Spanyol bajnokság
- Galacticos
Re: Spanyol bajnokság
40golt lott az elozo ket bajnoki szezonba egy gyenge espanyolba, nem hogy ingyen, 30korul is hoztam volna.
Fube harapos mariano helyett mondjuk barki hasznosabb lenne.
Fube harapos mariano helyett mondjuk barki hasznosabb lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
gutihaz14 írta: RDT eligazolt a rayoba es januarig nem jatszhat emiatt. 12 millio bonuszokkal elvileg. ez kinek volt jo?
Itt a teljes sztori.
Figyelemre méltó történetet hozott nyilvánosságra a spanyolországi El Chiringuito. Arról számoltak be, hogy a klub elnökét, Raul Martin Presát bántalmazta a 27 éves támadó, Raúl de Tomás ügynöke a két fél egyeztetése során. A hír szerint a két fél ökölpárbajba keveredett egymással. Presa most jogi lépéseket kezdeményez, ennek ellenére úgy tűnik, Raúl de Tomás a Rayóhoz igazol januárban, sőt, akár korábban is távozhat az Espanyoltól, ha a két fél meg tud állapodni a szerződése közös megegyezéssel történő felbontásáról
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fejben gyenge RdT, minek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Mondjuk en azt olvastam, hogy Perezek a felmegoldasokkal azert nem akartak probalkozni, mert nem akartak egy uj Mariano fele piocat a csapatban, akitol aztan nem tudnak megszabadulni.
Valamilyen szinten ezt az allaspontot is meg lehet erteni, de erre akkor sem megoldas az, hogy inkabb nem hozunk senkit. Igy, hogy RDT bontotta a szerzodeset, sztem 2 evre el tudtuk volna hozni. Vagy valaki mast, esszeru opciokat belefoglalva a szerzodesbe, ami nem engedi, hogy rank rohadjon.
Valamilyen szinten ezt az allaspontot is meg lehet erteni, de erre akkor sem megoldas az, hogy inkabb nem hozunk senkit. Igy, hogy RDT bontotta a szerzodeset, sztem 2 evre el tudtuk volna hozni. Vagy valaki mast, esszeru opciokat belefoglalva a szerzodesbe, ami nem engedi, hogy rank rohadjon.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
mert teljesen elszesztek a tamadoreszleget a nyaron. felultettek perezt , lecsuszott haalandrol ezert nem jott inkabb senki. sok opcio lett volna.___Samy___ írta: Inkabb az a kerdes, hogy nekunk miert nem lett volna jo a kispadra egy 2 eves szerzodessel. Foleg ennyiert.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ___Samy___
Inkabb az a kerdes, hogy nekunk miert nem lett volna jo a kispadra egy 2 eves szerzodessel. Foleg ennyiert.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
RDT eligazolt a rayoba es januarig nem jatszhat emiatt. 12 millio bonuszokkal elvileg. ez kinek volt jo?
valamelyik univerzumban:
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
halamadrid írta:Reinier fiunk be is basztaEl Sie7e írta: Reinier és Miguel G. is kezdő a Gironaban
Miguel végig játszotta a meccset
megnyerték a kiesési rangadót
elab?KAG írta:Inverz bale'shutterisland írta:
azert nem semmi terminator a hapi, nem igazan akar leallni.
kivancsi vagyok, ki lehet legkozelebb hozza az aktivak kozul.
egyedul oblakba botlottam bele 100+ meccsel de o is baromi messze van tole es pont le kellett csereljek a hetvegen serules miatt.
ugyhogy ez fizikailag is megdonthetetlen kb ebben az evtizedben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Inverz bale'shutterisland írta:azert nem semmi terminator a hapi, nem igazan akar leallni.Inaki Williams a múlt héten megsérült, és úgy nézett ki, a Bilbao csatárának páratlan sorozata, miszerint nem hagyott ki mérkõzést 2016 áprilisa óta, megszakad.
Nem így lett! A támadó az Espanyol ellen végül kezdõként lehetõséget kapott, ez volt zsinórban a 237. találkozó, amin pályára lépett!
egyedul oblakba botlottam bele 100+ meccsel de o is baromi messze van tole es pont le kellett csereljek a hetvegen serules miatt.
