HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 4., vasárnap 13:34
Az biztos marha sokat segítene, ha 400 helyett 315-ért számítanák a jurót... Alapból sose hiszek el semmit, de most pl a gázszámlán azt mondja a nari rész az elején, hogy ca. 72.000 lenne támogatás nélkül (180€), 315-ös árfolyamon már "csak" 56700, ugyanez a villanynál kb. 55E helyett 43E lenne, ha a hülyeségeik miatt ugye nem 400 lenne.. Persze nyilván nem örülnék, ha a fizum több mint negyedét egyből utalhatnám is 2 közműért, de már februárban is úgy voltam vele, hogy kerül amibe kerül, ezt a borzalmat 2022-ben nem lehet Európában megengedni, 2 db standwithukrain tweet nem ér semmit..
A cégeket nagyon megértem, nyilván a normálisabbja optimálisan próbál működni (bár azért olyankor senkit se tudok sajnálni, amikor a júliusi hőségriadó közepén délben a klímás skytech boltban a nyitott ajtónál cigizik az eladó), sok mozgásterük nincs.. De hogy a lakosság hogy hoz össze ilyen 120-150E-es számlákat.. Azt megnézném.
Beszéltük munkatársammal, ez fenntarthatatlan, hogy az állam állja a rezsi majdnem 75%-át. Nyilván amit elloptak korábban Lölö-höz, többiekhez, most vissza kell forgassák belénk, adófizetőkbe.. De úgyse úgy fogják majd betömni a rezsilyukakat a büdzsén, hogy kevesebbet lopnak. Ördögi kör.. De a templom jelentem nálunk is épp újítódik, szóval baj nincs..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid