Nem tudom, te merre kozlekedsz, de altalanossagban kijelentheto, hogy a magyar utak katasztrofalis allapotban vannak. Ez nem feltetlenul a jelenlegi kormany hibaja, hanem osszessegeben az elmult evtizedek munkassaga. Ami viszont szinten kijelentheto, hogy az elmult 5-8 evben az uj utak minosege kifejezetten jo, vagy kivalo. Nem lehet belekotni, itt Pest megyeben peldaul a 2/A patika lett, ezt kar vitatni. Szerintem fejlodik a hazai utepites, nyilvan vannak tularazasok, meg egyebek, de legalabb a minoseg mar europai szinvonal.zsuninnyo írta:Szerintem egyik sem kifejezetten rossz, osszegeseben nezve. Vannak jobbak es vannak rosszabbak is.nmate írta: Szerintem amúgy a forgalom és közlekedési kultúra sokkal rosszabb itthon, mint az utak minősége.
Persze az utak minosegevel az a baj, hogy a hozzaallas nem megfelelo. Alapvetoen kivalonak kene lennie, de a sok lopas / munkasok hanyagsaga miatt sikerul olyanokat csinalni, amilyenek...
A kultura sem jo, de azert mondjuk egy dashcam osszeallitas az orszagrol nyomaba sem erhet par masik orszagnak. Persze vannak sokkal jobbak is, termeszetesen.
Szerintem itthon a 2 dolog kb egal.
Politika
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- Galacticos
Csak horvatban a hatartol lementek splitig es fizettek 225 kunat ami 13 ezer forint. Azert a kb 500kilometerert, az ut tenyleg jo de sokkal dragabb mint itthon az autopalya.
Én Horvátországban nagyon klausztrofób vagyok attól, hogy érezhetően szűkebbek a sávok.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A legzsenialisabb ut itthon az uj m4-es.
Szolnok-Bp tav max 1 ora, forgalom minimalis, kivalo minosegu ut. Bar mind ilyen lenne.
Egyebkent voltam a nyaron Horvatorszagba, hat lehidaltam. Konkretan a tobbszaz kilometer alatt nem talalkoztam katyuval, legyen az kisvaros vagy autopalya. Nagyon patika volt minden.
Szolnok-Bp tav max 1 ora, forgalom minimalis, kivalo minosegu ut. Bar mind ilyen lenne.
Egyebkent voltam a nyaron Horvatorszagba, hat lehidaltam. Konkretan a tobbszaz kilometer alatt nem talalkoztam katyuval, legyen az kisvaros vagy autopalya. Nagyon patika volt minden.
Szerintem egyik sem kifejezetten rossz, osszegeseben nezve. Vannak jobbak es vannak rosszabbak is.nmate írta: Szerintem amúgy a forgalom és közlekedési kultúra sokkal rosszabb itthon, mint az utak minősége.
Persze az utak minosegevel az a baj, hogy a hozzaallas nem megfelelo. Alapvetoen kivalonak kene lennie, de a sok lopas / munkasok hanyagsaga miatt sikerul olyanokat csinalni, amilyenek...
A kultura sem jo, de azert mondjuk egy dashcam osszeallitas az orszagrol nyomaba sem erhet par masik orszagnak. Persze vannak sokkal jobbak is, termeszetesen.
Szerintem itthon a 2 dolog kb egal.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem amúgy a forgalom és közlekedési kultúra sokkal rosszabb itthon, mint az utak minősége.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezen en is jot nevettem Tobb, mint 600 km autopalyajuk van.kiserik írta:Én tavaly voltam. Jól esett 330km-en (Pince-Portoroz) használni azt az 5 km aszfaltot Végig kiváló minőségű, ahol éppen munkálatok voltak, ott remekül meg volt oldva a forgalom terelése minden fennakadás és dugó nélkül. Ahogy átjöttünk a határon egyből fel kellett hangosítani a rádiót, mert nem hallottuk a zötyögéstől.rikko írta:
Sok e ? Szlovéniában a havi 40 juró aztán van 5 km aszfalt amin használod kb ...
Az biztos, hogy Vitya bajban van és valahonnan kell neki a pénz. Most még csak így gyűjtöget, szerintem január elsejétől pedig már rendes áron lesz az üzemanyag is.
De rá kell szavazni, mert ő megoldja....
Most én is matekolni fogok. Eddig 5 megyére megvettem az évest és ha néha szükség volt a többire, akkor vettem egy 10 naposat 3000-ért. Most gyakorlatilag 3-4 alaklom és a 10 naposok helyett jobban megéri az éveset venni majd.
