Mozi, filmek
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Mozi, filmek
ahogy látom nem vagyok egyedül a tűzgyűrűről alkotott véleményemmel.
Gengszterosztag
A visszhangok alapján jobbra számítottam, mint amit kaptam. Abszolút nem egy kiemelkedő alkotás, semmi extra. Egyszer azért érdemes megnézni, ha van az embernek felesleges 2 órája, de semmi több. Talán a képi világot emelném ki, a színeket, és a hangulatot.
6/10
Gengszterosztag
A visszhangok alapján jobbra számítottam, mint amit kaptam. Abszolút nem egy kiemelkedő alkotás, semmi extra. Egyszer azért érdemes megnézni, ha van az embernek felesleges 2 órája, de semmi több. Talán a képi világot emelném ki, a színeket, és a hangulatot.
6/10
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Ez akkor sem indok az igénytelen megvalósításra...Remy írta:ennél több dolgot nem is kell belelátni, mert különben csalódás lesz.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én is megnéztem a héten, hogy ne csak trailer alapján fikázzam...Most már nyugodtan fikázhatom.hala real írta:Tűzgyűrű
Biztos bennem van a hiba, de nem tudom mit esznek rajta annyian...Nekem valahogy nem jön be. Kétszer bealudtam rajta, aztán inkább kinyomtam kb. a felénél...Pontozni nem szeretném inkább.
Valami eszméletlen trágya film. Vallatni lehetne vele. 12 éven felülieknek csak gyermek felügyelete mellett ajánlott.
Az effektek miatt legyen 3/10. Maga a "történet" értékelhetetlen. A másodikat tuti kihagyom.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Tűzgyűrűt ennyire kell komolyan venni --> Egy éjjeli órában, lámpafényben, Guillermo del Toro leült a szobájának asztalához, majd felnyitotta a játékdobozának tetejét és kivett egy műanyag robotot. Ellenfélnek kiválasztott egy dínó formájú bábút és elkezdett a robotjával harcolni ellene, ám amikor a jó legyőzte a gonoszt, akkor nem hagyta abba a szórakozást, hanem kivett egy még nagyobb ellenfelet, és ezt egészen addig folytatta, amíg az anyukája el nem zavarta aludni...
ennél több dolgot nem is kell belelátni, mert különben csalódás lesz.
ennél több dolgot nem is kell belelátni, mert különben csalódás lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Pedig moziban annó nagyon adta Leszámítva a sok hülye párbeszédet, de itt nem is az a lényeg, hanem a látvány, és az odabasz.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Én meg már a cím után kaszáltam.. Nagy dolog..csabi* írta:én már az előzetese után kaszáltamhala real írta:Tűzgyűrű
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az jó, ha van valakinek saját, önálló véleménye, de ez már inkább hülyeség, ami megy itt. De no offense, szerintem bőven nézhető. Egy erős 7-est megér nálam.
#happyshitting
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én is kaszáltam az előzetes alapján. De nyugalom jön a második rész.csabi* írta:én már az előzetese után kaszáltamhala real írta:Tűzgyűrű
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én már az előzetese után kaszáltamhala real írta:Tűzgyűrű
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Tűzgyűrű
Biztos bennem van a hiba, de nem tudom mit esznek rajta annyian...Nekem valahogy nem jön be. Kétszer bealudtam rajta, aztán inkább kinyomtam kb. a felénél...Pontozni nem szeretném inkább.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát nekem ez jut eszembe róla. Kutyaszorítóban - Like a Virgin óriásimessideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=s__rX_WL100
Eszetekbe jut erről egy film nyitó része?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
http://www.youtube.com/watch?v=s__rX_WL100
"And my heart will leave you never."
De Niro is javarészt mindig ugyanazt a karaktert tolja, kis változásokkal. Mindig ugyanazok a mozdulatok, ugyanaz a szende mosolygás, vagy gané pofa. Persze vannak más szerepei is (most a mostanság készülő szánalmas vígjátékait hanyagoljuk), de összeségében Ő sem a rettenetesen széles repertoárjáról ismert. Ahogy Pacino sem - mégis imádom mindkettőt, főleg utóbbit. Tom Hanks is ÁLTALÁBAN ugyanaz, de azért neki is becsúszott egy fogyatékos, meg egy écces buzi. Mindegyik színész a rá osztott szerepet játssza el, és nyilvánvalóan azért osztják rájuk, mert ebben jók, ezt tudják igazán. Vagy mert csak húzónévnek akarják behúzni az illetőt sok pénzért, De Niro a legjobb példa az elmúlt kb 10 éves munkásságával...
Nyilván vannak kivételes szerepek mindenki mögött, amiben teljesen más arcukat mutatják, de nem az a standard. Hanks nem a kedvencem, de feláll a szőr a hátamon hogy egy olyan világban élünk, hogy őt sok helyen leszarozzák, gózlingot pedig istenítik.
De igazából feleslegesen vitatkozunk ezen, annyira szubjektív a dolog. Az Oscart amúgy mentségként elhozni elég banális dolog szerintem, de ez már megint más lapra tartozik.
Nyilván vannak kivételes szerepek mindenki mögött, amiben teljesen más arcukat mutatják, de nem az a standard. Hanks nem a kedvencem, de feláll a szőr a hátamon hogy egy olyan világban élünk, hogy őt sok helyen leszarozzák, gózlingot pedig istenítik.
De igazából feleslegesen vitatkozunk ezen, annyira szubjektív a dolog. Az Oscart amúgy mentségként elhozni elég banális dolog szerintem, de ez már megint más lapra tartozik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Az Oscar-díjról annyit, hogy Phoenixnek és Di Capriónak nincs, és nem is 1-et érdemeltek volna, szóval néha elég vicces ez a díj. Meg néha olyanok kapnak, akiknek a közelébe nem kéne hogy legyenek Amúgy Tom Hanks nagy király, még jó hogy van 2 oscarja.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
más:
Ez az egyik kedvenc fight jelenetem
Ez az egyik kedvenc fight jelenetem
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remy
Hát azért ez a focis hasonlat ... a kettő azért nem ugyanaz. Egy focistát, mondjuk egy védőt arra nevelnek 4 éves korától, hogy jó VÉDŐ legyen , ezért nem is elvárás , hogy csatárként is ugyanolyan jó legyen.
Egy színésznek meg azt tanítják a színművészeti főiskolán, hogy hogy tud több, különböző karaktert is eljátszani.
Az Oscar téma :
Jó, Tom megkapta 2x, mások meg nem ... de nem is ez a bajom elsődlegesen az Oscarral
De erről külön topikot lehetne nyitni
- Remy
- Kapcsolat:
Miért szólna arról? Miért kell elvárni, hogy egy ember mindenféle karaktert eltudjon játszani? Akkor jó, ha egy színész tisztában van a képességeivel és nem vállal el egy olyan szerepet, ahol befürdik, mert nem tudja eljátszani az adott karaktert. Amennyi színész van manapság, hogy szerencsére ez már nem így van...El Tigre írta: Talán mert erről szól a színészet ?
Egy színésztől elvárnám, hogy néha ilyen legyen, néha olyan, néha amolyan .
Persze, lehet valaki jó karakterszínész, de akkor sincs egy lapon Pacino, De Niro, Brando, Sean Penn,Nicholson stb. vonulattal- sem kisugárzásba, sem mimikában , szerintem !
Igazából egy tökéletes hasonlat. foci... a foci egy elég tág fogalom, ahogy a színészet is. Játszhatod, lehetsz a világ legjobbja is a posztodon, de az nem azt jelenti, hogy csatárként a védelem közepén is klasszis teljesítményt tudnál tolni. Pedig foci, ott is a labdába kell rúgni, ott is passzolni meg stb-t kell csinálni.
Azt kell tökélyre fejleszteni, amit a legjobban tud az ember csinálni, és akkor lesz sikeres. Senki nem tud mindenben 100%-os lenni.
ici-pici túlzás ez a százszor... nyilván nem lehet mindenkinek adni Oscart, de ha valakit 5x jelölnek és ebből 2x nyer, akkor ott csak van valami...Hány olyan Tom Hanksnél szászszor nagyobb színész volt/van, akiknek ez sosem adatott meg
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Két Oscart kapott ? Hány olyan Tom Hanksnél szászszor nagyobb színész volt/van, akiknek ez sosem adatott meg ...
Azt hiszem ez minősíti az Oscart is ...
Persze, lehet valaki jó karakterszínész, de akkor sincs egy lapon Pacino, De Niro, Brando, Sean Penn,Nicholson stb. vonulattal- sem kisugárzásba, sem mimikában , szerintem !
Azt hiszem ez minősíti az Oscart is ...
Talán mert erről szól a színészet ?Amúgy azt sosem értettem, hogy miért baj, ha 1 féle szerepet tud valaki eljátszani. Ha azt a legjobban csinálja, akkor miért ne? az ACDC se fog popzenét játszani, mert minek?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Valahogy ő is ilyen karakterszínésznek zseniális. Nem tudom, De Nirot jobbnak tartom, bármennyire is bírom Pacinot.
És Al Pacino?nmate írta:Na és ő? Eddig kapott két Oscart ugyan azért a szerepért, amit kétségtelenül megérdemelt.realistahuni írta:1. Christopher Waltz
Sorrendet nem tudok, de Phoenix, Pitt, Di Caprio, De Niro, Nicholson, DDLewis, Hanks, Caine, Newman, George C. Scott, Kevin Spacey, Gary Oldman tuti ott kéne legyen a listámon.