Attol meg teny, hogy egy magyarnak olyan sokat kell dolgozni egy uj iphonert, hogy ezzel siman bekerulunk a top10-be a vilagon, koszonhetoen peldaul az europa rekord afanak. Aztan van meg itt nemi vam, meg hat az arfolyam kockazat, amit az apple pakol ra, aztan szerzoi jogdijak, es vegul de nem utolso sorban az aktualis arfolyam, ami termeszetesen a vilagon is figyelemremelto penzromlas utan elegge jelentos.revolver írta:ez sajnos most nem csak a forinton múlt, egész európában megnőttek az iphone árak, ugye az usd/eur 0,84-ről 1-re nőtt, baromi erős a dollár.Éljen a forintunk.
Ugyanannyival kezd, mint a 13 egy éve.
999 és 1099 dolcsi.
Ebből lett az alapmodellnél 570ezer, a maxnál 630ezer:DDD
Tavaly usd huf volt ilyenkor 290, most 395 -> a tavalyi 425 ezres iphone 13 pro 33%-kal drágult 570-re kb, ebből kb. 1/3 a huf gyengülése az eurhoz képest, a többi nem itthon dőlt el.
Elektronika
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
ez sajnos most nem csak a forinton múlt, egész európában megnőttek az iphone árak, ugye az usd/eur 0,84-ről 1-re nőtt, baromi erős a dollár.Éljen a forintunk.
999 és 1099 dolcsi.
Tavaly usd huf volt ilyenkor 290, most 395 -> a tavalyi 425 ezres iphone 13 pro 33%-kal drágult 570-re kb, ebből kb. 1/3 a huf gyengülése az eurhoz képest, a többi nem itthon dőlt el.
az a kollekcio szerintem mrg megvan valamelyik hddmenPipita írta:Jaja, nem iPhone-os volt Jennifer Lawrence, meg az összes Fappeninges áldozat anno.Sierra írta:
Váltsál iphone-ra. Ott ilyesmi nem történik meg veled.
ott az icloud jelszavak kerültek ki valahogy nem?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jaja, nem iPhone-os volt Jennifer Lawrence, meg az összes Fappeninges áldozat anno.Sierra írta:Váltsál iphone-ra. Ott ilyesmi nem történik meg veled.reeed_ati írta: Skacok, nyilván feltörték a telefonomat, de ilyet én még nem csesztem..
Keresgélek a képeim között, erre tele van a galériám új ismeretlen képekkel, rövid videókkal, minden az ukrajnai háborúval kapcsolatosan..
Ezt mégis hogyan, meg miért? Egy xiaomi redmi 8t-ről van szó egyébként..
Kukázzam az egész telefont?, vagy egy gyári formázás elég neki ilyen esetben?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Éljen a forintunk.flori írta: Kilóötvennel drágultak a prémium iphoneok. Erős...
999 és 1099 dolcsi.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Banki utalásoknál, vagy binance appon nekem is kétlépcsős azonosítás van..
Viszont a banki utalással meg lehet szívni, pont nemrég emeltek le 50ezret a kártyámról..(emiatt gyanakodtam már a telefonra is.. )
Na szóval a bank letiltotta a kártyámat, de már addigra 50ezret levettek, kérdeztem, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen én sem tudok utalni, csak dupla azonosítással.
Erre azt mondják, hogy igen az euban ez van, de amcsi cégeknek elég csak a kártya adatod és már tudnak is vonni.
Pont ma fizettem be a spotyt, ott sem kért második azonosítást, egyből vont, de legalább kaptam értesítést az appban, hogy Usába utaltam..
Most azt csinálom, hogy van egy alszámlám netes utalásokra, külön kártyával, erre csak annyit csoportosítok át, ami a netes fizetésre éppen kell, így ha megszerzik megint a kártyaadatokat, nem mennek vele sokra, mert nem lesz rajta pénz..
Viszont a banki utalással meg lehet szívni, pont nemrég emeltek le 50ezret a kártyámról..(emiatt gyanakodtam már a telefonra is.. )
Na szóval a bank letiltotta a kártyámat, de már addigra 50ezret levettek, kérdeztem, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen én sem tudok utalni, csak dupla azonosítással.
Erre azt mondják, hogy igen az euban ez van, de amcsi cégeknek elég csak a kártya adatod és már tudnak is vonni.
Pont ma fizettem be a spotyt, ott sem kért második azonosítást, egyből vont, de legalább kaptam értesítést az appban, hogy Usába utaltam..
Most azt csinálom, hogy van egy alszámlám netes utalásokra, külön kártyával, erre csak annyit csoportosítok át, ami a netes fizetésre éppen kell, így ha megszerzik megint a kártyaadatokat, nem mennek vele sokra, mert nem lesz rajta pénz..
2FA-val es jelszomenedzser hasznalataval nem lehet melleloni.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nekem már minden ilyen felületre a belépésem kétfaktoros hitelesítéssel megy.füst írta: Nekem is feltörték az instagram fiókomat, és aztán megváltoztatták az emailcimet is hozzá, így nem tudok jelszót módosítani, fiókot törölni, a support meg baszik rám. Mivel nem vagyok túl aktív a szósölmédia platformokon, ezért csak akkor vettem észre amikor már fél brazíliát követtem.
Saját tartalmakat töröltem és a saját ismerőseimet töröltem, de ugyanakkor még bármikor be tudok lépni, és megnézni a brazil instamodellek mindennapjait gyakorlatilag végtelen mennyiségben.
Telómon rajta van a Google Authenticator, ami adja 30 másodpercenként az új 6jegyű kódokat, aztán lehet próbálkozni.
- reeed_ati
Jaja, köszi, pont azt csekkoltam, meg is oldódott.h3x0r írta:Bal felso sarokban a harom vonal -> settings -> data and storage -> save to galery: szedd ki a pöttyöketreeed_ati írta: Na közben lehet mégsem törtek fel..
Ezek amik mentésre kerültek a telómon, ezek mind a telegramról vannak, ott léptem be ilyen háborúval kapcsolatos hír-csoportokba..
A kérdés, már csak az, hogy miért mentett le nekem minden képet és vidit onnan?
- h3x0r
Bal felso sarokban a harom vonal -> settings -> data and storage -> save to galery: szedd ki a pöttyöketreeed_ati írta: Na közben lehet mégsem törtek fel..
Ezek amik mentésre kerültek a telómon, ezek mind a telegramról vannak, ott léptem be ilyen háborúval kapcsolatos hír-csoportokba..
- reeed_ati
Na közben lehet mégsem törtek fel..
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nekem is volt ilyen a nyáron.füst írta: Nekem is feltörték az instagram fiókomat, és aztán megváltoztatták az emailcimet is hozzá, így nem tudok jelszót módosítani, fiókot törölni, a support meg baszik rám. Mivel nem vagyok túl aktív a szósölmédia platformokon, ezért csak akkor vettem észre amikor már fél brazíliát követtem.
Saját tartalmakat töröltem és a saját ismerőseimet töröltem, de ugyanakkor még bármikor be tudok lépni, és megnézni a brazil instamodellek mindennapjait gyakorlatilag végtelen mennyiségben.
Arcalapú azonosítást kértem és visszakaptam a fiókom.
Nekem szerencsém volt a supporttal, ismerősöm pár nappal később már nem kapott segítséget.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Asszony bevette ezt a magyarázatot?füst írta: Nekem is feltörték az instagram fiókomat, és aztán megváltoztatták az emailcimet is hozzá, így nem tudok jelszót módosítani, fiókot törölni, a support meg baszik rám. Mivel nem vagyok túl aktív a szósölmédia platformokon, ezért csak akkor vettem észre amikor már fél brazíliát követtem.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nekem is feltörték az instagram fiókomat, és aztán megváltoztatták az emailcimet is hozzá, így nem tudok jelszót módosítani, fiókot törölni, a support meg baszik rám. Mivel nem vagyok túl aktív a szósölmédia platformokon, ezért csak akkor vettem észre amikor már fél brazíliát követtem.
Cserelj jelszot mindenhol, jelentkezz ki mindenhonnan elso lepeskent. Ami a telefont illeti gyari formazas esetek nagy reszeben eleg kene hogy legyen, de nem mindig. Ha biztosra akarsz menni akkor uj telo.reeed_ati írta: Skacok, nyilván feltörték a telefonomat, de ilyet én még nem csesztem..
Keresgélek a képeim között, erre tele van a galériám új ismeretlen képekkel, rövid videókkal, minden az ukrajnai háborúval kapcsolatosan..
Váltsál iphone-ra. Ott ilyesmi nem történik meg veled.reeed_ati írta: Skacok, nyilván feltörték a telefonomat, de ilyet én még nem csesztem..
- reeed_ati
Skacok, nyilván feltörték a telefonomat, de ilyet én még nem csesztem..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A válság, a haboru, a rezsi, ki a faszt erdekel, ha nincs jol behutve az alkoholom
Milyen valsag?
Real 1st world problems
Milyen valsag?
Real 1st world problems
thereisonly1ronaldo
Nalunk a munkahelyen beepitheto Klarstein van, de nem tudom megmondani a tipusat. A linkeltnel nagyobb.
Teljesen jol uzemel, bar gyakrabban cserelodnek benne a borok, mint ahogyan a ti fogyasztasi szokasotok megkivanja.
Teljesen jol uzemel, bar gyakrabban cserelodnek benne a borok, mint ahogyan a ti fogyasztasi szokasotok megkivanja.