Én is így gondoltam, és nyolcast is adtam volna, de ezt levitte a kolonc maradása, legfőképpen Mariano és Odriozola.RaúlCF írta: csak azértból nem kell igazolni. Auba is milyen karakter. biztos kell az ilyen egy jó közegbe? Arsenalból is inkább fizettek neki csak menjen el és a Barca is fél év után minden gond nélkül kiszállt belőle. kösz nem.
sima 8as a nyár. Tchouaméni beton igazolás, Rüdiger mélyítette a védelmet. +12 millióval zártunk.
én is szeretnék elől mélyíteni de örülök hogy nem csapkodunk 70-80 milliókat c,d,e,zs opció pánik igazolásokra. lehet szarul sül el de nekem ez szimpatikusabb mint az alternatíva. ha lesz olyan ember a piacon akit tényleg akarunk és minőség+kompatibilitás is megvan akkor van rá pénz és letesszük érte mint Tchouaméni de addig ilyen 100 milliós Anthony,Nkunku,Gnabry meg bármi legelőről bedobott nuevo akárki csak hogy igazoljunk, hát inkább kösz nem.
higgadt megfontolt üzlet volt a nyár, nem vittek bele semmi őrült hülyeségbe. első adandó alkalommal jönni fognak a támadó igazolások
Asensio annyira nem érdekel, hogy maradt...használva lesz, nála a feladat, hogy kapjon egy hosszabbítást, esetleg alacsony kivásárlási árral.
Hazard mintha itt sem lenne, ha hozzátesz valamit boldogság, ha nem, akkor ugyanazt hozza, minthárom éve.