Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Ahogy nezem a hireket, kezdenek csorogni csöpögni a szazezres rezsiszamlak, vajon belebukik a kormany, vagy a derek joravalo embertomeg megszavazza a 4/5-öt
thereisonly1ronaldo
Persze, ennyi tanácsadó óra sehova nem kell, oda embert kell felvenni állományba töredék pénzért. Nyilván ez pénzmosás.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ez oké, papíron. természetesen nem túl életszerű - az említett 3 kollega 8 órájával, vagy legyen 2 kollega 12 órájával - hogy mindennap tanácsadási feladatokat kell ellátni egy cégnél.nonszensz. persze nincs ebben semmi meglepő hogy mindenki lop szinte, tudom lapozzunk, haladjunk , de mindig sikerül felbasznom magam az ilyen végtelenül átlátszó kifizetéseken. Valós munka persze nincs mögötte, vagy csak töredéke.Halfkey írta: Ez nem szabályozás kérdése hanem egyszerű logika - ha van egy egy órás call, az nekem és a kollégámnak is 1-1 óra. Törvényben nincs rögzítve, árazást minden cég magának alakíthat egy piacgazdaságban …. Magyarországon csak majdnem minden
Ez nem szabályozás kérdése hanem egyszerű logika - ha van egy egy órás call, az nekem és a kollégámnak is 1-1 óra. Törvényben nincs rögzítve, árazást minden cég magának alakíthat egy piacgazdaságban …. Magyarországon csak majdnem minden
-
Ezt nem tudtam, köszi.node írta:Általában a tanácsadói óradíjakat órára ÉS főre vetítve adják meg. Tehát 24 órányi kiszámlázott összeg adódhat pl. három tanácsadó fejenként 8 órás hozzájárulásából.babaking írta:
Vannak tanácsadók akik képesek egy napra több mint 24 órát számlázni - még ha nem is etikus. Nem tudom, otthon erre milyen szabályok vannak.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Általában a tanácsadói óradíjakat órára ÉS főre vetítve adják meg. Tehát 24 órányi kiszámlázott összeg adódhat pl. három tanácsadó fejenként 8 órás hozzájárulásából.babaking írta:Vannak tanácsadók akik képesek egy napra több mint 24 órát számlázni - még ha nem is etikus. Nem tudom, otthon erre milyen szabályok vannak.Tjacks írta:
hát, tekintve hogy hány órából áll elméletileg egy év.....enyhén fogalmaztál!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Meghalt Mihail Gorbacsov
https://telex.hu/kulfold/2022/08/30/meg ... -gorbacsov
https://telex.hu/kulfold/2022/08/30/meg ... -gorbacsov
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
uristen a fidesz igy lop? teljes meglepetes, es csalodottsag.
senkit sem erdekel, kiszamlazhatnanak 100 millio orat is egy napra, mindenki leszarja
senkit sem erdekel, kiszamlazhatnanak 100 millio orat is egy napra, mindenki leszarja
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Vannak tanácsadók akik képesek egy napra több mint 24 órát számlázni - még ha nem is etikus. Nem tudom, otthon erre milyen szabályok vannak.Tjacks írta:
hát, tekintve hogy hány órából áll elméletileg egy év.....enyhén fogalmaztál!
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
hát, tekintve hogy hány órából áll elméletileg egy év.....enyhén fogalmaztál!babaking írta:Igen, maga az órabér szerintem sem vészes. Inkább a mennyiség a megdöbbentö, illteve, az, hogy milyen tanácsadásra megy el.Halfkey írta: Amúgy tanácsadói órabérnek ez teljesen korrekt, csak praktikusan itt 10-20 órákról szoktak beszélni
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Igen, maga az órabér szerintem sem vészes. Inkább a mennyiség a megdöbbentö, illteve, az, hogy milyen tanácsadásra megy el.Halfkey írta: Amúgy tanácsadói órabérnek ez teljesen korrekt, csak praktikusan itt 10-20 órákról szoktak beszélni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Amúgy tanácsadói órabérnek ez teljesen korrekt, csak praktikusan itt 10-20 órákról szoktak beszélni
-
https://444.hu/2022/08/30/hadhazy-szeri ... anacsaiert
Nem, ilyen nincs, én kiégek ha ez valid. Egész évben, 0-24ben, sőt még azon felül is tanácsot adtak laza 50 ropiért óránként. jó oké tudom: Bruttó
Pártállástól függetlenül: tényleg nincs teteje az emberi mohóságnak. Gombóc Artúrok minden utca sarkon.
Nem, ilyen nincs, én kiégek ha ez valid. Egész évben, 0-24ben, sőt még azon felül is tanácsot adtak laza 50 ropiért óránként. jó oké tudom: Bruttó
Pártállástól függetlenül: tényleg nincs teteje az emberi mohóságnak. Gombóc Artúrok minden utca sarkon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Van ő akkor király, hogy (mint a viccben) elmond egy imát és 5 méteres körzetben megszűnik a vészhelyzet. Ez csak természeteshehetheoriginal írta: amugy wait a mfkin second, vészhelyzetben vagy mi a fasz ami most van bevezetve, nem ugy van, hogy a miniszterelnök nem hagyhatja el az országot?
vagy ő főispánként mindenek felett áll?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
amugy wait a mfkin second, vészhelyzetben vagy mi a fasz ami most van bevezetve, nem ugy van, hogy a miniszterelnök nem hagyhatja el az országot?raul 4 ever írta:A többség még keresi a szavakat. Én a rabló Télapóig jutottam.füst írta: Én kiosztanék egy feketepontot a fórum összes lakójának, órákkal ezelőtt közzé lett téve egy szakállas Orbán-kép, és mégse érkezett semmilyen hozzáfűznivaló.
vagy ő főispánként mindenek felett áll?
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
ott is a négyötöd akkor gecifüst írta:Az előző hétvégén annyi volt a csapolt borsodi, repohárral. Én csak a Gellért tér környékén voltam 1-2 koncerten, ott így volt. Ebből azfeltételezem hogy a többi rendezvényhelyszínen is így mehetett.hehetheoriginal írta: en nem tudom szervezett volt-e vagy nem - gondolom vmilyen szinten igen, hogy a kiemelt pontokon, ahonnan jol lehet latni, ott volt vmi kordon vagy rendori jelenlet pöcsömöccse - en csak arra utaltam, hogy nagy hir volt, hogy erre a napra 350 a sör
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az előző hétvégén annyi volt a csapolt borsodi, repohárral. Én csak a Gellért tér környékén voltam 1-2 koncerten, ott így volt. Ebből azfeltételezem hogy a többi rendezvényhelyszínen is így mehetett.hehetheoriginal írta: en nem tudom szervezett volt-e vagy nem - gondolom vmilyen szinten igen, hogy a kiemelt pontokon, ahonnan jol lehet latni, ott volt vmi kordon vagy rendori jelenlet pöcsömöccse - en csak arra utaltam, hogy nagy hir volt, hogy erre a napra 350 a sör
Biztos hatósági ár a kocsmáknak
- hehetheoriginal
en nem tudom szervezett volt-e vagy nem - gondolom vmilyen szinten igen, hogy a kiemelt pontokon, ahonnan jol lehet latni, ott volt vmi kordon vagy rendori jelenlet pöcsömöccse - en csak arra utaltam, hogy nagy hir volt, hogy erre a napra 350 a sör
thereisonly1ronaldo
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Na várj,ez rendesen szervezett rendezvény sörrel stbvel? Én azthittem kimegy a parasztja oszt nézi a parton csak úgy.hehetheoriginal írta: aki volt a tüzin - ne szegyelld, most nem ez a lényeg - volt 350ert sör?
vagy atbasztak megint minden kis fityeszest
amugy siman kinezem ezt a toprongyos szerencsetlen tarsadalomból, hogy nagy resz a sörért ment ki, a többi az vagy metszet vagy masik reszhalmaz, a gyerekkel.
de amugy most hogy ilyen oroszbari a kormany, miert is unnepeljuk az aug 20-at?
kisebb ellentmondas, vagy inkabb alszentseg
Mikor korábban BPn laktam nem mentem ki,most hétvégén pont hazamentem,pedig felettem lövöldöztek.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!