Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nekem az utóbbi két rész adta, addig nagyon szűk meg egybites volt a sorozat. A sok időugrás meg zanzásítás miatt nem egyértelműek a motivációk meg el lett mosva ez-az, de hangulatos meg leköt, arra jó.
Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Sárkányok háza
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha valaki megöleti az apját, és a tesojat azt azért illik megmagyarazni..
itt ez eddig eléggé elmaradt..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Majd megjutalmazzák érte".. hagyjuk már..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha valaki megöleti az apját, és a tesojat azt azért illik megmagyarazni..
itt ez eddig eléggé elmaradt..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Majd megjutalmazzák érte".. hagyjuk már..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
*színészekcsababarca írta:
A trash karakterek alatt nem tudom kiket(vagy mit) értett Remy.
Hány könyvből készítenek szar filmet/sorozatot...ferni írta: Nem kell érdekeljen, de attól a könyv jelen esetben egy forgatókönyv kb és nem egy hálás darab sok esetben.
Továbbra sem a sorozattal vagy az alapsztorival van a problémám, hanem azzal, ahogyan a hatodik részben megírták a dolgokat. Számomra az időbeli ugrást kurva szarul oldották meg, illetve azt, ahogyan a drámainak szánt pillanatokat tálalták. Ennyi a sztori. A következő résszel simán javíthatnak, ahogyan eddig is élveztem a sorozatot, de itt és most, ez nem működött.
És nem, nem akarok senkit meggyőzni, hogy márpedig ez akkor is szar rész volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem az első 5 rész tök szar volt, ez a hatodik meg már tetszett, végre volt benne valami GoT-ra emlékeztető, még ha nem is vagyok maradéktalanul elégedett az egésszel.
#TeamLarys
#TeamLarys
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az itt a baj, hogy papíron a sorozat ahol kezd meg ahol kezdődik a buli, amit még el se értünk, ott a könyvben egy laza 24 év telik el (könyv szerint még 9 év van hátra még addig, ahhoz képest ahol tartunk), ezt te sehogy se sűríted össze és itt a legnagyobb "probléma" a gyerekek, akiket meg is kell csinálni valakiknek majd fel is kell nőniük, így is lesz még egy ugrás emiatt, ez a könyv szerinti 9 év kb.Az is egy opció lehetett volna, hogy az egész konfliktot 5 évbe sűrítik valahogy ebben a HotD sorozatban, csak szerintem semmi értelme nem lett volna
Ez itt a lényeg.Most ez egy hosszúra nyúlt pilot
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Úgy is meg lehetett volna csinálni, mint a Rings of powert, hogy több ezer év eseményeit nyomják le 50-100 évben max:D
Az is egy opció lehetett volna, hogy az egész konfliktot 5 évbe sűrítik valahogy ebben a HotD sorozatban, csak szerintem semmi értelme nem lett volna
Annyiban igazat adok, hogy kicsit rohanós a sorozat, kár, mert sok mindent nem építgetnek.
De azért sem, mert nem ez a lényeg, hanem ami majd hamarosan megkezdődik. Most ez egy hosszúra nyúlt pilot, rengeteg a karakter, a könyv ehhez képest 100szor töményebb.
Szerintem egész korrekt a sorozat, nekem visszaadta a korai GoT feelinget.
Ez az 5.-6. rész pedig extra volt szerintem, még ha a színészcserék nem is tetszenek túlzottan, de hát ez van.
Az is egy opció lehetett volna, hogy az egész konfliktot 5 évbe sűrítik valahogy ebben a HotD sorozatban, csak szerintem semmi értelme nem lett volna
Annyiban igazat adok, hogy kicsit rohanós a sorozat, kár, mert sok mindent nem építgetnek.
De azért sem, mert nem ez a lényeg, hanem ami majd hamarosan megkezdődik. Most ez egy hosszúra nyúlt pilot, rengeteg a karakter, a könyv ehhez képest 100szor töményebb.
Szerintem egész korrekt a sorozat, nekem visszaadta a korai GoT feelinget.
Ez az 5.-6. rész pedig extra volt szerintem, még ha a színészcserék nem is tetszenek túlzottan, de hát ez van.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nem kell érdekeljen, de attól a könyv jelen esetben egy forgatókönyv kb és nem egy hálás darab sok esetben.Kit érdekel mi van könyvben, mikor ez egy mozgóképes anyag.
Konkrétan sokszor, 2 ember beszámolóját írja le külön-külön R.R. Martin és máshogy/ más megvilágításban történnek a dolgok, sok sikert hozzá
Konkrétan a Tűz és Vérben ez a Viserys+ez az egész balhé rész az 7 fejezet, már lassan befejezzük az első fejezetet, ahol konkrétan csak felvezetik a dolgokat
A sok időugrálás alatt meg kb alig történik valami, csak születnek a gyerekek.
Te dolgod, hogy nem tetszik, annyit akarok írni hogy ez az alapmű hibája, nem a sorozaté véleményem szerint, mert eddig kb mindent elég jól oldottak meg és jól bánnak a sztorival.
Persze ezt téged nem kell érdekeljen, csak tudjad.
Eddig szépen fel van vezetve, hogy a két oldallal mi a helyzet, nem árulok el nagy spoilert, főleg a mostani rész után, hogy a trónért lesz a balhé a két oldal között, mivel minden az öröklésről szól kb.
Caraway írta:Konkretan megneztem, es azon gondolkoztam hogy mi ertelme volt az elozo 5-nek igy.
Ezért se értem ezt se, hogy milyen motivációkat értenél meg az első 5 rész nélkül, ha csak ezt látnád.
Nem teljesen nézőbarát sok esetben a dolog, ez tény, de leírtam miért van ez, meg itt még csak a nagy egész felvázolása megy, mielőtt indul a buli és az bizony nagyon is jó.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
IgenRemy írta: HotD 1*6.
Gyerekek, tuti velem van a baj, de ez a rész akkora határ szar volt, hogy arra nehéz szavakat találni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En egyetertek remyvel, egyaltalan nem tetszett ez a resz. Konkretan megneztem, es azon gondolkoztam hogy mi ertelme volt az elozo 5-nek igy. Full erdektelen lett az egesz, pedig addig tokre tetszett.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kit érdekel mi van könyvben, mikor ez egy mozgóképes anyag. Teljesen más a kettő. Itt legalább 2 részre elegendő anyagot akartak letolni 1 óra alatt. És ez a probléma. Számomra legalábbis tuti.ferni írta:Huh, vannak gondok......Remy írta: Full pilot érzése volt az embernek, de ne ezt érezzem egy HATODIK RÉSZNÉL.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!PERSZE HOGY PILOT ÉRZÉSE VOLT MERT UGROTTAK 5-10 ÉVET, megint mindenkit is el kellett helyezni a térképen, mint az elején
Ha ezt te nem érted meg, akkor kajak hagyjuk is.
Ez a sztori már meg van írva könyvbe, vannak változtatások, de azokat eddig elég jól megoldották. Ott is ugranak még többet is. Tényleg érdekel mit kellett volna máshogy megoldani hogy ne legyen pilot érzése....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Könyv szerint ez az ugrás ami most örtént ez 6 év és innen a könyv még ugrik egy 9 évet, de tippre ezt a két ugrást most egybemosták a sorozatban
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Huh, vannak gondok......Remy írta: Full pilot érzése volt az embernek, de ne ezt érezzem egy HATODIK RÉSZNÉL.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!PERSZE HOGY PILOT ÉRZÉSE VOLT MERT UGROTTAK 5-10 ÉVET, megint mindenkit is el kellett helyezni a térképen, mint az elején
Ha ezt te nem érted meg, akkor kajak hagyjuk is.
Ez a sztori már meg van írva könyvbe, vannak változtatások, de azokat eddig elég jól megoldották. Ott is ugranak még többet is. Tényleg érdekel mit kellett volna máshogy megoldani hogy ne legyen pilot érzése....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Könyv szerint ez az ugrás ami most történt ez 6 év és innen a könyv még ugrik egy 9 évet, de tippre ezt a két ugrást most egybemosták a sorozatban
- Remy
- Kapcsolat:
Tök jó, amit leírtál, csak ez egy évad HATODIK RÉSZE volt. Full pilot érzése volt az embernek, de ne ezt érezzem egy HATODIK RÉSZNÉL.
Rossz volt nézni a történéseket és azt, ahogyan tálalták az egészet. Full jól elvoltam az egésszel eddig, ha itt ezt éreztem, annak oka kell, hogy legyen.
