Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Faust
El director de fotografía

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. szeptember 14., szerda 22:00

Amugy kit erdekel. :lol:

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. szeptember 14., szerda 21:01

ez nem barcelonában ragadt rá, twitteren is lewy_official ezer éve..

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. szeptember 14., szerda 18:48

Realista24 írta: Amennyire én tudom mindig is Lewy volt a németeknél is.
Salihamidzic rendszeresen Lewaként hivatkozott rá a nyilatkozataiban, a többi minta az amit meccsek alatt hallottam átszűrődni, ott is Lewa volt. Ez viszont már nem ellenőrizhető egyszerűen, és önmagában nem is jelenti azt, hogy mindenki számára Lewa volt, csak nem túl gyakori, hogy egy közegen belül többféle becézés fennmarad.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 14., szerda 16:57

dortev írta:
csababarca írta: Igen, Lewy a normál becézése, nekem hihetsz, lengyel a menyasszonyom.
Elhiszem, csak rosszindulattól mentes szurkálódás volt, nem kell komolyan venni. :D Eddig nemzetközi vizeken simán csak Lewa volt, még müncheni csapattársaknak is.
Amennyire én tudom mindig is Lewy volt a németeknél is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. szeptember 14., szerda 16:31

csababarca írta: Igen, Lewy a normál becézése, nekem hihetsz, lengyel a menyasszonyom.
Elhiszem, csak rosszindulattól mentes szurkálódás volt, nem kell komolyan venni. :D Eddig nemzetközi vizeken simán csak Lewa volt, még müncheni csapattársaknak is.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. szeptember 14., szerda 16:22

dortev írta:
Mármint Lewy. 🚨 Egy ideje már ő is megkapta a bárszás sztenderdeknek megfelelő becézést. :mrgreen:
Igen, Lewy a normál becézése, nekem hihetsz, lengyel a menyasszonyom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. szeptember 14., szerda 16:18

Babinho írta: Mindkét csapatból hiányzott egy JÓ Lewa :lol:
Mármint Lewy. 🚨 Egy ideje már ő is megkapta a bárszás sztenderdeknek megfelelő becézést. :mrgreen:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. szeptember 14., szerda 14:22

Mindkét csapatból hiányzott egy JÓ Lewa :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. szeptember 14., szerda 14:08

Az mindenesetre tetszik, hogy tobben is a Barcabol 'nagyon jo' teljesitmenykent reflektaltak erre a 2-0-as veresegre. Ez jol mutatja, hogy milyen melyen vannak, orulnek ha sikerul legalabb partiban maradniuk egy masik europai elklubbal. Azert ez Madridban nem fordulhatna elo.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. szeptember 14., szerda 13:55

azt én is kiemelném a tagnap látottak után, hogy fizikailag nincs toppon a barca. nagyon nem bírták szuflával a tempót. a 60 perctől full öregfiúsan mozgott mindenki
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 14., szerda 12:33

Az elso felidoben a Barca jobb volt, nem ezt a piszi paszi seggbekukit jatszottak, hanem kontraztak, letamadtak, gyorsan vegig vittek a tamadasokat. A Bayernnek nehany tavoli lovesen kivul nem is volt helyzete, mig a Barcanak azert volt par; Pedri es Lewa is kihagyta a nagy helyzetet, ami a bajnoksagban tobbnyire gol. Pont ezert van sokszor eloveve Lewa, hogy a nagy meccseken, mikor tenyleg nagyon kene a gol, gyakrabban kepes benazni, mint a kevesbe fontosakon.

Felidoben Goretzka becserelesevel kb megforditotta a meccset a Bayern, majd azt csinaltak, amit a nagy csapatok (tavaly sokszor rank is jellemzo volt) 5 perc alatt eldontottek az egeszet. Ha mar Pedri, 2-0 utan is volt egy helyzet, amikor 6 meterrol szemben a kapussal kapufat rugott. Kb ott veget is ert a meccs. Fizikailag is elfaradtak. Nagy helyzetek alapjan ez egy x-es meccs volt, a kulonbseg annyi, hogy a Bayern berugta, a Barca meg nem. Utobbiak mindenkepp tartsak meg jo szokasukat. :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. szeptember 14., szerda 10:28

realbeckham írta: Rohadt jo meccs volt a tegnapi, volt izgalom
Szvsz semmi okuk nincs odaat szegyenkezni, sőt, nagyon szép első félidőt toltak. Hogy ez a takarekos bayern miatt vany vagy amiatt
Barcanak addig tartott a meccs amíg volt szufla tartani a magas pressinget. A bayern erre is készült, beálltak kicsit kontrázni, csak hát épp egy Lewa hiányzott minden támadásuk végéről. Ahogy fáradt a barca és belőtte az elsőt a bayern ott vége is volt.
Erre a Gavira azt is nehéz mondani, hogy focista. Ez egy birkózó semmi más, csak annyit tud hogy nekifut az ellenfélnek és földre löki, mint mikor a gyerekek között van egy kétszer olyan súlyos egyén aki nem tud focizni, csak Gavi se nem magas se nem erős :lol:
Összességében nem olyan rossz a keretük, de amíg ezt a kp-t nyomják addig sok sikerben nem lesz részük.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. szeptember 14., szerda 10:12

Rohadt jo meccs volt a tegnapi, volt izgalom
Szvsz semmi okuk nincs odaat szegyenkezni, sőt, nagyon szép első félidőt toltak. Hogy ez a takarekos bayern miatt vany vagy amiatt, hogy jo formaban van a barca nem tudom, de ami latszik, hogy van tuzero elől. (Meg hogy lewa még mindig bayern szurkolo) elől. Ez a gond. Az a kp szörnyű, a vedelem meg ilyen so so. Az a marcos Alonso, azzala hajjal, a sikló mozgással, meg a leturt sportszarral olyan, mint egy Disney szereplő. Araujo amilyen gyors es agilis, olyan szeszélyes. Főleg idegileg. Kunde meg hajlamos elaludni. Sevillaban is gyakorta megcsinalta.
Rafinha erdekes. Adama is 2 honapig lehozta a jobb oldalt náluk. Nem tudom. Jo is lehet talán. Ficánkol az tuti. Dembele..geci ennél butabb focistat nem láttam még. Alapbol a tekintete is olyan, mint szipus alfonz, de ezek a dontesek, meg helyzetfelmérés. Nem a vinicius féle szar megoldasokra gondolok. Vini szimplan túl bátor es botor. Ez a dembele ez segghulye. Ennyi az egész. Gavirol semmit nem irok. Nincs ertelme, komolytalan. Pedrit birom. Rohadt érett. Nagyon csipem őt. Fasza.

Ferran. Sztem a Lord nevet nyugodtan megkaphatna o is. Citynel hogy rohoghettek, mikor eladtak :mrgreen:

De jo meccset toltak. Komolyan. Szép volt, tovabbkutas a csoportbol amugy is az inter elleni 2 meccsen mulik majd.

Csak egy kis mellékes észrevétel és kérdés, csavi miert mindig fekete poloban van? Emlekszem a 2 ezres evek kozepen ugyanilyen szettben, ugyanilyen zseles hajjal, vajszinunadragokban mentunk diszkóba.
Egyre inkabb irrital, mikor rakozelit a kamera es néz azzal a palotapincsi szemeivel, meg ezzel a hajjal, közbe mutogat.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. szeptember 13., kedd 20:22

https://youtu.be/gvxiPFiC6wk itt van tömören hogy mi történt a barcával az elmúlt években :lol:

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. szeptember 13., kedd 14:37

gutihaz14 írta: Antoine Griezmann about his situation: "It is what it is, it is out of my hands. I am grateful to God for being here. I'm going to give everything in the minutes I get. I feel like a club man, I'm happy here and I just want to play here and give everything for the club, for Cholo and for the fans."
Es mi van az asztallal? Nem úgy volt, hogy egy pacalt eszik CR-rel meg Messivel? :lol: ócska senkiházi.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 13., kedd 13:56

Barça and Atlético are close to agreeing to reduce Antoine Griezmann’s transfer clause from $40M to $25M, according to @lequipe.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 9., péntek 7:26

gutihaz14 írta: [Ellarguero] JUST IN: Barcelona is preparing to file a lawsuit against Atleti for Griezmann. The Catalan side wants an immediate payment of €40M and believes Antoine is already a permanent Atleti player.

pont tegnap akartam irni hpgy ez a cofidises csorda biztos hogy mar bujjak a szerzodest hogy taljanak valamit :lol:
Hát de ha egyszer így egyeztek meg. Nem kellett volna lastminute ésszerűtlen feltételekkel szerződést kötni. Amúgy meg a legnagyobb trükközők vádolnak mást trükközéssel, ehhez is kell pofa :ike:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 9., péntek 6:57

[Ellarguero] JUST IN: Barcelona is preparing to file a lawsuit against Atleti for Griezmann. The Catalan side wants an immediate payment of €40M and believes Antoine is already a permanent Atleti player.

pont tegnap akartam irni hpgy ez a cofidises csorda biztos hogy mar bujjak a szerzodest hogy taljanak valamit :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 8., csütörtök 16:31

Antoine Griezmann about his situation: "It is what it is, it is out of my hands. I am grateful to God for being here. I'm going to give everything in the minutes I get. I feel like a club man, I'm happy here and I just want to play here and give everything for the club, for Cholo and for the fans."
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 8., csütörtök 15:34

https://twitter.com/goldefakehansen/sta ... qGCco61y1g

:mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: