Edzésen büdös neki a melóhehetheoriginal írta: nem tudhatod, nem láttad kezdokent amiota rendben van a bokája.
Legalábbis Carlo azt nyilatkozta többet vár Marco-tól, meg az emberedtől is
HozzászólásSzerző: I am GC » 2022. szeptember 4., vasárnap 0:09
Edzésen büdös neki a melóhehetheoriginal írta: nem tudhatod, nem láttad kezdokent amiota rendben van a bokája.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. szeptember 4., vasárnap 0:02
Akkor abban egyetertünk, hogy Carlo jobban tudja? Szerintem ő pont eleget látja napi szinten, hogy el tudja dönteni befér -e a kezdőbe.hehetheoriginal írta: nem tudhatod, nem láttad kezdokent amiota rendben van a bokája.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. szeptember 3., szombat 23:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 3., szombat 23:33
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. szeptember 3., szombat 23:32
Miért játszanánk emberhátrányban, ha nem muszáj?hehetheaboriginal írta: csak kiprobalni egy hazi-vini-kari triot, egy 70 percre, olyan nagy kérés?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 3., szombat 23:23
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. szeptember 3., szombat 23:19
Lehet, sőt szerintem is benne van, de tamadasban pl. ma is csak Vini nyujthatott ertekelhetot... nem egy prime Ronaldo, de o pl sokat fejlődött,nem vennem pont ot elo.hehetheoriginal írta:
jatekrol beszeltem, az elhalt, elbaszott, elugyetlenkedett, elszerencsetlenkedett tamadasok tömkelegerol, ami kurvakeves lesz a nagyok ellen....
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 3., szombat 23:18
Ritkán értek egyet veled, de ebben most ugyanezt érzem. Borzasztóan vérszegények vagyunk elöl. Nem érzem a veszélyt a támadóinkban. Nagyon rezegni fog a léc idén, ha Benzema nem lendül formába.hehetheoriginal írta: Megneztem most felvetelrol a meccset, hude geci keves lesz ez tamadasban, brazil legendak forognak a sirjukban ettol a ket kis ostobenko szeleburdi gyerektol....
Ugy nez ki benzema kifulladt, nehezek a labak.
Nincs erom visszaolvasni, gondolom camit, tucsit meg a militarot dicsertetek, jo meccs volt, de tamadasban nagyon nem vagyok elégedett.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 3., szombat 23:14
jatekrol beszeltem, az elhalt, elbaszott, elugyetlenkedett, elszerencsetlenkedett tamadasok tömkelegerol, ami kurvakeves lesz a nagyok ellen....Süti írta:2 golt lottunk, mindkettot a ket "ostobenko szeleburdi gyerek". Nem is ertem.hehetheoriginal írta: Megneztem most felvetelrol a meccset, hude geci keves lesz ez tamadasban, brazil legendak forognak a sirjukban ettol a ket kis ostobenko szeleburdi gyerektol....
Nincs erom visszaolvasni, gondolom camit, tucsit meg a militarot dicsertetek, jo meccs volt, de tamadasban nagyon nem vagyok elégedett.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. szeptember 3., szombat 23:06
2 golt lottunk, mindkettot a ket "ostobenko szeleburdi gyerek". Nem is ertem.hehetheoriginal írta: Megneztem most felvetelrol a meccset, hude geci keves lesz ez tamadasban, brazil legendak forognak a sirjukban ettol a ket kis ostobenko szeleburdi gyerektol....
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 3., szombat 22:19
Baszki ugyanez jutott eszembe, hogy basszus remélem nem marad ilyen játékos, hogy csak csereként tud jó teljesítményt nyújtani. Mert bizony ez a mai hozzá képes elég karcsú volt így kezdőként. De tegyük hozzá hogy zöldfülü még, baromi fiatal. Eddig viszont csereként sokkal hasznosabbnak tűnik.chronic írta: ő is kicsit Rodry feeling,hogy ha bejön 30 percre akkor jó, egyékbént kezdőként mindig félidőben jön a csere.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 3., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. szeptember 3., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 3., szombat 22:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. szeptember 3., szombat 21:57
nem volt bennuk igazan elan es kuzdeni akaras, inkabb csak probaltak menni, masodik felidoben elfogytak, de ez nem Fekiren mulottProfessore írta:Hát azért a Betis mindig kemény dió. Most se adták ajándékba 3 pontot. Teny hogy egy hajszállal gyengébnek tűntek (vagy csak szimplán a dinamikusabb kp-k miatt éreztem igy) de azt se felejtsük el hogy az elején le kellett hozzák Fekirt és azzal nem kicsit gyengültek.Kerlon írta:
Joaquin sose volt olyan jo jatekos, mint Hazard, igazi bajnokkent nem tudom mit nyert.
