én mondjuk pont letojom hogy a többiek milyenek. kell a liga és kész.Annak van értéke, ha úgy nyer bajnokságot, hogy a többiek is jók.
te szemedben akkor a tavalyi ligánk semmit sem ér mert rajtunk kívül nem volt csapat gyakorlatilag
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 10., szombat 20:48
én mondjuk pont letojom hogy a többiek milyenek. kell a liga és kész.Annak van értéke, ha úgy nyer bajnokságot, hogy a többiek is jók.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. szeptember 10., szombat 20:32
Valaki rosszul lett a nézőtéren.halamadrid írta: "Nézők sérülése miatt félbeszakítva."
Mi történt?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 10., szombat 20:25
Igen az biztos, meg tudom, hogy a BL a mérce, de azért nem lenne jó, ha megint elhappolnának mindent hazai fronton. Pedig ha így folytatják, nagyon nehéz dolgunk lesz spanyolhonban. Jó lenne nem hagyni őket feljönni mégjobban.ziro4vr írta: Fosni fogja a gólokat a közepes ellenfelekkel szemben nem kérdés. De kérdés mi lesz vele tavasszal a komoly meccseken.
Ettől még a kapuban, a védelemben meg a kp-n összességében stabilabbak vagyunk.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 10., szombat 20:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. szeptember 10., szombat 20:20
Fosni fogja a gólokat a közepes ellenfelekkel szemben nem kérdés. De kérdés mi lesz vele tavasszal a komoly meccseken.Sierra írta: Nem hiszem el az embert, beáll és 7 percre rá megrúgja a gólját.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. szeptember 10., szombat 20:12
mikor volt ingyen igazolható?SzB írta: Egy hasznos megoldás a szabadon igazolható Gabriel Jesus lehetett volna. Hatékony, 2 védőt lekötő, a padot is jól ismerő játékos. Itt szerette volna a sok brazil is. Benznek csak 70 perceket kellene játszani, és nem hajtaná túl magát. De így...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 10., szombat 20:05
vettek egy gólgyárt. csak remélni lehetett hogy nem jön neki össze a váltás de papírforma lett. mondjuk raphinha és dembele is beast modeban vannak az is jól jön.Sierra írta: Nem hiszem el az embert, beáll és 7 percre rá megrúgja a gólját.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. szeptember 10., szombat 20:00
Nekem úgy rémlik ,hogy a napoli elég jól futott alatta. Valenciánál meg szerintem szokás szerint hitegették mint az előző edzőket. Eladták ugye Guedest. Aztán a kezdőcsatárjukat is. Az ő helyére jött Cavani, aztán másnap eladták Solert. Így szerintem ne is várjanak semmi komolyabbat.Sierra írta: Xavitól elég nagy öngól volt Depay kezdetése és Lewa padoztatása.
amúgy volt olyan csapata, ahol működött a dolog? Talán a Milannal volt a legtovább, de hát ott se volt túl veretes az öreg gátúszó.El Sie7e írta: eddig ez a valencia-gattuso házasság nem egy sikertörténet
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 10., szombat 19:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 10., szombat 19:50
amúgy volt olyan csapata, ahol működött a dolog? Talán a Milannal volt a legtovább, de hát ott se volt túl veretes az öreg gátúszó.El Sie7e írta: eddig ez a valencia-gattuso házasság nem egy sikertörténet
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. szeptember 10., szombat 14:38
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. szeptember 10., szombat 14:36
Én ezt értem, de azért Gabriel Jesus ingyen szerintem elfért volna.Realista24 írta:
Na akkor szazadszor is, ugye Süti?
Nem volt hely neki az útlevél miatt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 10., szombat 14:22
Mar nincsenek egyutt.gutihaz14 írta: akkor militao bolond felesege/csaja is karos a klubra?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 10., szombat 14:17
Na akkor szazadszor is, ugye Süti?SzB írta: Egy hasznos megoldás a szabadon igazolható Gabriel Jesus lehetett volna. Hatékony, 2 védőt lekötő, a padot is jól ismerő játékos. Itt szerette volna a sok brazil is. Benznek csak 70 perceket kellene játszani, és nem hajtaná túl magát. De így...
HozzászólásSzerző: SzB » 2022. szeptember 10., szombat 14:11
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. szeptember 10., szombat 12:06
Most pedig kérnék egy 2 oldalas vitát, hogy luxus vagy nem luxus!KAG írta: Ertem en, hogy 30 milla meg hasonlok, de amikor a bajnoksághoz kellő 3 6 pontot hozná az a 30 milla, akkor máris megvaltozna, hogy mi sok meg mi nem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. szeptember 10., szombat 11:52
Vagy te gondolod tul. Nem lehet tudni hogy mi hozza majd a 3-6 pontot ami a bajnoksaghoz kell, azt se lehet tudni hogy hany pont kell majd hozza, lehet 9. Ha barmilyen modon meg lehetne hatarozni hogy RDT kell hozza hogy bajnokok legyunk mar reg itt lenne, de nem lehet.KAG írta: Tulgondoljatok.
Rdt nem extra, de interim megoldaskent mukodott volna.
Mariano, Hazard fele cenyo vonaltol nem kicsit jobb.
Ertem en, hogy 30 milla meg hasonlok, de amikor a bajnoksághoz kellő 3 6 pontot hozná az a 30 milla, akkor máris megvaltozna, hogy mi sok meg mi nem.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. szeptember 10., szombat 11:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. szeptember 10., szombat 11:22
Valoban de attol meg igaz.Realista24 írta:Véletlen nem a másodosztályban voltak 2 eve?Galacticos írta: 40golt lott az elozo ket bajnoki szezonba egy gyenge espanyolba, nem hogy ingyen, 30korul is hoztam volna.
Fube harapos mariano helyett mondjuk barki hasznosabb lenne.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 10., szombat 10:56
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem