Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
a hírek alapján Gündogan szinte biztosra jön, még pedig szerintem Khedira helyére...én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy november eleje van, Illarának sok idő kell, de tudjuk róla, hogy képes arra amire Xabi is képes. Ha Xabi nem lesz, akkor egy Illara-Casemiro kettőssel oldanám meg a dolgot. Sem Pogba, sem pedig Vidal nem fog jönni. Nem is igazán értem miért van mindenki oda értük. A Juve vezérei...de hol a Juve a BL-ben? Az olasz bajnokságot meg ne hozzátok fel, mert ott Pipita, akit innen a nagy többség rég elakart küldeni vagdossa a gólokat, Callejon aki itt csak csere volt, szintén gól erős játékosa a Napolinak...Elméletben, az itt olvasottak alapján a többség erősebbnek tartsa a juva kp-t, Pirlo-Pogba-Vidal...viszont az eredményeik nem ezt mutassák. Illara ennél csak jobb lehet, és Khedira likvidálásával sokat fog fejlődni a dolog...nah jöhet hogy mekkora hülyeség amit írtam
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk az az előnye meglenne, hogy lehetne rotálni, mint az állat, így tavasszal is viszonylag frissek lennének Modricék.___Samy___ írta:igen, ez szerintem is nagyon érdekes dolog lenne
mert ugye létszámban pont megfelelő lenne egy 4-3-3-hoz, meg a variációs lehetőségek is meglennének ezerrel, viszont a kaliberek alapján kezdőbe való játékos az összes, itt már nem lenne olyan, hogy öreg, vagy gyenge és stb.
bár ez biztos nem lesz egy népszerű gondolat, de nekem nem kéne gündogan, helyette pogbára hajtanék, és megtartanám casemirot
Ettől eltekintve szerintem nem lenne értelme öt ilyen szintű playát egy csapatban tartani.
(Esetleg Modricot visszaadhatjátok nekünk, ha nem tartotok rá igényt, amennyiben Gündogan Madridba igazol. )
Ezt pedig meg tudom érteni, pont ma írtam a túloldalon a Barça-Real topikba, hogy Pérezék helyében én is Pogbát tenném a kívánságlista élére. Egy ilyen típusú középpályásra szerintem nagyobb szükségetek lenne, mint Gündoganra.
Pogba-Illarra-Modric-Isco, melléjük esetleg még Xabi, illetve Kázmér fiú, akit mondjuk nem ártana játszatni is ahhoz, hogy meg lehessen tudni, elég-e a Madridba. (Az ő szituációja egyébként engem kicsit Sergi Robertóéra emlékeztet, fiatal, tehetséges, játszhatna is kisebb csapatok ellen bőven, de az edző valamiért hanyagolja.)
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pontosan ezt mondom én is. Ha jon is Gundogan, o azért nem oldaná meg annyira a vedekezést, amennyire kellene.___Samy___ írta: egy a lényeg, hogy pogba is jöjjön, mert a modric-illarra-isco-gündogan sor védekezésben nem valami ütős
Ezért írtam én is, hogy Pogba is kellene mellé, így lehetne egy brutál Pogba-Gundogan-Modric kozéppálya. Idovel pedig Modric helyét átvehetné Isco. De ismet azt kerdezem, hogy mi lesz akkor Illarrával? Hova? Mert én csak azon a poszton tudom elképzelni ebben a KP-ban, amit felvázoltam, ahol pont Gundogan van ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- ___Samy___
igen, ez szerintem is nagyon érdekes dolog lenneViszont az szerintem igen nagy luxus lenne, hogy a Modric-Illarra-Gündogan-Pogba-Isco sorból két játékos - gondolom - mindig padozna.
mert ugye létszámban pont megfelelő lenne egy 4-3-3-hoz, meg a variációs lehetőségek is meglennének ezerrel, viszont a kaliberek alapján kezdőbe való játékos az összes, itt már nem lenne olyan, hogy öreg, vagy gyenge és stb.
bár ez biztos nem lesz egy népszerű gondolat, de nekem nem kéne gündogan, helyette pogbára hajtanék, és megtartanám casemirot
??szerintem a két juve játékost esélytelen hogy egyhamar idejöjjön, főleg pogba.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
szerintem a két juve játékost esélytelen hogy egyhamar idejöjjön, főleg pogba. Illarra pedig egy pár évig simán padra tehető pár alkalommal. Modric-Gündogan-Isco triót kezdetném ha ők lennének itt és Illarra-Case (ha marad) pad.GT37 írta: Modric-Illarra-Gündogan-Pogba-Isco
Viszont nyáron én egy védőt is hoznék illetve eladnék.
(Ramos, Varane maradnak az tuti, Carvajal most jött, Marci marad, Nacho padra elég. Ez az ötös helye stabil. Sztem még Pepe is marad. Viszont Coentrao [számomra sajnos, bírtam amikor formában volt és stabil kezdő volt] távozhatna és ha arbe nem lenne saját nevelésű spanyol ő távozása sem lenne lehetetlen, de így sajnos maradni fog). Szóval a balosra kéne egy normális védő.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is azon gondolkodtam, hogy mennyire éri meg nektek, hogy Ancelotti ezt az évet a csapatépítésre, a legmegfelelőbb szerkezet megtalálására szánja, aztán mire kialakul a legütősebb formáció, megkavarodik az egész azáltal, hogy beindul a játékosmozgás, aztán megint lehet próbálgatni a 65736262-féle felállást a középpályán. (Mondjuk nekem nem baj, ha nem áll össze a dolog még egy jó ideig. )___Samy___ írta:viszont ha ennyi távozó lesz a kpról, akkor megint nem haladunk előre semmit, tulajdonképpen kezdhetjük megint az elejéről
bár ha azt nézem, hogy "messzebbre" juthatunk ezáltal, akkor legyen
egy a lényeg, hogy pogba is jöjjön, mert a modric-illarra-isco-gündogan sor védekezésben nem valami ütős
Viszont az szerintem igen nagy luxus lenne, hogy a Modric-Illarra-Gündogan-Pogba-Isco sorból két játékos - gondolom - mindig padozna. (Hacsak Isco nem tolná fals kilencesként, de ez már egy másik történet.)
Ráadásul Gündoganra szerintem mi is rá fogunk hajtani, előszerződés ide vagy oda.
- ___Samy___
már csak ezért megérnéarról nem is beszélve h Khedira 40 millió, és 30ért hozhatnánk a töröknémetet?
Mekkora üzlet
viszont ha ennyi távozó lesz a kpról, akkor megint nem haladunk előre semmit, tulajdonképpen kezdhetjük megint az elejéről
bár ha azt nézem, hogy "messzebbre" juthatunk ezáltal, akkor legyen
egy a lényeg, hogy pogba is jöjjön, mert a modric-illarra-isco-gündogan sor védekezésben nem valami ütős
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Meg persze,Xabival kapcsolatban meg kell várni,akar e egyáltalán hosszabbítani,vagy sem,és akkor januártól szabadon tárgyalhat.Nyilvàn nem lenne meglepő,ha a Real Madrid csak 1 évet kínálna még neki,(vagy 1+1-et max),ami a baszk középpályásnak nem biztos hogy elég.Ha januárba nem lép,akkor nem biztos hogy 2015-be annyira kellene még Mounak,vagy Contenak.xabival már hosszútávon nem lehet számolni, talán még aláír egy évet, aztán ugyis annyi lenne. nem érdemes vele kezdeni a középpályát, padon pöpet lenne ő, de nyílván nem ott akar lenni az utolsó éveiben.
Ramirest szivesen elnézegetném Khedira helyén,de nemhiszem hogy Mou elengedné....vehemens a portugál,de egyáltalán nem hülye....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Inkább Pogba. Khedira is a vb-n tűnt fel, azért ezzel óvatosan...Mike írta: És én látok rá esélyt hogy a Pogba-Vidal párosból az egyiket elhozza Perez, vagy akár ha feltűnik vki a vb-n.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ajándék az élettől. Nem is kérdés. Remélem Perezéknek is egyértelmű.arról nem is beszélve h Khedira 40 millió, és 30ért hozhatnánk a töröknémetet?
Mekkora üzlet
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Xabi és Khedira valószínűleg out, és Casemiro is jelen állás szerint. Akkor marad nézzükcsak...
Illarra, Modric, és... ennyi. Esetleg még Iscot ide lehet venni, de őt még "be kéne tanítani" arra a posztra. Úgyhogy Gündogan mindenképp kellene. És én látok rá esélyt hogy a Pogba-Vidal párosból az egyiket elhozza Perez, vagy akár ha feltűnik vki a vb-n.
Modirc, Illarra, Gündogan, Pogba, (Isco) akármilyen összeállításban
a világ legjobb kp-ja lehetne
arról nem is beszélve h Khedira 40 millió, és 30ért hozhatnánk a töröknémetet?
Mekkora üzlet
Illarra, Modric, és... ennyi. Esetleg még Iscot ide lehet venni, de őt még "be kéne tanítani" arra a posztra. Úgyhogy Gündogan mindenképp kellene. És én látok rá esélyt hogy a Pogba-Vidal párosból az egyiket elhozza Perez, vagy akár ha feltűnik vki a vb-n.
Modirc, Illarra, Gündogan, Pogba, (Isco) akármilyen összeállításban
a világ legjobb kp-ja lehetne
arról nem is beszélve h Khedira 40 millió, és 30ért hozhatnánk a töröknémetet?
Mekkora üzlet
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Gundogan tehetséges jatekos ... Viszont nehogy úgy járjunk vele is, mint Sahinnal ... Sahin is hatalmas tehetseg, aztán láttuk milett belole ... lehet Gundogan is olyan, hogy a Dortmundi megszokott rendszerben villog, aztán egy másik csapatban kb. félszer annyit ér a játéka ... Meg Sahin is serult volt, lattuk mi lett a vége ... És tudjuk mennyire peches az utobbi idoben a Real ilyen sérult jatekosokkal (Kaká...)
De fo az optimizmus ... Hozzuk el Gundogant, adjuk el Khedirát 40ért ... Mellé kell még egy Pogba .... es hatalmas változásnak kéne tortennie a kozeppalyankon .... egy Pogba-Gundogan-Modric KP azert eleg magas kvalitásu KP ... Modric idovel kioregedik, majd helyette fokozatosan beépiteni Iscot ... Pogba-Gundogan-Isco .... támadás és védekezés egyaránt biztositva lenne ... más kérdés, hogy mi lenne Illarrával ???
De fo az optimizmus ... Hozzuk el Gundogant, adjuk el Khedirát 40ért ... Mellé kell még egy Pogba .... es hatalmas változásnak kéne tortennie a kozeppalyankon .... egy Pogba-Gundogan-Modric KP azert eleg magas kvalitásu KP ... Modric idovel kioregedik, majd helyette fokozatosan beépiteni Iscot ... Pogba-Gundogan-Isco .... támadás és védekezés egyaránt biztositva lenne ... más kérdés, hogy mi lenne Illarrával ???
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Nagyon örülök hogy a vezetőség Gündogant is meg akarja szerezni, mert hihetetlen tehetséges. Én szoktam nézni dortmund meccseket és nagyon jól forgat jobbal-ballal odatekeri. VISZONT idén az első meccsen játszott csak és azóta SÉRÜLT.
Ráadásul az orvosok azt sem tudják hogy miért fáj a háta.
A csapat szempontjából nézve pedig....
Nagyon jó és imádnám ha idejönne de először egy védekezőbb típusú kp kellene: Vidal, Pogba stb.
Az egy dolog h nálunk lenne a labda és nem kényszerülnénk védekezésre de ez teljesen lehetetlen.
Szóval sokkal inkább szükségét érezném egy igazi "feka" vkp(aki nem ügyetlen labdával pl.:Pogba) megszerzésének mint Gündoganénak, ettől függetlenül nagyon örülök neki mert az egyik kedvenc játékosom.
A sérülésével pedig én nagyon vigyáznék, tört már a bicskánk sérült játékos leigazolásába(Kaká,Sahin)
Ráadásul az orvosok azt sem tudják hogy miért fáj a háta.
A csapat szempontjából nézve pedig....
Nagyon jó és imádnám ha idejönne de először egy védekezőbb típusú kp kellene: Vidal, Pogba stb.
Az egy dolog h nálunk lenne a labda és nem kényszerülnénk védekezésre de ez teljesen lehetetlen.
Szóval sokkal inkább szükségét érezném egy igazi "feka" vkp(aki nem ügyetlen labdával pl.:Pogba) megszerzésének mint Gündoganénak, ettől függetlenül nagyon örülök neki mert az egyik kedvenc játékosom.
A sérülésével pedig én nagyon vigyáznék, tört már a bicskánk sérült játékos leigazolásába(Kaká,Sahin)
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
khedira és xabi és talán casemiro is out, maradna illarramendi és modric a kezdőbe, isco kérdőjel, lazán elférne gündogan, és amit lenyomott az utobbi időben a németeknél, bőven lenne helye..
xabival már hosszútávon nem lehet számolni, talán még aláír egy évet, aztán ugyis annyi lenne. nem érdemes vele kezdeni a középpályát, padon pöpet lenne ő, de nyílván nem ott akar lenni az utolsó éveiben.
xabival már hosszútávon nem lehet számolni, talán még aláír egy évet, aztán ugyis annyi lenne. nem érdemes vele kezdeni a középpályát, padon pöpet lenne ő, de nyílván nem ott akar lenni az utolsó éveiben.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Az istenek megáldják ezt az idétlen vezetőséget. szóljon már valaki nekik hogy bénák. Semmi szükség Gündogánra. Khedira pedig ettől független mehet a muba. 4-3-3 lesz a felállás mostanában..igen..akkor játsszon szerencsétlen Casemiro ha már elhozták/felhozták. Neki kéne játszania, who the hell cares hogy ő fiatal. ez nem indok a játszására, és nagyon ügyes játékos. Illetve ha marad a 4-3-3 és jön gündogán, akkor isco még hátrább szorulna, mert csak odaraknál be..ej de milyen szépen indult, és mekkora nagy katyvasz lett az egész.
Gündogan már felesleges ide szerintem. Illarra helyett kellett volna hozni, de így hogy jött a spanyol, semmi szükség már rá. Inkább egy védekező gépre lenne szükség, aki ütközik, és harap mint egy veszett pitbull. Gündogan max a támadásokban tudna segíteni, arra meg ott van most Modric, Xabi meg Illara, untig elég.
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
Khedira az egész pályát levédi, ha kell, ék pozícióból durrant a kapura,összevissza kodészol. Olyan remekül helyezkedik, hogy át se lehet játszani, mert mindig mindenről lemarad. Egy félreismert zseni, aki nagyon tud valamit, csak mit...?
Gündogán meg se közelíti a tudását...
Gündogán meg se közelíti a tudását...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyiban hasonlóak, hogy védekezésnél előszeretettel lépnek ki a helyükről szerelni. Khedira nem, ő védi szépen a kis területét, mint egy eb.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Én is birom Ramirest,de egyvalamit nem értek....Casemiro igencsak hasonló stílus,miért nem próbálja már ki??Az ok hogy Ramires sokat próbált,BL győztes játékos,de ha Kázmér beválna,akkor megspórolnánk olyan 40 milliot,valamint ő lehetne a nagy felfedezett,aki bizonyítaná edzőbá zsenijét...Ancelotti nagy kedvence a brazil, szóval nem elképzelhetetlen szerintem; ugye az újságírók szerint Ramires az a Chelsea játékos aki spanyol földre vágyik, meglátjuk ...
ramires sokkal többet mozog fel,mint egy BTB, casemirot sokat nem láttam(ugye nem túl sokat játszott ) és ő statikusabb,vagyis nem mozog be akkora területet. A fejjátéka erős viszont.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az adidas évi 40 korul penget nekünk. Tudom hogy a ketto nem ugyanaz, de azét na! Mondjuk nem tudom hogy a többi átkeresztelt stadionert mennyit fizetnek. Otthon majd rakeresek.
Szerk.; Arsenal 2004, 15 évre 100 millió font
Szerk.; Arsenal 2004, 15 évre 100 millió font
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema