Értékeld a legutóbbi meccset
- mocsok
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Mondjuk tény és való, hogy régen abban a topicban néha a meccsről is szó volt, amellett hogy higuainon meg Heinzén nevettünk.
Mostmár meg csak a toxic hangulat van az összes meccsen.
Mostmár meg csak a toxic hangulat van az összes meccsen.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ezt én sem értem, ha valakinek nem tetszik mások véleménye Sőt továbbmegyek felidesíti magát rajta az miért is fórumozik? Szeret idegeskedni?
Ha pedig rászánod magad, hogy közösségbe osztod meg a véleményed lesz rá némi nemű esély, hogy mások nem fognak veled egyetérteni ami nem feltétlen jelenti azt mindenki stupid.
Ettől függetlenül, nyilván van mindenkinél olyan pillanat amikor felidegesíti magát egy-egy komment minőségén, de itt kezdődik az intelligencia simán továbbtekersz aztán olvasod ami érdekel.
Ha pedig rászánod magad, hogy közösségbe osztod meg a véleményed lesz rá némi nemű esély, hogy mások nem fognak veled egyetérteni ami nem feltétlen jelenti azt mindenki stupid.
Ettől függetlenül, nyilván van mindenkinél olyan pillanat amikor felidegesíti magát egy-egy komment minőségén, de itt kezdődik az intelligencia simán továbbtekersz aztán olvasod ami érdekel.
Tehát ha neked ez a véleményed akkor azt le kell írnod és másoknak el kell fogadni, de ha más leírja az övét, akkor meg kell jelenni a fórumon és földbe kell őt döngölni mert ő szánalmas, nevetséges vagy idióta. Ok.zoli0415 írta:Nem érted? Az nem az én problémám.... atttól még ez a véleményem és még az is, hogy aki ebben nem talál semmi kivetnivalót és szerinte ez így rendben van arról is ugyanaz a véleményem.Halfkey írta:
Attól függetlenül hogy nem értettem egyet én sem sok hszel, azt sem értem milyen lelkivilágú ember posztol ilyet mint itt te.
Még egyszer leírom, sok faszság ment ott tegnap, nyilván. De minden egyes topikban megy ugyanúgy sok faszság egyébként. Ha ezt valaki nem bírja kezelni, akkor minek fórumozik?
Nem érted? Az nem az én problémám.... atttól még ez a véleményem és még az is, hogy aki ebben nem talál semmi kivetnivalót és szerinte ez így rendben van arról is ugyanaz a véleményem.Halfkey írta:Attól függetlenül hogy nem értettem egyet én sem sok hszel, azt sem értem milyen lelkivilágú ember posztol ilyet mint itt te.zoli0415 írta: Magáról a meccsről szinte mindent elmondtatok. Ami miatt szót emelnék az a megy a meccs topic...hát keresem a jelzőt...a szánalmas, nevetséges és idióta között vacilálok. Milyen lelkivilágú emberek írkálnak oda? Szurkolót nagyon keveset lehet ott felfedezni. Soha többé nem olvasok bele mert az élettől is elmegy a kedvem.
Realista24 írta:Tudni lehetett, hogy a skótok futós csapat. Én ezt vártam, hogy megnyomják, mint az állat és mellé még szépen is játszottak helyenként.p.csabi1 írta: Amúgy a meccs vége felé volt egy statisztika ami mutatta a futómennyiséget.
Ott azért néztem egyet.101 kilómétert futott a Real Amdrid 111-et meg a Celtic.
Kicsit spórolósra vették a fiuk.
Annyira lehet érzékelni,hogy pont annyit ad ki a csapat ami kell,hogy az valami hihetetlen. Kegyetlen ez a tapasztalat meccs rutin ami van a náluk.
Szerencséjük nem volt, nekünk igen, lásd kapufa. Ha az bemegy, akkor lett volna érdekes.
Amúgy szerintem simán odaérhetnek a második helyre.Igencsak jó kis csapat benyomásást keltették.
Otthol simán verhetik a Lipcsét is meg a Sahtart is.
Engem is megleptek amúgy,voltak nekik igencsak jó pillanataik.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tudni lehetett, hogy a skótok futós csapat. Én ezt vártam, hogy megnyomják, mint az állat és mellé még szépen is játszottak helyenként.p.csabi1 írta: Amúgy a meccs vége felé volt egy statisztika ami mutatta a futómennyiséget.
Annyira lehet érzékelni,hogy pont annyit ad ki a csapat ami kell,hogy az valami hihetetlen. Kegyetlen ez a tapasztalat meccs rutin ami van a náluk.
Szerencséjük nem volt, nekünk igen, lásd kapufa. Ha az bemegy, akkor lett volna érdekes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy a meccs vége felé volt egy statisztika ami mutatta a futómennyiséget.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én is régóta kerülöm már a megy a meccs topicot, ami ott megy, azt nem veszi be a gyomrom. A többiben is sokszor túl van tolva a hiszti, de ott azért még mindig több kontroll van.
- Pad'em
Jójó csak szó elszáll, írás megmarad. Így néhányan ágondolhatnák legalább félpillanatra mit vésnek képernyőre de igazából nem muszáj, igy legalább születnek gyöngyszemekRealista24 írta:Divat lett a megy a meccs topicban lévő dolgok szidása. Én is rottyon vagyok tőle, de igazából elfogadom, mert nekem pont olyan, mintha kint lennék a meccsen, és folyamat szidnám a csapatot, első érzésből, első felindulásból. Gondolom így van ezzel mindenki.Halfkey írta:
Attól függetlenül hogy nem értettem egyet én sem sok hszel, azt sem értem milyen lelkivilágú ember posztol ilyet mint itt te.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Divat lett a megy a meccs topicban lévő dolgok szidása. Én is rottyon vagyok tőle, de igazából elfogadom, mert nekem pont olyan, mintha kint lennék a meccsen, és folyamat szidnám a csapatot, első érzésből, első felindulásból. Gondolom így van ezzel mindenki.Halfkey írta:Attól függetlenül hogy nem értettem egyet én sem sok hszel, azt sem értem milyen lelkivilágú ember posztol ilyet mint itt te.zoli0415 írta: Magáról a meccsről szinte mindent elmondtatok. Ami miatt szót emelnék az a megy a meccs topic...hát keresem a jelzőt...a szánalmas, nevetséges és idióta között vacilálok. Milyen lelkivilágú emberek írkálnak oda? Szurkolót nagyon keveset lehet ott felfedezni. Soha többé nem olvasok bele mert az élettől is elmegy a kedvem.
Valaki kicsit túlzásba esik, valaki reálisabb. Én pl. nagyjából teljesen leszoktam az írásról és olvasásáról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Attól függetlenül hogy nem értettem egyet én sem sok hszel, azt sem értem milyen lelkivilágú ember posztol ilyet mint itt te.zoli0415 írta: Magáról a meccsről szinte mindent elmondtatok. Ami miatt szót emelnék az a megy a meccs topic...hát keresem a jelzőt...a szánalmas, nevetséges és idióta között vacilálok. Milyen lelkivilágú emberek írkálnak oda? Szurkolót nagyon keveset lehet ott felfedezni. Soha többé nem olvasok bele mert az élettől is elmegy a kedvem.
Magáról a meccsről szinte mindent elmondtatok. Ami miatt szót emelnék az a megy a meccs topic...hát keresem a jelzőt...a szánalmas, nevetséges és idióta között vacilálok. Milyen lelkivilágú emberek írkálnak oda? Szurkolót nagyon keveset lehet ott felfedezni. Soha többé nem olvasok bele mert az élettől is elmegy a kedvem.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kroos lett a meccs embere
Vini nagyon élt megint, 2-3 embert összebogozott akármikor.
Fede nem olyan cselmágus, de úgy néz ki vele véglegesen szélsőként számolnak. Vannak ugye hírek, hogy majd középpályást akarunk igazolni. Ő már ott marad a szélen, és forgatják majd Rodryval.
Vini nagyon élt megint, 2-3 embert összebogozott akármikor.
Fede nem olyan cselmágus, de úgy néz ki vele véglegesen szélsőként számolnak. Vannak ugye hírek, hogy majd középpályást akarunk igazolni. Ő már ott marad a szélen, és forgatják majd Rodryval.
Elképesztő a gyerek. Mint kés a vajban, annyira dinamikus lett a mozgása, a megindulásai, a testcselei, tegnap is csak kamilláztam.mocsok írta:Vini azért idén is bekezdett.
- mocsok
Ez a középpálya amúgy iszonyat mit tud amúgy.
Kroosnak nem volt rossz passza. Miután túléltük az első husz percet és sikerült berakni a labdát a Bermuda haromszogbe, egyértelmű volt hogy meg lesz a meccs.
Remelem benzema sérülése nem súlyos, ennél rosszabb formában úgy sem terhet vissza egy kis szünet után.
Hazard akar be is válhat azon a poszton, de így meg nagyobb teher lesz modric és vinicius vállán.
Vini azért idén is bekezdett.
Kroosnak nem volt rossz passza. Miután túléltük az első husz percet és sikerült berakni a labdát a Bermuda haromszogbe, egyértelmű volt hogy meg lesz a meccs.
Remelem benzema sérülése nem súlyos, ennél rosszabb formában úgy sem terhet vissza egy kis szünet után.
Hazard akar be is válhat azon a poszton, de így meg nagyobb teher lesz modric és vinicius vállán.
Vini azért idén is bekezdett.
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Carlot ismerve lesz egy jófajtaraul 4 ever írta: Akármilyen állapotban is van Benz, kezdjen a belga vasárnap.
____Vini_____Rodry_____
______Modric__________
támadó sorunk
Szerintem most már az öreg is meglépi, már látványosan visszaesett Militao is idén.Realista24 írta: Ideje lenne kicsit Rüdigert nyomatni Militao helyett a kezdőben.
Nekem tetszett a meccs, jól játszottunk, különösen a második félidőben. Elképesztő minőséget képviselünk, amilyen piszi-paszik, háromszögek, labdakihozatalok voltak tegnap is... ámultam bámultam, nagyon megvan a chemistry azt kell mondani.
nem csak kicsitRealista24 írta: Ideje lenne kicsit Rüdigert nyomatni Militao helyett a kezdőben.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Megint bebizonyosodott, hogy páran mennyire csak siránkozni tudnak. Meccs alatt már a szemem kifolyt attól amit leműveltetek. Igen, Karim kiesése nagy baj, de valaki már eltemette a szezont abban a pillanatban, hogy lesétált. Szezon első bl meccse, sima win, 3 gól. Egyet lehet érteni azokkal akik inkább Rodrygot küldték volna be, de CA erre most elég jól ráérzett, hogy most ha beküldi a belgát kaphat valami boostot és nem 10 percen kell megmutatnia magát. A cserék is ültek, az elején fintorogtam a kettő öreg kezdése miatt, de valszeg ez is azért van mert Fede a szélen kezdett és Tchoua is kezdő volt, aki egyébként baromira meggyőző. Remélem egyik sérülés sem vészes, de így, hogy Rüdiger itt van, Militao szépen kaphat időt felépülni. Nyilván a Karim nélküli támadásainkal majd vallatni lehet, de a meccseket neélküle is betudjuk húzni a kisebb csapatok ellen, márpedig ez a BL csoport nem tűnik problémásnak