Ha az uzemanyagnak meg annyi az ara, akkor annyi. Nem azt kell nezni, hogy januartol "draga" lesz, hanem normal aras. Amit meg addig megsporolt az ember, gondolom mindenki felretette.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én tavaly voltam. Jól esett 330km-en (Pince-Portoroz) használni azt az 5 km aszfaltot Végig kiváló minőségű, ahol éppen munkálatok voltak, ott remekül meg volt oldva a forgalom terelése minden fennakadás és dugó nélkül. Ahogy átjöttünk a határon egyből fel kellett hangosítani a rádiót, mert nem hallottuk a zötyögéstől.rikko írta:Sierra írta:
Igen, másik kettő nem emelkedik számottevően. Az a baj, hogy annyit nem pályázok, hogy megérje nekem az éves. megyei még csak-csak, de abból is kell vagy 3, hogy amerre járok meglegyen. De a havi kilőve az tuti, ennyiért ki fog venni matricát? Őrület, a 10 napos is rohadt sok.
Sok e ? Szlovéniában a havi 40 juró aztán van 5 km aszfalt amin használod kb ...
Az biztos, hogy Vitya bajban van és valahonnan kell neki a pénz. Most még csak így gyűjtöget, szerintem január elsejétől pedig már rendes áron lesz az üzemanyag is.
De rá kell szavazni, mert ő megoldja....
Most én is matekolni fogok. Eddig 5 megyére megvettem az évest és ha néha szükség volt a többire, akkor vettem egy 10 naposat 3000-ért. Most gyakorlatilag 3-4 alaklom és a 10 naposok helyett jobban megéri az éveset venni majd.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Lehet téged átbasztak és a 7es főutat használod mint autópálya?Patika??? Brutális kátyúk vannak rajta, főleg a külső sávban, rengetegszer koppan szegény autó ezekben a szarokban. Rengeteg úthiba van sajnos az M7-esen is, már azon a szakaszon is, amit bő 15 éve adtak át. De az M3-ashoz képest még elfogadható.
Az M7 mellett lakom, heti többször járok le Pestre is, és a világosi lehajtóig is heti 1x. Ezen a távon tökéletes állapotban van, nemigazán értem miről beszélsz a rengeteg úthibával, hacsak nem a már Balaton melletti szakasz förtelmes amerre évente 2-3x megyek csak el, ott nem figyeltem még annyira.
Anyámnak van egy Twingoja, azzal is mentem már, azzal sem volt gond, szóval nemhiszem hogy csak nagyon faszák az abroncsok
- Süti
Azért mert valamiért fizetsz, még nem lesz hibátlan.
Engem is felcsesztek az árak, mert mindig havit szoktam venni, de nem reális elvárás hogy ennyi pénzért az ország összes autópálya kilométere tükörsima legyen.
Vészesnek meg egyáltalán nem vészes a helyzet. M1 kutya volt felújítósdi előtt, de már az is élhető.
Engem is felcsesztek az árak, mert mindig havit szoktam venni, de nem reális elvárás hogy ennyi pénzért az ország összes autópálya kilométere tükörsima legyen.
Vészesnek meg egyáltalán nem vészes a helyzet. M1 kutya volt felújítósdi előtt, de már az is élhető.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Jo, az M35 viszonylag uj, es arrol nem is beszelve ott milyen forgalom van. Ennyi erovel az M6ot is idevehetned, vagy az M8-atSierra írta:
Ott van pl az M35, ami az M3-ról megy le Debrecen felé, kb 40km-es szakasz, konkrétan hibátlan út. Még bukkanók se nagyon vannak, nem hogy kátyúk. Tükörsima. Én ezt várnám el egy autópályától.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ereztem en, hogy az elvarasokkal van gond. Ismetlem, havi 1400 Ft-ba kerul neked az alapszukseglet lefedese, 1400...3 uveg kola.Egyáltalán nem erre gondoltam, de mivel ezért fizetni kell, és ezen megy a leggyorsabban az ember, elvárnám, hogy tükörsima legyen, és ne legyen tele úthibával. Itt egy nagyobb bukkanó, kátyú végzetes lehet.
Az M30-as mikor epult? Na ugye. Majd nezd meg 60 evesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyáltalán nem erre gondoltam, de mivel ezért fizetni kell, és ezen megy a leggyorsabban az ember, elvárnám, hogy tükörsima legyen, és ne legyen tele úthibával. Itt egy nagyobb bukkanó, kátyú végzetes lehet.Realista24 írta: Ne haragudj, de ugy irtad le az M7-est, mint valami roman alsobbrendu utat, ami egyertelmuen nem igaz.
Az én kocsimon nem ballonos a gumi. szóval minden úthiba felerősödik.Professore írta: Ballonosabb gumival nem szabadna gondot jelentsen ésszerű tempó mellett. Más kérdés hogy ezek már nincsenek divatban.
Az M7-en én se tapasztaltam vészes kátyúkat augusztus végén, bár a patikatol azért messze áll.
Én se azt írtam, hogy fél méteres kátyúk vannak, de a patikától kurva messze van. Rengeteg úthiba van az M7-esen is. Ott van pl az M35, ami az M3-ról megy le Debrecen felé, kb 40km-es szakasz, konkrétan hibátlan út. Még bukkanók se nagyon vannak, nem hogy kátyúk. Tükörsima. Én ezt várnám el egy autópályától.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ballonosabb gumival nem szabadna gondot jelentsen ésszerű tempó mellett. Más kérdés hogy ezek már nincsenek divatban.Sierra írta:hát kis kátyútól is simán kaphatsz defektet.Realista24 írta: Es egyebkent sem gondolom, hogy egy kis katyu gondot okozna.
Egyébként attól függetlenül, hogy te nem tapasztaltad, attól még létező probléma.
Az M7-en én se tapasztaltam vészes kátyúkat augusztus végén, bár a patikatol azért messze áll.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne haragudj, de ugy irtad le az M7-est, mint valami roman alsobbrendu utat, ami egyertelmuen nem igaz.Sierra írta:hát kis kátyútól is simán kaphatsz defektet.Realista24 írta: Es egyebkent sem gondolom, hogy egy kis katyu gondot okozna.
Egyébként attól függetlenül, hogy te nem tapasztaltad, attól még létező probléma.
Attol, hogy azt mondod tele van katyuval az ut, meg nem tudom elhinni, mivel nem tapasztalaom. Megyek havi 5ezer km-t, ennek 70%at palyan teszem, hidd el, feltunne, ha folyamatosan szlalomoznom kene vagy hetente gumiztatnom.
Biztos vannak szarabb reszek, de nem az az altalanos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hát kis kátyútól is simán kaphatsz defektet.Realista24 írta: Es egyebkent sem gondolom, hogy egy kis katyu gondot okozna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bp-Siofok tavlatban semmi ilyenre nem emlekszem. Es egyebkent sem gondolom, hogy egy kis katyu gondot okozna.Sierra írta:Bp-Balatonfenyves, egy évben jó párszor oda-vissza. Nyáron Kanizsára is lementem, hát ott is voltak érdekes szakaszok. Természetesen ez inkább a külső sávra jellemző, csak hát nem lehet mindig a belsőben kavirnyászni. Brutális kátyú = 130-140-nél belemész, szerintem bármilyen kátyú életveszély.Realista24 írta: Melyik szakaszan jarsz az M7-nek? Mert hogy en brutalis katyukkal nem talalkoztam, az biztos.
Regen az M1-en voltak kereket elnyelo katyuk, na azokat hivnam brutalisnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bp-Balatonfenyves, egy évben jó párszor oda-vissza. Nyáron Kanizsára is lementem, hát ott is voltak érdekes szakaszok. Természetesen ez inkább a külső sávra jellemző, csak hát nem lehet mindig a belsőben kavirnyászni. Brutális kátyú = 130-140-nél belemész, szerintem bármilyen kátyú életveszély.Realista24 írta: Melyik szakaszan jarsz az M7-nek? Mert hogy en brutalis katyukkal nem talalkoztam, az biztos.
Az Eurovignette szerint van kialakitva, sehol sincs 1 napos, igy itt sem (elotte sem volt ha jol tudom, de nem lenyeg).Remy írta: Nehéz lenne napos vagy 24 órás matricát bevezetni... de, hát nehogy valami a népet szolgálja...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Melyik szakaszan jarsz az M7-nek? Mert hogy en brutalis katyukkal nem talalkoztam, az biztos.Sierra írta:Patika??? Brutális kátyúk vannak rajta, főleg a külső sávban, rengetegszer koppan szegény autó ezekben a szarokban. Rengeteg úthiba van sajnos az M7-esen is, már azon a szakaszon is, amit bő 15 éve adtak át. De az M3-ashoz képest még elfogadható.Realista24 írta: M7 is patika, mas kerdes, hogy nem birja el a forgalmat nyaron.
Az biztos, hogy jobban megéri, csak ezzel is az a baj, hogy 3 megyére kell megvennem, hogy lejussak a nyaralóba, és ha esetleg az ország többi részére kell menni, akkor megint venni kell 10 naposat vagy havit. Az éves lenne a legjobb, de hát egyszerre ezért kiadni 50 ezret... és annyira ki se használnám, de legalább sose kéne vele baszkodni.Realista24 írta: 16500 forint 12 honapra, nagyjabol semmi arra, hogy korlatlanul hasznalhasd az autopalyat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema