Talán mert kurva fiatal.Camavinga is itt van már 1 éve és nála is ezek a dolgok megvannak.Jók lesznek csak kurva fiatalok.besteve7 írta: Eddig nagyon szélsőséges a játéka. Bemutatkozó meccse nem sikerült vmi jól, aztán következő meccseken meg olyat tolt, mintha már évek óta itt lenne, tanár volt. Aztán tegnap meg mint aki azt se tudja mit kellene csinálni, valamint egy csomó fölöslegesen eladott labda.
Aurélien Tchouaméni - 14
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az, hogy nem rajta mult, az egyertelmuen nem jelentheto ki, mert rajta is mult.Yazid írta: Adjuk el
Szar volt de nem rajta múlt ez sem. Hulladek tamado szekció még mindig.
Meg kell nezni, hogy Kroos hogy forgatta hosszu labdakkal a jatekot, es kozben Tcu mennyi labdat ajandekozott el.
Es ahogy mondani szoktam, ha a kozepe rendben van, minden rendben van...es tegnap nagyon nem volt rendben ez a kozepso harmas, es mind kozul o volt a leggyengebb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Adjuk el
Nekem is mindig ő jut eszembe amúgy. tisztára olyan a mozgása tényleg. Testfelépítése, magassága is, egy az egyben.tibi18 írta: Nekem egyébként sokszor tiszta Pogba a gyerek.. a mozgása, a gesztusai még a passzai is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Eddig nagyon szélsőséges a játéka. Bemutatkozó meccse nem sikerült vmi jól, aztán következő meccseken meg olyat tolt, mintha már évek óta itt lenne, tanár volt. Aztán tegnap meg mint aki azt se tudja mit kellene csinálni, valamint egy csomó fölöslegesen eladott labda.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
inkább ne.tibi18 írta: Nekem egyébként sokszor tiszta Pogba a gyerek..
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem egyébként sokszor tiszta Pogba a gyerek.. a mozgása, a gesztusai még a passzai is. Szerencsére nem annyira laza/flegma. Szerintem az ő fejlődése szempontjából jelenleg a legjobb helyen és a legjobb társakkal van a kp-n ahhoz, hogy ő is világklasszis legyen a posztján, mint Casemiro.
Így van, ennyi a lényeg. Casemiro is kurvára kellett a történelmi sikerekhez. Különleges játékos, simán elfért volna amúgy még pár évig. Viszont szerencsére nagyon jól lett pótolva. Ritka dolog ez a klubnál az utóbbi éveket figyelembe véve.Babinho írta: Casemiro érdemeiből semmit nem vesz el Tchoua fantasztikus beszállója.
A valaha volt legjobb kp trió nem csupán megtűrt, és nem helyettesíthető tagja volt. Hagyjuk az összehasonlítást szerintem, örüljünk, hogy úgy tűnik, hogy megvan a helyettes.
BL győztes években is állandóan szidta Caset, most meg önigazol...
mennyire igaza volt...ja nem.
Casemiro érdemeiből semmit nem vesz el Tchoua fantasztikus beszállója.
A valaha volt legjobb kp trió nem csupán megtűrt, és nem helyettesíthető tagja volt. Hagyjuk az összehasonlítást szerintem, örüljünk, hogy úgy tűnik, hogy megvan a helyettes.
mennyire igaza volt...ja nem.
Casemiro érdemeiből semmit nem vesz el Tchoua fantasztikus beszállója.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mit hajtottál?
Évekig eléggé jól megvolt a világ legeredményesebb középpályás triója.
És nem volt ilyen opció sem a piacon.
Évekig eléggé jól megvolt a világ legeredményesebb középpályás triója.
És nem volt ilyen opció sem a piacon.
Támadásban és előre játékban szemmel láthatóan sokkal jobb. Kroos és Modric is jobban muzsikál vele.kiserik írta:Gyakorlatilag majdnem ingyen volt. Én szeretem Caset, de nem úgy néz ki, hogy nagyon gyengültünk volna azon a poszton, sőt...RaúlCF írta: lábjegyzetbe elképesztő mekkora fogás volt. első atleti elleni meccse idegenben és kb a legnyugodtabb volt végig. 16oson belül mindent ő fejelt ki, ami szembejött azt eltakaritotta emellett az assistja is , és ahogy dinamikusan mozog és kéri a labdát. nem volt olcsó de kezd bagó lenni az ára. folytassa kérem.
Évekig hajtottam ezt, de le voltam hülyézve. Igaz védekezésben sem gyengébb, vagy nem számottevően. Cserébe még gyors is amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jól kiszámolta ezt a vezetőségkiserik írta: Gyakorlatilag majdnem ingyen volt. Én szeretem Caset, de nem úgy néz ki, hogy nagyon gyengültünk volna azon a poszton, sőt...
max annyi változott, hogy szerintem jövő nyáron akarták Casemirot eladni,
csak jött a MU-tól a pánik ajánlat
Gyakorlatilag majdnem ingyen volt. Én szeretem Caset, de nem úgy néz ki, hogy nagyon gyengültünk volna azon a poszton, sőt...RaúlCF írta: lábjegyzetbe elképesztő mekkora fogás volt. első atleti elleni meccse idegenben és kb a legnyugodtabb volt végig. 16oson belül mindent ő fejelt ki, ami szembejött azt eltakaritotta emellett az assistja is , és ahogy dinamikusan mozog és kéri a labdát. nem volt olcsó de kezd bagó lenni az ára. folytassa kérem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lábjegyzetbe elképesztő mekkora fogás volt. első atleti elleni meccse idegenben és kb a legnyugodtabb volt végig. 16oson belül mindent ő fejelt ki, ami szembejött azt eltakaritotta emellett az assistja is , és ahogy dinamikusan mozog és kéri a labdát. nem volt olcsó de kezd bagó lenni az ára. folytassa kérem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tchouameni in the Real Madrid squad:Halfkey írta: Szkeptikus voltam az árával kapcsolatban, de a korai jó teljesítménye és Kázmér jóárasítása után már egyértelmű hogy jó döntés volt.
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• Most tackles
• Most clearances
• Highest pass accuracy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szkeptikus voltam az árával kapcsolatban, de a korai jó teljesítménye és Kázmér jóárasítása után már egyértelmű hogy jó döntés volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tchouaméni has Real Madrid’s 1950’s European Cups winning team as the wallpaper in his personal gym.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudtam, hogy ennyire erős fejjel. Mai meccsen, de az előzőn meg főleg, szinte lehetetlen megverni a levegőben.
Nagyon hasonlít Casera a játéka, csak dinamikusabb, robbanékonyabb. Meg a fizikum mellé. Ma ketten is lepattantak róla. Annyira jó ez a francia válogatott real madrid
Nagyon hasonlít Casera a játéka, csak dinamikusabb, robbanékonyabb. Meg a fizikum mellé. Ma ketten is lepattantak róla. Annyira jó ez a francia válogatott real madrid
- Pad'em
Realista24 írta:Megláttam az értesítést, hogy írtál, na mondom már megint benéztem és biztos kettővel alatta már írtadPad'em írta:
Ez már nem is csak taposó, hanem baszódeszant. Kulcspasszok meg ilyen passing accuracy első meccsein, kemény. Adja nagyon a srác.
Most fasza vagy, én csak az Espanyol elleni számait írtam meg de azt se ilyen szép részletességgel
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
hát igen az a fránya writeonly mód.Realista24 írta: Megláttam az értesítést, hogy írtál, na mondom már megint benéztem és biztos kettővel alatta már írtad
de most kivételesen nem nézted be.