Elmult evek leggyengrbb Betiset lattam, Vini es Benzema k9nnyelmusege, gyrnge jateka miatt nem lett izt ma tobb golos gyozelem.
Militao es Tchouameni volt ma szerintem toppon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 3., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. szeptember 3., szombat 21:28
Hát azért a Betis mindig kemény dió. Most se adták ajándékba 3 pontot. Teny hogy egy hajszállal gyengébnek tűntek (vagy csak szimplán a dinamikusabb kp-k miatt éreztem igy) de azt se felejtsük el hogy az elején le kellett hozzák Fekirt és azzal nem kicsit gyengültek.Kerlon írta:Joaquin sose volt olyan jo jatekos, mint Hazard, igazi bajnokkent nem tudom mit nyert.kecsu10 írta: Nem tudom mennyire illik az ellenfélről is beszélni, de a Betis nagyon jó csapat. S Joaquin-t látni különleges volt, nem véletlenül mutatta a kamera a végén, valószínűleg az utolsó meccse volt a Bernabeuban. 41 évesen is még mindig hogy kezeli a labdát! Úgy, hogy már 20 éve is nagy spiler volt. Hazi barátunk példát vehetne róla. S micsoda játékos volt fénykorában, egy igazi bajnok. Egy nagy generáció tagja voltr, ha 2002-ben nem olyan a bíró, érmesek is lehettek volna a vb-n.
Elmult evek leggyengrbb Betiset lattam, Vini es Benzema k9nnyelmusege, gyrnge jateka miatt nem lett izt ma tobb golos gyozelem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. szeptember 3., szombat 21:24
hozzaallas ennyi, mindent mas felejtoskecsu10 írta:Szerintem rosszabb sem volt, fiatal korában iszonyú jó szélső volt, de mindegy ezen része igazából. Hozzáállásban lenne mit tanulnia Hazardnak, akit lassan már becserélni sem mer Carlo. A spanyolra pedig 41 évesen is számíthatnak, és nem lóg ki lefelé. Bár elfogult vagyok vele szemben, nagyon szerettem őt. Viszont jó látni még az ilyen öreg hírmondókat.Kerlon írta:
Joaquin sose volt olyan jo jatekos, mint Hazard, igazi bajnokkent nem tudom mit nyert.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. szeptember 3., szombat 21:06
Szerintem rosszabb sem volt, fiatal korában iszonyú jó szélső volt, de mindegy ezen része igazából. Hozzáállásban lenne mit tanulnia Hazardnak, akit lassan már becserélni sem mer Carlo. A spanyolra pedig 41 évesen is számíthatnak, és nem lóg ki lefelé. Bár elfogult vagyok vele szemben, nagyon szerettem őt. Viszont jó látni még az ilyen öreg hírmondókat.Kerlon írta:Joaquin sose volt olyan jo jatekos, mint Hazard, igazi bajnokkent nem tudom mit nyert.kecsu10 írta: Nem tudom mennyire illik az ellenfélről is beszélni, de a Betis nagyon jó csapat. S Joaquin-t látni különleges volt, nem véletlenül mutatta a kamera a végén, valószínűleg az utolsó meccse volt a Bernabeuban. 41 évesen is még mindig hogy kezeli a labdát! Úgy, hogy már 20 éve is nagy spiler volt. Hazi barátunk példát vehetne róla. S micsoda játékos volt fénykorában, egy igazi bajnok. Egy nagy generáció tagja voltr, ha 2002-ben nem olyan a bíró, érmesek is lehettek volna a vb-n.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. szeptember 3., szombat 20:50
Olyan mint a CKM soha többé nem lesz, nem azt a szintet megugrani a cél szerintem. Viszont jobb ennél a triónál sehol nem lesz.chronic írta: Dinamikában top a Tchou-Cama-Fede de labdabiztosságban és agyban szintekkel elmarad a CKM től.
Tchou egyelőre upgradenak tűnik Kázmérhoz képest,de nagy meccseken biztos jobban kijönnek majd a hiányosságai, Cama még tejfeles szájú azért eléggé, látszik is rajta sokszor.
Fede egy kész játékos, látjuk az erényeit, hiányosságait, nem véletlen használja őt szélen Carlo, amíg van Modric-Kroos.
Lehet hülyén hangzik de a kövi években akár komoly szerepe lehet Ceballosnak is, két fizikális állat mellé lehet ő is elférne a kp-n és benne azért van bugi, elválik majd.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem