Marcelo
Re: Marcelo
valaki, aki szerint legalja egy ilyen ügyön humorizálni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Te ki vagy?4Rv írta:hahaha a milliárdos focista megzsarolta a csapattársát, ami miatt el is ítélte a bíróság hahaha de vicciferni írta: Remélem Karim átküldte Marcelonak a felvételeket a törpefranciáról, had tudja csicskáztatni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hahaha a milliárdos focista megzsarolta a csapattársát, ami miatt el is ítélte a bíróság hahaha de vicciferni írta: Remélem Karim átküldte Marcelonak a felvételeket a törpefranciáról, had tudja csicskáztatni
Remélem Karim átküldte Marcelonak a felvételeket a törpefranciáról, had tudja csicskáztatni
Alacsonyabb szinten van tapasztalatom. Egy közepes nagyságú ügynökségnek voltam a közép-európai scoutja. Nálunk úgy működött, hogy a szezon vége és közepe felé kiküldtem egy kör emailt a magyar, szlovák, cseh, lengyel bajnokság csapatainak, hogy milyen pozícióra keresnek milyen típusú játékosokat, és milyen fizetést tudnak biztosítani. Ha a játékosunk megfelelt a profilnak, akkor elküldtük nekik az adatlapját. Utána megvártuk az összes ajánlatot a játékosra. A legjobbakat vázoltuk a játékosoknak, és amelyikek a legjobban tetszettek neki azokkal haladtunk tovább.'shutterisland írta: hat biztos nem az olimpiakoszt tippeltem volna, de igy azert csak sasnak megy a verebek koze es meg europai kupaporondon is jatszik egy kicsit, szvsz jo dontes.
egyebkent olyan kivancsi vagyok, hogy mukodnek ezek a dolgok az agentekkel, hany helyre es hogyan ajanlgatjak be ugyfeleiket.
mert full random modon kb 6 ligabol hoztak hirbe csapatokkal.
Feltételezem, hogy Marcelo szintű játékossal azért kicsit más a process.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kíváncsi leszek hogy mit tud egy ilyen csapatban komplett előszezon nélkül. EL tavaszt nem lenne rossz megfogni.
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
nyáron volt róla szó - aztán ki tudja mennyi igaz belőle, hogy R9 összehozta volna Marcelot és Dani Alvest Valladolidba a két szélre. Az tuti, hogy már csak marketing célból is nagyot szólt volna. Mert asszem Marcelo lenyilatkozta, hogy elsősorban Spanyolroszgában akar maradni, mert a fia is itt játszik, család is itt van.'shutterisland írta: hat biztos nem az olimpiakoszt tippeltem volna, de igy azert csak sasnak megy a verebek koze es meg europai kupaporondon is jatszik egy kicsit, szvsz jo dontes.
egyebkent olyan kivancsi vagyok, hogy mukodnek ezek a dolgok az agentekkel, hany helyre es hogyan ajanlgatjak be ugyfeleiket.
Leicesterről lehetett még hallani vele kapcsolatban - amit láttam.
Manolas, vrsaljko, m'vila, valbuena micsoda csapattársai lesznek
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat biztos nem az olimpiakoszt tippeltem volna, de igy azert csak sasnak megy a verebek koze es meg europai kupaporondon is jatszik egy kicsit, szvsz jo dontes.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hajrá!Marcelo to Olympiacos, here we go! Full agreement completed — Real Madrid legend joins Greek side on one-year deal, option for further season. #transfers
Marcelo has accepted — it will be signed and official soon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A Nice meg a Monza is szóba került, de szerintem maradni fog.wZoLee7 írta: Nem az volt hogy madrid kornyeken akar maradni? Ajanlata lett volna mashol. Nem latom magam elott ahogy a bundasba szerzodik
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem az volt hogy madrid kornyeken akar maradni? Ajanlata lett volna mashol. Nem latom magam elott ahogy a bundasba szerzodik
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Bayer Leverkusen have offered Marcelo a contract. @Santi_J_FM
Náluk van BL is + az Atleti ellen is játszana
Náluk van BL is + az Atleti ellen is játszana
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: Marcelo is closer to RETIRING than continuing his football career. @marca
A klubnal akarszerwpet vállalni.
A klubnal akarszerwpet vállalni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
AC Milan has offered of €3M per year to Marcelo — who is NOT convinced by it. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mekkora lenne. Reinert még csapjuk oda nekik.Ronaldo’s Valladolid are interested in Marcelo and Dani Alves.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Amúgy lehet hoznám, ha nem sikerül senkit hozni. Felépítjük, visszakerül a válogatottba, VB-t nyer decemberben.hehetheoriginal írta:nem az a lényeg, hanem hogy komám a ronaldo utáni idők legtehetségesebb csatárja, alecsandre patinnyó is irt nekiRealAsensio írta:
Megkonnyeztem!
továbbra is tartom, hogy lehet szépen hozni
Te meg örökké részeg leszel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem az a lényeg, hanem hogy komám a ronaldo utáni idők legtehetségesebb csatárja, alecsandre patinnyó is irt nekiRealAsensio írta:Megkonnyeztem!Kerlon írta: C is tiszteletet tette (na ez a ritkasag)
továbbra is tartom, hogy lehet szépen hozni
thereisonly1ronaldo
Pad'em írta:Sztem az első véletlen volt, aztán miután ráförmedtél csinált gyors még egy profilt, hogy adjon még egyet. Aztán egy harmadikat isSierra írta: Hát de nem az az átfedés? Hogy volt olyan időszak, hogy mindketten a csapatnál voltak?
Azóta jött még egy
Más értelmes indokot nem tudok elképzelni. De tőlem kapsz egy vigasz +1-et
Koszonom
Tuti hehe volt amugy kolcson kenyer visszajar. Vagy az agyhalott atesz regelt meg parszor, na de offbu ki.