A mondandó második felével én elég hevesen vitatkoznék. Lehet hogy ez csak a nagy Pesten kívüli országban van így, de itt keleten egy hulladék minden, amit építenek. Nincs 1 éve, hogy átadták az M30-as Miskolc-Kassa közötti szakaszát. Már legalább 1 helyen vissza kellett bontani, mert megsüllyedt (soha nem lesz normális, az alapok vannak végig elbaltázva), az egész ráz, mint a szemét, és már tiszta hullámos. Természetesen a környék összes településén még a tyúkól körül is minden le van aszfaltozva óccsó aszfalttal. És nagyon nem egyedi eset ez.RealAsensio írta:Nem tudom, te merre kozlekedsz, de altalanossagban kijelentheto, hogy a magyar utak katasztrofalis allapotban vannak. Ez nem feltetlenul a jelenlegi kormany hibaja, hanem osszessegeben az elmult evtizedek munkassaga. Ami viszont szinten kijelentheto, hogy az elmult 5-8 evben az uj utak minosege kifejezetten jo, vagy kivalo. Nem lehet belekotni, itt Pest megyeben peldaul a 2/A patika lett, ezt kar vitatni. Szerintem fejlodik a hazai utepites, nyilvan vannak tularazasok, meg egyebek, de legalabb a minoseg mar europai szinvonal.zsuninnyo írta:
Szerintem egyik sem kifejezetten rossz, osszegeseben nezve. Vannak jobbak es vannak rosszabbak is.
Persze az utak minosegevel az a baj, hogy a hozzaallas nem megfelelo. Alapvetoen kivalonak kene lennie, de a sok lopas / munkasok hanyagsaga miatt sikerul olyanokat csinalni, amilyenek...
A kultura sem jo, de azert mondjuk egy dashcam osszeallitas az orszagrol nyomaba sem erhet par masik orszagnak. Persze vannak sokkal jobbak is, termeszetesen.
Szerintem itthon a 2 dolog kb egal.
Inkább boldogan fizetné ki az ember akár a dupláját is, csak kapná meg azt a szolgáltatást, mint külföldön (útminőség, munkálatok kezelése, stb). Jóval többe van a futómű, a felni meg a fogorvos, mert kipereg a tömés a fogadból és ugye ezek a szar utak nem kicsit balesetveszélyesek is. Bár jó magyar szokás szerint a legjobb útjavítás a sebességkorlátozás.Galacticos írta: Csak horvatban a hatartol lementek splitig es fizettek 225 kunat ami 13 ezer forint. Azert a kb 500kilometerert, az ut tenyleg jo de sokkal dragabb mint itthon az autopalya.