Süti írta:
Ha nem akarod erteni, az a te dolgod. Az hogy van 3 példád aki kiemelkedőbb, még nem támasztja alá, hogy ő csak egy szerencsétlen aki jol focizik. Amire irányult a mondandom.
Idezojelben irtam, erre most mar az van, hogy de en az irtam hogy egy szerencsetlen aki jol focizik.
Egyreszt azert irtam igy, hogy "szerencsetlen" mert Messi minden megnyilvanulasa ami nem a focihoz kotodik, rettentoen kinos. Ha nem tudnad, hogy o a sajat szakmajaban mekkora klasszis, kb ennyit mondanal ra, mert egyszeruen ilyen a kisugarzasa rohadt sokszor a palyan kivul.
Masreszt meg nem azt irtam, hogy jol focizik, hanem hogy irdatlan jol, az egyik valaha volt legjobb focista.
Ezek szerint te nem akarod erteni amit en irok. En nem azt irtam, hogy a MJ, Ronaldo es Maradona kiemelkedo, Messi meg egy szerencsetlen aki jol tud focizni.
En azt irtam, nincs az o szintjukon (es nem foci tudasban), mert PELDAUL nem egy vezer, mint a masik harom.
Az az ember, aki vilagraszolo eges kozben, felidoben a padon ucsorogve csak maga ele nez es kussol, ne mondja nekem senki, hog yegy vezer. Aki szegyenteljes veresegek kozben a palyan setalgat, es nem veszi hatara a csapatat, ne mondja nekem senki, hogy vezer. Vagy egy rohadt vb dontoben nem tudott egy rohadt golt rugni a masik ezer melle.
Hiaba rugott 700 golt, egy vezer nem attol lesz az, mert x golt rugott es kapott y aranylabdat.
De ha vkinek ez egy vezer ismerve, akkor legyen ugy, nekem mindegy.