___Samy___ írta:igen, ez szerintem is nagyon érdekes dolog lenne
mert ugye létszámban pont megfelelő lenne egy 4-3-3-hoz, meg a variációs lehetőségek is meglennének ezerrel, viszont a kaliberek alapján kezdőbe való játékos az összes, itt már nem lenne olyan, hogy öreg, vagy gyenge és stb.
bár ez biztos nem lesz egy népszerű gondolat, de nekem nem kéne gündogan, helyette pogbára hajtanék, és megtartanám casemirot
Mondjuk az az előnye meglenne, hogy lehetne rotálni, mint az állat, így tavasszal is viszonylag frissek lennének Modricék.
Ettől eltekintve szerintem nem lenne értelme öt ilyen szintű playát egy csapatban tartani.
(Esetleg Modricot visszaadhatjátok nekünk, ha nem tartotok rá igényt, amennyiben Gündogan Madridba igazol.
)
Ezt pedig meg tudom érteni, pont ma írtam a túloldalon a Barça-Real topikba, hogy Pérezék helyében én is Pogbát tenném a kívánságlista élére. Egy ilyen típusú középpályásra szerintem nagyobb szükségetek lenne, mint Gündoganra.
Pogba-Illarra-Modric-Isco, melléjük esetleg még Xabi, illetve Kázmér fiú, akit mondjuk nem ártana játszatni is ahhoz, hogy meg lehessen tudni, elég-e a Madridba. (Az ő szituációja egyébként engem kicsit Sergi Robertóéra emlékeztet, fiatal, tehetséges, játszhatna is kisebb csapatok ellen bőven, de az edző valamiért hanyagolja.)