Rossz volt nézni a történéseket és azt, ahogyan tálalták az egészet. Full jól elvoltam az egésszel eddig, ha itt ezt éreztem, annak oka kell, hogy legyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oké Remy, oldjál meg egy rész alatt 10 év kimaradást a sztoriból, hogy minden érthető is legyen, miközben halad is a sztori, mert a buli még mindig nem indult be, ez csak a felvezetés még mindig. Ahhoz képest teljesen jól megoldották.Remy írta: HotD 1*6.
Gyerekek, tuti velem van a baj, de ez a rész akkora határ szar volt, hogy arra nehéz szavakat találni. Mint valami Szulejmán-epizód. Végére konkrétan ideges lettem...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész rész vágása, az össze-vissza ugrálás, rohanás, trash karakterek.
- Remy
- Kapcsolat:
HotD 1*6.
Gyerekek, tuti velem van a baj, de ez a rész akkora határ szar volt, hogy arra nehéz szavakat találni. Mint valami Szulejmán-epizód. Végére konkrétan ideges lettem...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész rész vágása, az össze-vissza ugrálás, rohanás, trash karakterek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
HotD 1x6 : A könyvet nem olvastam, viszont teljesen kezd beszippantani ez az előzmény sorozat. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fő konfliktusokat nagyon jól megalapozták és végre több helyszínen fut a cselekmény. Körkapcsolással ezt kicsit hiányoltam az első részekben (főleg összehasonlítva LOTR sorozattal) . Eddig nekem ez a rész, valamint az 5.rész tetszett a legjobban. A párbeszédek, a feszültség, a karakterek fejlődése. Teljesen GoT 1-4 évados feelinget hoz vissza. Valamint az új szereplők is nagyon adják Ég és föld a különbség a HotD és LOTR között a szereplőválogatás esetében.
Viszont amit picit furcsáltam az Harvin Strong szála volt, hogy titkolták, hogy ő lenne az apa, de mégis úgy búcsúzott el, mint a saját fiaitól... Ez a Larys Strong pedig a saját apját és testvérét is képes volt beáldozni a poziciójáért?
Viszont amit picit furcsáltam az Harvin Strong szála volt, hogy titkolták, hogy ő lenne az apa, de mégis úgy búcsúzott el, mint a saját fiaitól... Ez a Larys Strong pedig a saját apját és testvérét is képes volt beáldozni a poziciójáért?
Ja, picit felreerthetoen irtam, arra iranyult a kerdesem, hogy az otodik resz volt-e a legutobbi.h3x0r írta:Az otodik reszt meg nem lattam, de 8 reszes lesz az evad.
- h3x0r
Az otodik reszt meg nem lattam, de 8 reszes lesz az evad.géza írta:Nem tudom, hogy ez az utolso resz volt-e vagy nem, de ketszer kezdtem bele, es ketszer aludtam el rajta. Latvany jo, par sztoriszal is erdekes, minden mas nem mukodik nekem. Ellenben a HotD bejon tovabbra is.ziro4vr írta: Gyűrűs sorozat 1x5
Tulajdonképpen még mindig lassú és sokszor bugyuta, nem túl markáns karakterekkel, de heti 1 órára pont jó, látványos és azért erősen csikizi a lotr fanok szakállát.
Ügyesnek ügyes, Trónok Harcában is adta, de igen, Elliehez képest full máshogy néz ki, nekem is kicsit zavaró elsőre.kiserik írta: Ez a lyány nekem nem nagyon adja. Reméljük ""élőben"" jobb lesz.
A show about Lyanna Mormont and Oberyn Martell surviving the apocalypse is definitely a show I'll be watching
Nem tudom, hogy ez az utolso resz volt-e vagy nem, de ketszer kezdtem bele, es ketszer aludtam el rajta. Latvany jo, par sztoriszal is erdekes, minden mas nem mukodik nekem. Ellenben a HotD bejon tovabbra is.ziro4vr írta: Gyűrűs sorozat 1x5
Tulajdonképpen még mindig lassú és sokszor bugyuta, nem túl markáns karakterekkel, de heti 1 órára pont jó, látványos és azért erősen csikizi a lotr fanok szakállát.
Ez a lyány nekem nem nagyon adja. Reméljük ""élőben"" jobb lesz.soadroli írta: The Last of Us | Official Teaser
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???