Sorozatok, TV műsorok
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Sorozatok, TV műsorok
Engem azért az zavar, hogy ez a Galadriel eredetileg a faja legszebbike, erre kapunk egy full átlag csajszit.
A tünde castok amúgy is eléggé félrementek..
A másik része, hogy elvileg ez a nő egy jelentéktelen szereplő ebben a világban, most mégis ő itt a badass ultimate harcos..
A néger tündéket is persze bele kellett erőltetni, na meg ugye nyilván egy nő legyen a legnagyobb harcos, a fő karakter.. voltak ilyenek a Tolkien regényben?(nem olvastam őket)
A tünde castok amúgy is eléggé félrementek..
A másik része, hogy elvileg ez a nő egy jelentéktelen szereplő ebben a világban, most mégis ő itt a badass ultimate harcos..
A néger tündéket is persze bele kellett erőltetni, na meg ugye nyilván egy nő legyen a legnagyobb harcos, a fő karakter.. voltak ilyenek a Tolkien regényben?(nem olvastam őket)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azért ez nem egy epizódikus sorozat, nem is cliffhanegeres cucc. Egy évad, aztán meglátjuk hová jut. 5 évadra tervezik, ha minden igaz.
A Gyűrűk Ura mindig is grandiózus volt, sorozatban pláne nem 2 rész után fogjuk összerakni, hogy mi lesz a sztori.
Én úgy gondolom, hogy ezt el kell fogadni és majd az összkép után kell ítélkezni. Nem egy új sorozat ez, tehát aki belekezdett az tudta, hogy mit várhat, mit kaphat ettől a világtól.
A Gyűrűk Ura mindig is grandiózus volt, sorozatban pláne nem 2 rész után fogjuk összerakni, hogy mi lesz a sztori.
Én úgy gondolom, hogy ezt el kell fogadni és majd az összkép után kell ítélkezni. Nem egy új sorozat ez, tehát aki belekezdett az tudta, hogy mit várhat, mit kaphat ettől a világtól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
En is megneztem a Gyuruk urat, sohasem voltam a vilag legnagyobb csodaloja, a filmeket se kifejezetten szeretem, es most ez a sorozat is eleg erosen kapufa eddig.
A latvany brutalis, a sztori unalmas, a karaktereket mintha gyakornokok irtak volna, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az uj hobbit falva cringe a maximumon, az elfek monologjai cringe a maximum negyzeten, a torpoket mondjuk legalabb eltalaltak.
A latvany brutalis, a sztori unalmas, a karaktereket mintha gyakornokok irtak volna, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az uj hobbit falva cringe a maximumon, az elfek monologjai cringe a maximum negyzeten, a torpoket mondjuk legalabb eltalaltak.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Focis anime fanoknak ajánlom ezt: Blue Lock
Most, THIS FALL! októberben kezd. Az alapjául szolgáló manga nagyon népszerű Japánban és nyugaton is, a készítő stúdió is garancia a sikerhez. szóval egy próbát megér a régi Tsubasa kapitány fanoknak!
Most, THIS FALL! októberben kezd. Az alapjául szolgáló manga nagyon népszerű Japánban és nyugaton is, a készítő stúdió is garancia a sikerhez. szóval egy próbát megér a régi Tsubasa kapitány fanoknak!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
LOTR 1-2
Nem tudom. Kint lenne a maradék 6 rész, most letolnám simán, de hogy ez hová jut el az évadban, azt nem tudom. 2 óra lement és full úgy érzem, mintha 1 felvezetőrészt láttam volna csak.
Látványban szerintem ilyen szint még sorozatban messze nem volt. Látszik, hogy nagy lapáttal tolták bele a dollárokat.
1-2 helyen, pláne a tündéknél a színészválasztás szerintem elégé félrement. Igazán húzhattak volna nagyobb neveket is. LOTR azért elbírta volna.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Galadriel és a néger tünde elég jók. Őket gyors megszerettem. Törpök is adják. Elrond furcsa. Nem mondom, hogy rossz, de az eredetileg castingolt Will Poulter szerintem jobb lett volna.
