Sorozatok, TV műsorok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Sorozatok, TV műsorok
HotD: Nekem továbbra is tetszik, jó kis kikapcsolódás így hétfő estére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért rendesen kijött a vér ebben a részben a Targaryen családban. Nagyon érdekel, hova fut ki az évad végére a sztori. Egyelőre túl szűknek sem érzem, szerintem építgetik szépen lassan a szálakat
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ted Lasso első évad pipa. Ez igen, ez most kurvajól esett.
Régóta érett már, mert csak jókat hallottam róla. Könnyen csúszik, és jó kedved lesz tőle.
Régóta érett már, mert csak jókat hallottam róla. Könnyen csúszik, és jó kedved lesz tőle.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
BLEACH: Thousand-Year Blood War
Október 10.
Október 10.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ők nem Targaryenek amúgy. Valami sellő szerű izé a házuk címere. Ettől még érdekesek tejföl szőkén, de régen is voltak négerek, simán csinálhattak a készítők nekik egy házat.Anthony írta:néger Targaryenek??
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Engem a fantasy filmekben / sorozatokban abszolut nem zavar ha van neger vagy azsiai elf torpe ork vagy barmi. Fantasy... Barmilyen barmi lehet benne felolem.
Az mar problemasabb ha valami tortenelmi vagy eletrajzi filmben mondjuk feher szinesz jatszana Nelson Mandelat, vagy japan szinesz Roald Amundsent pl.
Az mar problemasabb ha valami tortenelmi vagy eletrajzi filmben mondjuk feher szinesz jatszana Nelson Mandelat, vagy japan szinesz Roald Amundsent pl.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na, megnéztem a Sárkányost és a Hobbitost is.csababarca írta: Engem jobban zavar Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Celebrimbor félrecastingolása.
Egy bohócnak néz ki.
Játékokban meg egy állat kb.
De sok helyen félrement a casting, Galadriert pont lenyelem, mert a színésznő tehetséges, és hozza a karaktert.
Elrond nekem furán hat, meg Gil-Galad főleg, na ő olyan mint egy angol falusi színjátszókör egyik tagja.
Pont ez a legnagyobb bajom mind a kettővel, hogy hányni tudnék a castingtól.
A Hobbitosban az összes karakter félre ment, sajnálom de Galadriel sem elég szép.
A Sárkányosban Rihannának olyan buta feje van, hogy az már fáj.
És megint nem akarom hogy megint ezzel kelljen foglalkozni, de komolyan, néger tündék meg hobbitok, törpök, néger Targaryenek?? Ez egyszerűen kiakaszt. Tehetnének az emberek meg a tököm tudja melyik faj közé akár mennyit, de ez azért túlzás. Érdekes, néger orkot nem láttam...
A másik hogy sok helyen a sztori is nagyon sántít. A Sárkányosban is a csaták, komolytalan.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Real
Hatalom Gyűrűi 1X03
Nekem tetszik eddig, főleg Galadriel Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! nyomozós történetszála. Feszkót jól adagolják, kép szép továbbra is, zene hozzáad; remélem innen nagyon fullos részek felé vezet az út
Nekem tetszik eddig, főleg Galadriel Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! nyomozós történetszála. Feszkót jól adagolják, kép szép továbbra is, zene hozzáad; remélem innen nagyon fullos részek felé vezet az út
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sárkányos 1x3
Jobban tetszett mint az előző rész, de nekem kezd túl szűk lenni ez így, hogy csak egy házra koncentrálunk, pont azt veszi ki nekem, ami miatt a fősorozat tetszett.
Jobban tetszett mint az előző rész, de nekem kezd túl szűk lenni ez így, hogy csak egy házra koncentrálunk, pont azt veszi ki nekem, ami miatt a fősorozat tetszett.
Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Sárkányok háza s01e03
Ez volt az első rész, ami nézése közben ilyen mehh érzés volt bennem. Idióta jelenetekkel tarkítva.. aSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vaddisznó mégis mi a makkomat akart Rhaenyraval?? Dameon, mint egyszemélyes hadsereg..
Ez volt az első rész, ami nézése közben ilyen mehh érzés volt bennem. Idióta jelenetekkel tarkítva.. aSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vaddisznó mégis mi a makkomat akart Rhaenyraval?? Dameon, mint egyszemélyes hadsereg..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igen, ő az.Cali írta:
Nem néztem utána, de szerintem az Elrondot játszó színész detto ugyanaz, aki a trónok harcában a fiatal Ned Starkot játszotta a tower of joy részeknél. Egyik karakter fiatalkori énje sem illik hozzá szerintem.
Ned Starknak jó volt szerintem, ott nem lógott ki ennyire a lóláb.
Poulter jó lett volna, jobban hasonlít az általunk ismert Elrondra.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha jól tudom Will Poulter volt először castingolva Elrondnak, szerintem az 10/10 lett volna. Aztán a tag dobbantott valamiért...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem néztem utána, de szerintem az Elrondot játszó színész detto ugyanaz, aki a trónok harcában a fiatal Ned Starkot játszotta a tower of joy részeknél. Egyik karakter fiatalkori énje sem illik hozzá szerintem.csababarca írta: Engem jobban zavar Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Celebrimbor félrecastingolása.
Egy bohócnak néz ki.
De sok helyen félrement a casting, Galadriert pont lenyelem, mert a színésznő tehetséges, és hozza a karaktert.
Elrond nekem furán hat, meg Gil-Galad főleg, na ő olyan mint egy angol falusi színjátszókör egyik tagja.
Egyébként a sorozat nekem egyelőre tetszik, főleg a látvány. Kíváncsi vagyok hova viszik majd a sztorit. Se egy előzetest, se semmit nem láttam ezzel kapcsolatban, direkt kerültem, hogy részről részre tudjam meg.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem nem volt rossz a rings of power elso ket resze. Van hova fejlodni de kezdesnek jo. Aki gyuruk ura filmek vagy GOT szintet var az csalodni fog, szerintem el se kezdje vagy hagyja abba. Az amazon meg viszonylag kezdo ebben a temakorben. Valoszinuleg tul nagyot vallaltak.
House of the Dragon is tetszik eddig. Latszik hogy az HBO-nak nagyobb rutinja van ebben, sokkal osszeszedettebb, jobb a casting.
Egyelore egyikben sem indult be a sztoti de ket resz utan ez varhato volt. Kivancsian varom a folytatast.
House of the Dragon is tetszik eddig. Latszik hogy az HBO-nak nagyobb rutinja van ebben, sokkal osszeszedettebb, jobb a casting.
Egyelore egyikben sem indult be a sztoti de ket resz utan ez varhato volt. Kivancsian varom a folytatast.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lotr sori 1-2
Mint egy kibaszott drága tech demo, fényes, csili-vili, de zéró karakterek zéró cselekmény zéró bizsergető akármi. Ennél uncsibb már csak a sandman volt eddig idén.
Mint egy kibaszott drága tech demo, fényes, csili-vili, de zéró karakterek zéró cselekmény zéró bizsergető akármi. Ennél uncsibb már csak a sandman volt eddig idén.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Engem jobban zavar Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Celebrimbor félrecastingolása.
Egy bohócnak néz ki.
Egy bohócnak néz ki.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem jól fogalmaztam, amikor a világot írtam, a Gyűrűk ura előtti időszakra gondoltam.Halfkey írta:reeed_ati írta: A másik része, hogy elvileg ez a nő egy jelentéktelen szereplő ebben a világban, most mégis ő itt a badass ultimate harcos..
Én nemnagyon ástam magam bele magam a mély háttértörténtekbe az alapműveken kívül, de a gyűrűk urában övé volt az egyik hatalomgyűrű. Felteszem azokat nem a jelentéktelen emberek kapták, ahogy az évszázadokig élő tündék törzseit sem akárkik vezették.
Itt van a részkritika és a részlet, ami miatt ezt írtam..
reeed_ati írta: A másik része, hogy elvileg ez a nő egy jelentéktelen szereplő ebben a világban, most mégis ő itt a badass ultimate harcos..
Én nemnagyon ástam magam bele magam a mély háttértörténtekbe az alapműveken kívül, de a gyűrűk urában övé volt az egyik hatalomgyűrű. Felteszem azokat nem a jelentéktelen emberek kapták, ahogy az évszázadokig élő tündék törzseit sem akárkik vezették.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mindet leigazoltuk mireeed_ati írta:Na és ők kihaltak?Remy írta:
A néger tünde szerintem eddig az egyik legjobb karakter a sorozatban.
Eleg egyertelmu h minden tunde hofeher volt de 2022 ben pc nek kell lenni, ezeken a dolgokon egyszeruen mar muszaj atlepni
- Remy
- Kapcsolat:
Uruk-haiok lettek.reeed_ati írta:Na és ők kihaltak?Remy írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na és ők kihaltak?Remy írta: