Aranylabda
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Aranylabda
szerintem meg a kapusokat teljesen kulon kellene kezelni, kb teljesen mas sportag a ketto.
az is nehezkes, mikor kozepcsatarokat hasonlitunk vedekezo kozeppalyasokhoz, de ez meg annal is bonyolultabb.
courtois amugy az ev kapusa volt, az nem kerdes, sajnalatos, hogy nincsen rangja az ilyen aranykesztyuknek vagy mit osztogatnak nekik.
benzema velhetoen siman odaitelt aranylabdajanak meg barcaskent is orulok, az o eseteben a sors igazsagot szolgaltat.
az is nehezkes, mikor kozepcsatarokat hasonlitunk vedekezo kozeppalyasokhoz, de ez meg annal is bonyolultabb.
courtois amugy az ev kapusa volt, az nem kerdes, sajnalatos, hogy nincsen rangja az ilyen aranykesztyuknek vagy mit osztogatnak nekik.
benzema velhetoen siman odaitelt aranylabdajanak meg barcaskent is orulok, az o eseteben a sors igazsagot szolgaltat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://twitter.com/fIoperez/status/157 ... 1MVxa7NO1QPad'em írta:Ja jó akkor kicsit megnyugodtam Kinézném amúgy ezt a 10.helyezést is, amilyen szakemberek szavaznak ott. Nagyon nagy rablás lenne.Realista24 írta:
Szerintem amugy ez egy fake kep szokasz szerint legalabbis meg van hitem benne.
Vagy nem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vinicius ha mas csapatban tolta volna le ezeket a szamokat peldaul Liverpoolban vagy Barcelonaban akkor a fel vilag kovetelne neki az aranylabdat meg akkor is ha egy cimet sem nyert volna melle.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha Karim nem lett volna ennyire KAK, akkor nalam Courtois kapna.
Olyan szinten kulcsember volt, hogy elkepeszto. Nem csak kulcsmomentumai voltak, mint Mendynek a golvonalas mentesnel, vagy Rodrygo aranyat ero goljai, hanem vegig bajnoksagban es BL-ben.
Olyan szinten kulcsember volt, hogy elkepeszto. Nem csak kulcsmomentumai voltak, mint Mendynek a golvonalas mentesnel, vagy Rodrygo aranyat ero goljai, hanem vegig bajnoksagban es BL-ben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jézusom ki akar neki Aranylabdát adni? Ki írt ilyet?realmadrid95 írta: Azert erre ne akarjon mar senki sem aranylabdat adni. Szezon vegen is teljesen szellem volt a csavo.
Csupán a sorrendről volt szó, hogy ha már a két Liverpooli ott van a top3-ban, akkor helyet kéne cserélniük...
- Pad'em
Ja jó akkor kicsit megnyugodtam Kinézném amúgy ezt a 10.helyezést is, amilyen szakemberek szavaznak ott. Nagyon nagy rablás lenne.Realista24 írta:Szerintem amugy ez egy fake kep szokasz szerint legalabbis meg van hitem benne.Pad'em írta: Nevetség tárgya lesz ha Courtois nem lesz 3-ban. Ennél többet kapus nem tehet, hogy elismerve legyen. Mom lett egy BL döntőben, BL+bajnokság+szuperkupák egész évben kimagasló teljesítmény. Mané egy huszadrangú afrika kupa címmel ha megelőzi, no comment.
Egyertelmű Benz, Vini, Courtois a hármas aki megérdemli, ha be kell tolni valakit aki nem Realos akkor ahogy R24 írta.
Két liverpoolos a 3-ban Totál vicc.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem amugy ez egy fake kep szokasz szerint legalabbis meg van hitem benne.Pad'em írta: Nevetség tárgya lesz ha Courtois nem lesz 3-ban. Ennél többet kapus nem tehet, hogy elismerve legyen. Mom lett egy BL döntőben, BL+bajnokság+szuperkupák egész évben kimagasló teljesítmény. Mané egy huszadrangú afrika kupa címmel ha megelőzi, no comment.
Egyertelmű Benz, Vini, Courtois a hármas aki megérdemli, ha be kell tolni valakit aki nem Realos akkor ahogy R24 írta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
+1, ott a helye a Belganak.Pad'em írta: Nevetség tárgya lesz ha Courtois nem lesz 3-ban. Ennél többet kapus nem tehet, hogy elismerve legyen. Mom lett egy BL döntőben, BL+bajnokság+szuperkupák egész évben kimagasló teljesítmény. Mané egy huszadrangú afrika kupa címmel ha megelőzi, no comment.
