Óriási remélem ma is kiszopnak.Remy írta:Vezet a Nicosia.
Európa Liga
Re: Európa Liga
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vezet a Nicosia.halamadrid írta: Most már kezd CR és Case
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez röhejes tizi
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Most már kezd CR és Case
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ikarus93
Xavi megoldja hogy ne legyenek a BL-ben.ferni írta: Ilyen kerettel nem eshetnek egyszerűen ki megint.
Nem kell itt senkinek beleélnie magát.
Ha idegenbe az Inter xre hozza, onnan jó eséllyel Répa liga. Nem elképzelhetetlen.
BM tehetne egy szivességet és hagyhatná az Intert nyerni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ezt nem tudni. De HA kikapnak, sokkal kevesebb az esélyük tovább menni. Imádnám, ha megint kiesnének.petiamadridista írta: Nem esnek ki a csoportból.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem esnek ki a csoportból.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem inkább pont fordítva. Lewa és az EL serleg óriási párosítás lenne.Halfkey írta: Szerintem inkább essenek ki BL legjobb 8 között, mint nyerjenek ELt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Essenek csak ki itt is, meg az EL-ben is.Halfkey írta: Szerintem inkább essenek ki BL legjobb 8 között, mint nyerjenek ELt.
Szerintem inkább essenek ki BL legjobb 8 között, mint nyerjenek ELt.
Ilyen kerettel nem eshetnek egyszerűen ki megint.
- zsírosdeszka
Ne igyunk előre...ikarus93 írta: Xavinak https://youtu.be/nFnV0WxUg2I
- ikarus93
Xavinak https://youtu.be/nFnV0WxUg2I
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- h3x0r
Egy csapat szurkolojat nem erdekli kivel jon a siker, de meg a jatek minosege se a legfontosabb. Egy semleges szemelynek viszont miert ne lehetne pont ettol szimpatikus vagy sem egy csapat?Remy írta:Mindentől függetlenül, ez a hány adott nemzetből való játékos van a csapatban a klubfociban akkora bullshit, hogy az valami elképesztő.h3x0r írta:
hogy a Fradi 2 magyarral a kezdoben megverte a Monacot, miutan 10 ev alatt 1000+ milliard ment el a magyar focira.
Hagyjuk már. Álszent hülyeség. Klubfoci, nem válogatott. Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
En mondjuk pont ugy vagyok a magyar klubfocival, mint a kezilabdaval, kosarlabdaval vagy vizilabdaval. Ha van valami jo eredmeny, gratulalok, meg sok sikert a jovoben is, de egyiket se nezem. Nem kot le, nem erdekel. Az eredmenyt olvasva nem leszek tole se boldogabb, se szomorubb.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem teljesen okés, ha valaki nem szurkol egy magyar csapatnak a nemzetközi porondon. Az is okés, ha hidegen hagyja.
De van az a réteg is, akik viszketnek, hogy mikor lesz már valami, ami miatt bele lehet rúgni valamelyik magyar csapatba, ezáltal felhozni a politikai sérelmeket. Persze őket nem érdekli a magyar foci, csak ilyenkor bújnak elő. Na ez már kicsit gáz.
De van az a réteg is, akik viszketnek, hogy mikor lesz már valami, ami miatt bele lehet rúgni valamelyik magyar csapatba, ezáltal felhozni a politikai sérelmeket. Persze őket nem érdekli a magyar foci, csak ilyenkor bújnak elő. Na ez már kicsit gáz.
kapor_89 írta:/quote]
Tipikus magyarok vagyunk. )
Mehet a sok downvote, de sajnos igaz. Határon túli magyar vagyok, nem egy külföldi ismerősömtől hallottam már, hogy ,,a magyar a magyart is utálja,,. Sajnos ez meglátszik. Sőt, van olyan magyarországi haverom aki szándékosan építi le az ottani ismerőseit mert hogy ,,tele vannak rosszindulattal,,.
Szomorú, de egyetértek.
Nekem mint ebből a szempontból semleges (sem Fradista sem Újpesti) ezek a magyarázatok hogy más csapatot is toltak/tolnak sosem voltak igazából értelmezhetőek. Ha a ‘nemzet csapata’ ma a Honvéd lenne, akkor ugyanezzel ugyanúgy problémája lenne sok embernek. Tökmindegy hogy Fradinak vagy Jancsi FCnek hívják a kirakatcsapatot, nem azzal van a baj hogy melyik csapat az, hanem
hogy van ilyen
hogy van ilyen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hidegen hagy a magyar foci, viszont valahogy és valamiért örülök a Fradi sikerének. Kicsit öregbítik kis hazánk hírnevét évről évre, ez az idei - és eddigi - hat pont meg nagy szó.
De számonkérni valakin, hogy nem szurkol a Fradinak, nevetséges, ahogy az is, ha valakinek az az érve a Fradi ellen, hogy nincs benne csak kettő magyar, ezért nem szurkol neki és ezt felhozni.. Had legyen már mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy szurkol vagy sem a Fradinak.
Én sem szurkolok nekik, értsd: a meccsüket sem nézem meg az esetek 95%-ban, de örülök, ha jó eredményt érnek el. Ha kiesnek rúgott gól nélkül, akkor viszont nem kezdem el szidni az egész klubot, államot, kormányt.
De számonkérni valakin, hogy nem szurkol a Fradinak, nevetséges, ahogy az is, ha valakinek az az érve a Fradi ellen, hogy nincs benne csak kettő magyar, ezért nem szurkol neki és ezt felhozni.. Had legyen már mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy szurkol vagy sem a Fradinak.
Én sem szurkolok nekik, értsd: a meccsüket sem nézem meg az esetek 95%-ban, de örülök, ha jó eredményt érnek el. Ha kiesnek rúgott gól nélkül, akkor viszont nem kezdem el szidni az egész klubot, államot, kormányt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk azert errol megneznek egy kozvelemeny kutatast.Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát de épp ez az, klubfoci, akkor miért kellene nekem a fradinak örülni? Pont nem érdekel.Remy írta:
Hagyjuk már. Álszent hülyeség. Klubfoci, nem válogatott. Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
Magyar szinten egy megye 2es csapatnak szurkolok, és ennyi.
A válogatott alap.
De hogy egy fradinak nem tudok szurkolni, az is biztos. Így lettem nevelve, miatta. Utálom az egész fradi belterjes vilàgát (mondjuk ez inkább a kézilabdára igaz), nem fogok nekik szurkolni, még ha a reallal játszanának se. Nincs az a pénz.
És ez továbbra se a ki mennyire magyar mércéje szerintem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."