogy nem panaszkodhatunk, max az ingyenélők miatt, viszont a következő 1-2 nyár kulcsfontosságú lesz a csapat jövője szempontjából.
Eddig jól igazoltunk (Tchuanemi, Camavinga), reméljük megkerülnek a megfelelő játékosok a megfelelő posztra (jobb szélső védő, támadó, csatár).

Pénz kell legyen, mert az utolsó 3 átigazolási szezont pluszban hoztuk le. Amúgy is kell legyen, ha a Barcának is van. És ahogy idén nyáron láttuk ha valaki el akar menni egy csapattól akkor gyakorlatilag meg lehet szerezni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 31., szerda 9:50

gutihaz14 írta:
Realista24 írta: https://twitter.com/realmadrid/status/1 ... 5j4vaaUxog

Nagyon baba az új sorfal :D

De kár volt ennyit költeni erre a sorfalra. Mariano, Hazard, Asensio és Odriozola megfelelt volna a célra, ha maradnak.
de ok fel sem ugrottak volna... illetve mariano lehet de azzal a magassaggal sokra nem mennek a sorfalban :mrgreen:
Mariano ugrik, azzal nincs gond, csak orral szeret talajt fogni.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. augusztus 31., szerda 9:47

gutihaz14 írta:
Realista24 írta: https://twitter.com/realmadrid/status/1 ... 5j4vaaUxog

Nagyon baba az új sorfal :D

De kár volt ennyit költeni erre a sorfalra. Mariano, Hazard, Asensio és Odriozola megfelelt volna a célra, ha maradnak.
de ok fel sem ugrottak volna... illetve mariano lehet de azzal a magassaggal sokra nem mennek a sorfalban :mrgreen:
Kicsit fura hogy a sorfal is reál mezben van :mrgreen: de minden esetre pöpec. Tudom, tudom szponzorok...

Vissza: