Azért ha nézel meccset a brazil bajnokságban van pár jó gyerek. Még nincs veszve minden. A Palmeirasban van egy Veron nevű gyerek, meg a Santosban a Kaio, vagy aki tavaly ment el tőlük Alberto. Szóval én azért még nem temetném őket teljesen.hehetheoriginal írta: jöhetne már egy épkézláb brazil támadó is, hogy legyen kit imádni a népnek a pályán is. bolond neymar eljatszotta az eletét, idiota.
annyira szurke es semmilyen a valogatott hosszu evek ota, hogy mar a nemetek elleni hazai se verte ki tulzottan a biztositekot, mindenki elvan, mint a befott, mennek a fizetesek, neha neha 1-1 eljut vmi europai kozep-, neadjisten nagycsapatba, aztan ennyi... nincs is ertelme mezt se venni se erre a vebere, se a kovetkezo parra.
Ronaldo
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Re: Ronaldo
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jöhetne már egy épkézláb brazil támadó is, hogy legyen kit imádni a népnek a pályán is. bolond neymar eljatszotta az eletét, idiota.
annyira szurke es semmilyen a valogatott hosszu evek ota, hogy mar a nemetek elleni hazai se verte ki tulzottan a biztositekot, mindenki elvan, mint a befott, mennek a fizetesek, neha neha 1-1 eljut vmi europai kozep-, neadjisten nagycsapatba, aztan ennyi... nincs is ertelme mezt se venni se erre a vebere, se a kovetkezo parra.
thereisonly1ronaldo
- szurkolo
Mondjuk klubtulajként sem rossz. Most vitte vissza a Cruzeirot a Brazil első osztályba. Olyan előnnyel vezetnek a hétvégi győzelmük után, hogy tuti befutók. Előtte megnyerték a Brazil super kupát a Vasco ellen. Szóval valakit újra nagyon imádnak Belo Horizontéban.hehetheoriginal írta: https://twitter.com/Ronaldo/status/1572978401925013504
itt is van, összes labdarugo aki valaha profi szerzodest irt ala, leulhet szepen tanulni
mikor csak teletextbol meg a hiradobol tudta az ember idehaza, hogy mi van, aztan jott egy nike reklam a compostela elleni gollal, murinnyo meg bobbyrobson ahogy fogjak a fejuket, az internet es kabelteve elotti idokbol, konkretan, mintha egy isten jött volna le a hegyrol az emberek koze, se ronaldinhonak, se senkinek nem volt es nem is lesz akkora hypeja es tomegorulete, mint neki. mint mikor hordagyon viszik ki az ajultakat az elvispresley vagy michaeljackson koncertrol. talan maradona, mikor napolyba erkezett. ok ketten amugyis a top2alltime, szoval nem szegyen az.
- hehetheoriginal
https://twitter.com/Ronaldo/status/1572978401925013504
itt is van, összes labdarugo aki valaha profi szerzodest irt ala, leulhet szepen tanulni
mikor csak teletextbol meg a hiradobol tudta az ember idehaza, hogy mi van, aztan jott egy nike reklam a compostela elleni gollal, murinnyo meg bobbyrobson ahogy fogjak a fejuket, az internet es kabelteve elotti idokbol, konkretan, mintha egy isten jött volna le a hegyrol az emberek koze, se ronaldinhonak, se senkinek nem volt es nem is lesz akkora hypeja es tomegorulete, mint neki. mint mikor hordagyon viszik ki az ajultakat az elvispresley vagy michaeljackson koncertrol. talan maradona, mikor napolyba erkezett. ok ketten amugyis a top2alltime, szoval nem szegyen az.
thereisonly1ronaldo
- szurkolo
Szia! Igen Ildi. Köszi hogy emlékezel. Minden rendben. Láttam belőle egy kis előzetest. Tuti jó lesz.hehetheoriginal írta:ILDI remélem jol vagyszurkolo írta: "Today’s my birthday and to celebrate, I’d like to announce The Phenomenon - a DAZN Original telling the true story of my career - will be released next month" "
(remélem jol emlékszem a nevedre )
remélem lesznek olyan videnyok benne, amiket meg soha senki sem latott, pl brazil valogatott edzesekrol, vagy akar a barcabol, interbol meg a serulesek elottrol, hogy a sok kis messi meg ceronaldogyerek leuljon vegre csondben a fal felé a sarokba.
