Azért elég jó, hogy végre Rodry is kezdett ,és hoztuk úgy a meccset, hogy most csak a 2 brazil felelt a gólokért...Valverde is jól adta a gólpasszal. Kifejezetten örültem ennek a forgatókönyvnek. ( Vini befejezése...muszáj leírni-kiemelni, kell. Alaba gp
Középpályán nagyon erősek lehetünk hosszú évekre, ismételten. Ez ma is látszott.
Elkezdtük nyugdíjazni a CKMet....ezt sem gondoltam volna a szezon előtt. De most ott tartunk, hogy Tchoua meg Cama zakatol, Modriccal megtámogatva...Ceba és Kroos pedig jön tartani az eredményt, frissíteni. Mindezeket egy Betis ellen, akik nagyon nem szarok ( ráadásul Remy féle cheat kóddal is rendelkeznek ).
Militao is milyen interceptionoket nyomott már...kurva jól odaért, mert bizony ki kellet segíteni, mindkét oldalra. Nem egy balfasz gyerek ő sem. Alabat is jobb kedvelem középen, engem előző meccsen nem fogott meg a baloson. Ráadásul itt is van egy Rüdigerünk meg egy Nachonk is...
Pozitív az eddigi mérleg, hozni a meccseket, a kiemelten fostos őszi szezonban, ez a lényeg, egyelőre. Rodry Cama Csucsu Mili meg a rotáció...végre van változtatás is. Még Carvajalt is leszedi néha,vagy épp nem is kezd. Neki is nagyon ott kell lennie a szeren, egész szezonban. Rajta jobban érzem, hogy kellenek az emberek mögé ,mint mondjuk Benzeman.
Szerintem van egy raklap pozitívum, csak ez a nyomorult Ase Mari Hazi trió elbassza az ember kedvét, DE biztos kapnak majd lehetőséget, csak még kivár velük Carlo mester.
Őt is meg tudom érteni. de ami késik, nem múlik...ide a bökőt !