ZIDANE
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Reinier fiunk be is basztaEl Sie7e írta: Reinier és Miguel G. is kezdő a Gironaban
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Reinier és Miguel G. is kezdő a Gironaban
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
@LaLiga salary cap:
Real Madrid: €683m
Barcelona: €656m
Atletico Madrid: €341m
Real Madrid: €683m
Barcelona: €656m
Atletico Madrid: €341m
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert nem semmi terminator a hapi, nem igazan akar leallni.Inaki Williams a múlt héten megsérült, és úgy nézett ki, a Bilbao csatárának páratlan sorozata, miszerint nem hagyott ki mérkõzést 2016 áprilisa óta, megszakad.
Nem így lett! A támadó az Espanyol ellen végül kezdõként lehetõséget kapott, ez volt zsinórban a 237. találkozó, amin pályára lépett!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lord brejtvejt megerkezett.
a kozeppalyasaink temahoz.
gavinak egyertelmuen le kell higgadnia es visszavenni az arcbol, pedrinek pedig az elorejatekat fejleszteni, de hat ritkan vannak world-class szinten kozeppalyasok 18-19 eves korukban meg.
mindketto siman az evtized meghatarozo kozeppalyasai koze tartozhat, ha fejlodnek es rutint szednek meg fel.
most hogy ez az o dicseretuk vagy a mai mezony kritikaja, az mar egy masik kerdes persze.
a kozeppalyasaink temahoz.
gavinak egyertelmuen le kell higgadnia es visszavenni az arcbol, pedrinek pedig az elorejatekat fejleszteni, de hat ritkan vannak world-class szinten kozeppalyasok 18-19 eves korukban meg.
mindketto siman az evtized meghatarozo kozeppalyasai koze tartozhat, ha fejlodnek es rutint szednek meg fel.
most hogy ez az o dicseretuk vagy a mai mezony kritikaja, az mar egy masik kerdes persze.
villarreal 4 meccs 0 kapott gól
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Dicséretes, csak sokszor eszetlenül megy bele a párharcokba. Értem én hogy fiatal meg lelkes, de azért egy szintet tarthatna.rikko írta:Szegény gyerek őrült, hogy elérte a bogyót, nemhogy még azon filózzon merre rúgja. Így is szerintem nagyot mentett.hehetheoriginal írta: mi volt a barca kp-ja tennap?
busi-gavi-pedri?
nem meglepo, hogy fel lett velük mosva a padló, aztan jött a gól, ahol még most sem értem, hogy a vedo miert direkt oldalra mentette a golvonalrol miert nem kurta fel magasba az egre, hogy legyen ideje a kapusnak visszaerni (helyzetfelismeres elegtelen), na mindegy, aztan ledobta a sevilla az ékszijat szokás szerint
kétcsapatos bajnokság lesz, ha karim vagy vini leserul, akkor sima barca liga.
Illetve igen, Gavi,Pedri, Busquets trió kezdett. Pedri most nagyon lapos volt. Gavi viszont kidolgozta a lelkét. 10+ labdát szerzett, 12 km felett futott
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem ertek egyet, aranylag siman elerte. en csak azt mondom, hogy lett volna megoldasa a helyzetnek, de leverte a lécet a fiú.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Szegény gyerek őrült, hogy elérte a bogyót, nemhogy még azon filózzon merre rúgja. Így is szerintem nagyot mentett.hehetheoriginal írta: mi volt a barca kp-ja tennap?
busi-gavi-pedri?
nem meglepo, hogy fel lett velük mosva a padló, aztan jött a gól, ahol még most sem értem, hogy a vedo miert direkt oldalra mentette a golvonalrol miert nem kurta fel magasba az egre, hogy legyen ideje a kapusnak visszaerni (helyzetfelismeres elegtelen), na mindegy, aztan ledobta a sevilla az ékszijat szokás szerint
Illetve igen, Gavi,Pedri, Busquets trió kezdett. Pedri most nagyon lapos volt. Gavi viszont kidolgozta a lelkét. 10+ labdát szerzett, 12 km felett futott
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mi volt a barca kp-ja tennap?
busi-gavi-pedri?
busi-gavi-pedri?
thereisonly1ronaldo