- Pad'em
Nevetség tárgya lesz ha Courtois nem lesz 3-ban. Ennél többet kapus nem tehet, hogy elismerve legyen. Mom lett egy BL döntőben, BL+bajnokság+szuperkupák egész évben kimagasló teljesítmény. Mané egy huszadrangú afrika kupa címmel ha megelőzi, no comment.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Női aranylabdánál múltkor mindhárom jelölt Barcás voltRealAsensio írta: De hat, nyilvan nem lehet betolni ennyi Realost a topba, az csak a Barcanal lehetett…
Nem követem a nőket, de ez azért elég érdekes. Még akkor is ha katalányék lesimáztak mindenkit.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 2A_A46.png
Azert erre ne akarjon mar senki sem aranylabdat adni. Szezon vegen is teljesen szellem volt a csavo.
Azert erre ne akarjon mar senki sem aranylabdat adni. Szezon vegen is teljesen szellem volt a csavo.
-
Sierra írta:Salah PL-ben 13 gólpassz, összesen 15 az idényben.realmadrid95 írta:Mane egesz evben kiegyensulyozottabb volt Salahtol. Salah kisebb meccseken rugott 2-3 golt, emiatt sokkal jobb a statisztikaja, de igazan Mane volt a huzoember es igen, pont az afrika kupat nyerte meg Salahval szemben. Nyilvan nem csak Mane hianya miatt tart most ott a Pool, ahol tart, de az o hianya sokkal fajobb, mint Salahe lenne. Mindenki a szerzodesenek meghosszabbitasara fogja a gyenge szerepleset, pedig latszik, hogy o nem egy vezeregyeniseg, mig Mane az, nem mellesleg sokkal emberibb is. Mig Salah sokszor lehajtott fejjel bandukol visszafele, addig Mane vert izzadva utkozik, szerel es biztatja a tobbieket.
Mané 2 gólpassz a PL-ben, összesen 3.
Gólokat tekintve 23 vs 16, összesen 31 vs 23.
Szerintem ezek a számuk magukért beszélnek. Az tény, hogy Mané elhozta az Afrika kupát, de kissé fura, hogy ennyit nyom a latban, ha tényleg így lesz a sorrend.
Tekints ra, hogy kiknek rugta a golokat. A legfontosabb meccseken mindig ados volt a jo jatekkal es a golokkal.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Karim, Courtois, Vini lenne az igazsagos, elfogultsag nelkul. Szinte minden parharcban eselytelenek voltunk kis tulzassal, nem Realos szemszogbol, aztan megis behuztuk, es ez a harom jatekos volt a huzoero. Bajnoksag, BL, Szuperkupa, golok, golpasszok, MoM cimek mindegyiknel folyamatosan. De hat, nyilvan nem lehet betolni ennyi Realost a topba, az csak a Barcanal lehetett…
Salaht nem értem mit keres ott, komoly porondon mindenhol felsült a csapatával.Realista24 írta: Szokasos leakelt kep szerint:
1. Karim
2. Mane
3. Salah
4. Vini
5. Lewa
6. Mbappe
7. KDB
8. Modric
9. Haaland
10. Courtois
11. CR
12. Son
13. Cancelo
Eleg komolytalannak tunik a gyoztest kiveve persze.
Mané bár egyénileg nem hozta számokat, de a válogatottjával legalább nyert.
Ha a pontszámok között (Salah-Mané-Vini) kevés a különbség, akkor még elfogadható.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Salah PL-ben 13 gólpassz, összesen 15 az idényben.realmadrid95 írta:Mane egesz evben kiegyensulyozottabb volt Salahtol. Salah kisebb meccseken rugott 2-3 golt, emiatt sokkal jobb a statisztikaja, de igazan Mane volt a huzoember es igen, pont az afrika kupat nyerte meg Salahval szemben. Nyilvan nem csak Mane hianya miatt tart most ott a Pool, ahol tart, de az o hianya sokkal fajobb, mint Salahe lenne. Mindenki a szerzodesenek meghosszabbitasara fogja a gyenge szerepleset, pedig latszik, hogy o nem egy vezeregyeniseg, mig Mane az, nem mellesleg sokkal emberibb is. Mig Salah sokszor lehajtott fejjel bandukol visszafele, addig Mane vert izzadva utkozik, szerel es biztatja a tobbieket.
Mané 2 gólpassz a PL-ben, összesen 3.
Gólokat tekintve 23 vs 16, összesen 31 vs 23.
Szerintem ezek a számuk magukért beszélnek. Az tény, hogy Mané elhozta az Afrika kupát, de kissé fura, hogy ennyit nyom a latban, ha tényleg így lesz a sorrend.
-
Sierra írta: Én bírom Manét, mert jó kis spíler, de azért ez így komolytalan a második helyen. Semmit nem nyert, és nem volt húzóembere a csapatának sem. Akkor már inkább Salah, bár ő se nyert semmit, de sokkal több góllal és gólpasszal jelentkezett egész évben. Ha objektíven nézzük is Viniciusnak kéne ott lenni a második helyen, rengeteg fontos gól a bajnokságban, és eldöntötte a BL döntőt is. Körtéről nem is beszélve, top1-es teljesítményt nyújtott egész évben. De értem én, nem lehet csak Realos az első 3-ban.
Amúgy Messi hol van???
Mane egesz evben kiegyensulyozottabb volt Salahtol. Salah kisebb meccseken rugott 2-3 golt, emiatt sokkal jobb a statisztikaja, de igazan Mane volt a huzoember es igen, pont az afrika kupat nyerte meg Salahval szemben. Nyilvan nem csak Mane hianya miatt tart most ott a Pool, ahol tart, de az o hianya sokkal fajobb, mint Salahe lenne. Mindenki a szerzodesenek meghosszabbitasara fogja a gyenge szerepleset, pedig latszik, hogy o nem egy vezeregyeniseg, mig Mane az, nem mellesleg sokkal emberibb is. Mig Salah sokszor lehajtott fejjel bandukol visszafele, addig Mane vert izzadva utkozik, szerel es biztatja a tobbieket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim, Courtois, Vini, ha elfogult vagyok.
Karim, Courtois, Vini, ha nem vagyok elfogult.
Karim, Courtois, Salah/Mane/KDB, ha muszaj valakit odaszoritani, aki nem Realos.
Karim, Courtois, Vini, ha nem vagyok elfogult.
Karim, Courtois, Salah/Mane/KDB, ha muszaj valakit odaszoritani, aki nem Realos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nyert egy Afrika kupát pont Salahék ellen.Sierra írta: Én bírom Manét, mert jó kis spíler, de azért ez így komolytalan a második helyen. Semmit nem nyert, és nem volt húzóembere a csapatának sem. Akkor már inkább Salah, bár ő se nyert semmit, de sokkal több góllal és gólpasszal jelentkezett egész évben. Ha objektíven nézzük is Viniciusnak kéne ott lenni a második helyen, rengeteg fontos gól a bajnokságban, és eldöntötte a BL döntőt is. Körtéről nem is beszélve, top1-es teljesítményt nyújtott egész évben. De értem én, nem lehet csak Realos az első 3-ban.
Amúgy Messi hol van???
Egyébként egyet értek.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Én bírom Manét, mert jó kis spíler, de azért ez így komolytalan a második helyen. Semmit nem nyert, és nem volt húzóembere a csapatának sem. Akkor már inkább Salah, bár ő se nyert semmit, de sokkal több góllal és gólpasszal jelentkezett egész évben. Ha objektíven nézzük is Viniciusnak kéne ott lenni a második helyen, rengeteg fontos gól a bajnokságban, és eldöntötte a BL döntőt is. Körtéről nem is beszélve, top1-es teljesítményt nyújtott egész évben. De értem én, nem lehet csak Realos az első 3-ban.
Amúgy Messi hol van???
Amúgy Messi hol van???
Pfff ez egy vicc, persze az elso helyett kiveve.Realista24 írta: Szokasos leakelt kep szerint:
1. Karim
2. Mane
3. Salah
4. Vini
5. Lewa
6. Mbappe
7. KDB
8. Modric
9. Haaland
10. Courtois
11. CR
12. Son
13. Cancelo
Eleg komolytalannak tunik a gyoztest kiveve persze.