Kell az állandóság gyerekek, én is rühellem szerencsétlen Khedirát, de sajnos, ha most beraknánk egy Isco-t vagy egy Casemiro-t (SZERINTEM) ingatag lenne még a középpálya, szépen lassan, FOKOZATOSAN kell beépíteni mind Illarramendit, mind Alonsot, azon a poszton amúgy is nagyon fontos az állandóság, külön tetszik, hogy Alonso-Illarra cserék mennek, mivel Alonsora nagyon nagy szükségünk lesz még tavasszal is, Modric ugye nagyon jó, hogy kezd....Khedira helyét meg szép lassan majd úgyis átveszi valaki, de addig ő kell oda, ameddig nem stabilizálódik valamennyire a csapat játéka, ezért kezd Khedira és nem Isco/Casemiro, akik amúgy piszokfiatalok ! Úgyhogy én emiatt nem aggódok, nem feltétlen Khedira miatt(hozzáteszem sokadjára, hogy én is elűzném madridból) nem megy a szép játék, nem megy a nagyon jó mérkőzések sorozata. Nem, itt csapatszintűen vannak gondok, amiket állandósággal lehet összefüggésbe hozni, úgyhogy ne aggódjunk srácok, Khedira szép lassan, de elfog távolodni a kezdőből, de Ancelotti szerint is muszáj, hogy állandóságot vigyünk a csapatba, most összeraknánk az Illarra-Modric-Isco hármast, várhatnánk, de higyjétek el, még kínszevedés lenne.
Pedig én is azt szeretném!
De legyünk türelmesek srácok ! Bő 2 hónap telt el a szezonból, a türelem rózsát terem. Tavasszal, ha nem fut a szekér, ha nincs elképzelés, azt mondom oké, lehet károgni, de egy kis állandóságot adjunk már a csapatnak, miért kell folyton háborogni? Elégedetlenkedni?
Szurkoljunk a csapatnak és legyünk türelmesek hozzájuk !
HALA MADRID !
szerk: fúrjátok Alonsot, pedig ő csak azért volt rossz, mert sérülten és nagyon sokat kellett ígyis játszani, kilett facsarva, így Illarramendivel nagyot fogtunk és biztos vagyok benne, hogy nagyot nyerünk !