Nem tudom. Kint lenne a maradék 6 rész, most letolnám simán, de hogy ez hová jut el az évadban, azt nem tudom. 2 óra lement és full úgy érzem, mintha 1 felvezetőrészt láttam volna csak.
Látványban szerintem ilyen szint még sorozatban messze nem volt. Látszik, hogy nagy lapáttal tolták bele a dollárokat.
1-2 helyen, pláne a tündéknél a színészválasztás szerintem elégé félrement. Igazán húzhattak volna nagyobb neveket is. LOTR azért elbírta volna.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Galadriel és a néger tünde elég jók. Őket gyors megszerettem. Törpök is adják. Elrond furcsa. Nem mondom, hogy rossz, de az eredetileg castingolt Will Poulter szerintem jobb lett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En is megneztem az elso ketto reszt es hat nem tudom, valszeg negnezem a tobbi reszet is, ilyen tipikus home officeban hatterben jo az.csababarca írta:Én végignéztem, nem rossz, de eddig semmi extra, max a látvány.nzooli93 írta: Valaki nezte a gyuruk ura sorozat elso ket reszet?
20 percnel tartok,de kb kapcsolnam ki, annyira nem tudok rahangolodni
Színészek közepesek nekem, ilyen kamaradarab feelinges a felhozatal.
Kicsit félre is értettem a trailereket, azt hittem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez Szauron felemelkedéséről fog szólni, hogy lett az aki, stb...erre meg 5 perc alatt letudták ezt az egészet, és már bujkál...no mindegy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem neztem utana mikor jatszodik, de szerintem valahol szauron igazi hatalomra kerulese es a nagy csata kozott ahol levagjak rola a gyurut. En ugy ertelmeztem szinte a nagy resze a kesobbi mordorban jatszodik, csak ugye akkor szauron hatalma miatt mar az egesz lepusztult, de lehet total rosszul ertelmeztem
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én végignéztem, nem rossz, de eddig semmi extra, max a látvány.nzooli93 írta: Valaki nezte a gyuruk ura sorozat elso ket reszet?
Színészek közepesek nekem, ilyen kamaradarab feelinges a felhozatal.
Kicsit félre is értettem a trailereket, azt hittem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez Szauron felemelkedéséről fog szólni, hogy lett az aki, stb...erre meg 5 perc alatt letudták ezt az egészet, és már bujkál...no mindegy.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
seven seconds valaki ?
van meg 3 resz es eleg erdekesnek nez ki a vege de ennyi irritalo karaktert.
ja es termeszetesen a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meleg es fekete kombot bele kellett eroltetni.
van meg 3 resz es eleg erdekesnek nez ki a vege de ennyi irritalo karaktert.
ja es termeszetesen a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meleg es fekete kombot bele kellett eroltetni.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Mekkora ötlet volt nőt (nőket) főszereplőnek tenni. A filmekben volt kb 3, mind kibaszott idegesítő voltnzooli93 írta: Valaki nezte a gyuruk ura sorozat elso ket reszet?
Amúgy jól néz ki(ennyi pénzből ez a minimum), csak még szolni kell a karaktereket.
Szinte mindenki fehér minden területen, de persze azért akad 1-2 fekete is...i mean...hogy?!
Színeszek meg elég semmilyenek.
- nzooli93
Valaki nezte a gyuruk ura sorozat elso ket reszet?
Nálam ugyanez, casting parádés, kb mindenki, feeling zseni, a többi meg a durvulások meg majd jönnekRemy írta:
Nekem teljesen visszahozta a feelinget. Pedig én aztán annyira kiégtem az utolsó részek miatt, hogy konkrétan hányingerem van, ha visszagondolok rá.
Ez viszont elkapott. Legalábbis kellően annyira, hogy simán menne a dara. Matt Smith amúgy eléggé adja, fasza casting.
Pedig engem is megviselt az utolso évad, kajak felkeltem hajnalban megnézni a részeket és egy ilyen zseniális sorozatot képesek voltak ennyire elbaszni sajnos.... sose fogom ezt nekik megbocsátani...
Lavjaman!nmate írta:Hát, GoT spinoff, mit vársz.ziro4vr írta: HotD 1x2
Dögunalom volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, GoT spinoff, mit vársz.ziro4vr írta: HotD 1x2
Dögunalom volt.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A She-Hulk sorozatban volt egy elég erős easter egg. Igazából nem is spoiler, de azért elrejtem, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rozsomákra utaltak. Csak az ő karakterét ne basszák el ha lehet...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Joe Pesci will return to acting and star in ‘BUPKIS’ for Peacock.
The series, also starring Pete Davidson, will follow a heightened, fictionalized version of Pete Davidson‘s life.
végre visszatér az öreg, azt hittem többet nem látjuk a képernyőn.
The series, also starring Pete Davidson, will follow a heightened, fictionalized version of Pete Davidson‘s life.
végre visszatér az öreg, azt hittem többet nem látjuk a képernyőn.
Saul es BB is nalam all time top sorozat. Talan meg top 5 is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én néztem, nem volt rossz.doncsontos írta:ugyanígy vagyok vele, a vége nagyon színházira sikerült számomra, de még így is egyik legerősebb sorozat volt az elmúlt években.sonic írta:
Nekem az utolso par resz nem annyira tetszett, de osszessegeben a sorozat szuper volt. Az utobbi evek legjobbja szerintem.
más: Top Boyt nézi/nézte valaki? 2011ben indult a sorozat, de két évad után elkaszálták, aztán jött Drake ( nagy rajongója a sorozatnak ) és újjáélesztette a sorozatot majdnem 10 év után. Netflixen lehet nézni a két új évadot. Sully(aki amugy Kano angliai rapper) az egyik főszereplő, de más zenészek is játszanak mellékszerepeket. pl: Dave, aki a Thiago Silva nagysikerű slágert írta nyílván nem egy deep sztori, londoni lakótelepen felnőtt arcokról szól, de a karakterek, és akcentus miatt már erősen ajánlott aki szereti az ilyen témájú dolgokat.
Sault elkezdtem nézni, harmadik evadnal járok. Tíz kört ver BBre nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ugyanígy vagyok vele, a vége nagyon színházira sikerült számomra, de még így is egyik legerősebb sorozat volt az elmúlt években.sonic írta:Nekem az utolso par resz nem annyira tetszett, de osszessegeben a sorozat szuper volt. Az utobbi evek legjobbja szerintem.Galacticos írta: Better call saul befejezo resze?
Jo sorozat volt bar sztem nagyon lassan indult be. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre meg a vegen nem szamitottam, gondoltam hogy valahogy kimmel fogjak lezarni, de nem igy..
más: Top Boyt nézi/nézte valaki? 2011ben indult a sorozat, de két évad után elkaszálták, aztán jött Drake ( nagy rajongója a sorozatnak ) és újjáélesztette a sorozatot majdnem 10 év után. Netflixen lehet nézni a két új évadot. Sully(aki amugy Kano angliai rapper) az egyik főszereplő, de más zenészek is játszanak mellékszerepeket. pl: Dave, aki a Thiago Silva nagysikerű slágert írta nyílván nem egy deep sztori, londoni lakótelepen felnőtt arcokról szól, de a karakterek, és akcentus miatt már erősen ajánlott aki szereti az ilyen témájú dolgokat.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem az utolso par resz nem annyira tetszett, de osszessegeben a sorozat szuper volt. Az utobbi evek legjobbja szerintem.Galacticos írta: Better call saul befejezo resze?
Jo sorozat volt bar sztem nagyon lassan indult be. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre meg a vegen nem szamitottam, gondoltam hogy valahogy kimmel fogjak lezarni, de nem igy..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."