- hehetheoriginal
ILDI remélem jol vagyszurkolo írta: "Today’s my birthday and to celebrate, I’d like to announce The Phenomenon - a DAZN Original telling the true story of my career - will be released next month" "
(remélem jol emlékszem a nevedre )
remélem lesznek olyan videnyok benne, amiket meg soha senki sem latott, pl brazil valogatott edzesekrol, vagy akar a barcabol, interbol meg a serulesek elottrol, hogy a sok kis messi meg ceronaldogyerek leuljon vegre csondben a fal felé a sarokba.
thereisonly1ronaldo
- szurkolo
"Today’s my birthday and to celebrate, I’d like to announce The Phenomenon - a DAZN Original telling the true story of my career - will be released next month" "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem szeptember 2? Nekem az rémlett. Mindenesetre akkor ma vagyok kerek 20 éve madridista.
- hehetheoriginal
Vmit elronthattál a link beágyazásánál, nem egy Céronaldo cikket hoz be.
- hehetheoriginal
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
The BestKarim the king írta: A 17-year-old named Ronaldo played his second professional game for Cruzeiro against Bay. That game went 6-0 with five goals and an assist from the young footballer. A PSV eyeball went to watch him play that day and all he wrote in his report was: "We need to sign him now." Before leaving for Europe, Ronaldo scored 44 goals and 15 assists in just 47 games. And all that being underage.
Huge from the start The Phenomeno
Toni
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
A 17-year-old named Ronaldo played his second professional game for Cruzeiro against Bay. That game went 6-0 with five goals and an assist from the young footballer. A PSV eyeball went to watch him play that day and all he wrote in his report was: "We need to sign him now." Before leaving for Europe, Ronaldo scored 44 goals and 15 assists in just 47 games. And all that being underage.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo Ancelotti:
“When I was at Milan, we signed Ronaldo. He weighed 100 kilos and before the first game I told him that he couldn't play like that, that he had to lose weight. He said, 'What do you want me to do on the pitch, score or run? If it's to run, put me on the bench; if it's to score goals, put me in the team'. I played with him and he didn't run, but he scored two goals.”
“When I was at Milan, we signed Ronaldo. He weighed 100 kilos and before the first game I told him that he couldn't play like that, that he had to lose weight. He said, 'What do you want me to do on the pitch, score or run? If it's to run, put me on the bench; if it's to score goals, put me in the team'. I played with him and he didn't run, but he scored two goals.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát na igen.Remy írta: Úgy könnyű, ha jó a pálya.
Egyértelmű,hogy az internél voltak a legjobb évei, ott volt ő prime, ilyenkor az ember mindig eljátszik a gondolattal,hogy mi lett volna,ha nincsenek a komoly térdsérülések, de nincs értelme,mert a faszi így is úgy van elkönyvelve,hogy a legjobb támadó volt ever.
Anno volt szó róla,hogy az ő stílusához még talán a mai napig is Benzema áll a legközelebb, ebben a videóban pláne kijönnek ezek a hasonlóságok, nyilván a tempója sose volt meg a franciának, de kicsiben úgy teszi-veszi mint a példakép, illetve azok a finom labdaérintések megvannak az öreg Karimnak is, mióta CR nincs, azóta meg elszabadult a prime Benzi.
Sok kis elkényeztetett köcsög hogy sírna ma, hogy jaj, nem jó a fű dőlésszöge, így nem lehet játszani.