Politika
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Most igy kedvet kaptam kitölteni,de nem tölt be az oldal
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
2011-ben még a szüleidnél laktál? mert akkor lehet h ők töltötték ki rád vonatkozóan is, csak nem is tudsz róla, nálam legalábbis így voltgutihaz14 írta: kérdést tettem fel, hol volt itt buzdítás?
mondjuk pont azon gondolokozom hogy 2011-ben nem emlékszem hogy bármit is kitöltöttem volna és fixen nem fizettem büntit szóval lehet ez is csak a megfélemlítés része.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
kérdést tettem fel, hol volt itt buzdítás?
mondjuk pont azon gondolokozom hogy 2011-ben nem emlékszem hogy bármit is kitöltöttem volna és fixen nem fizettem büntit szóval lehet ez is csak a megfélemlítés része.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Diktatúrázol fotelből, miközben törvènytelen dologra buzdítasz. Csak mert csak.gutihaz14 írta: népszámlálós profilozáson ki fog kamu adatokat megadni?
like ha kamut és dislike ha igazat adsz meg
vagy ha van tököd és nem töltöd ki, csak akkor meg várható a bünti ebben a diktatúrában
… értem
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
népszámlálás mint olyan hosszú évtizedes sőt évszázados hagyományokkal rendelkezik, és természetesen ha nem töltöd ki akkor a törvényben meghatározott következményekkel kell szembenéznedgutihaz14 írta: népszámlálós profilozáson ki fog kamu adatokat megadni?
vagy ha van tököd és nem töltöd ki, csak akkor meg várható a bünti ebben a diktatúrában
egyébként a neveden kívül azt írsz be amit akarsz, mert nem fogják ellenőrzni, de azért nevet (és a beazonosításhoz szükséges további adatokat) érdemes a valóságnak megfelelően kitölteni, mert így akkor nem kapsz büntit utána
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
népszámlálós profilozáson ki fog kamu adatokat megadni?
valamelyik univerzumban:
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igen igen, helyi döntés volt, tény.pátkán írta:
nem minden alakulatnal valszeg csak helyi dontes volt
De közben máshol is megtörtént.
Közben meg tanárokat rúgnak ki sorban mert sztrájkolni/polgári engedetlenkedni mertek
Kíváncsi vagyok szerda után hány nappal küldik meg a figyelmeztető levelet a tankertől. Gondolom nem két és fél hónapba fog telni nekik, mint kiutalni az érettségiztetésért a pénzt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
cart írta:Elég amatőr dolog hogy így építenek több száz kilométer hosszú vezeteket, hogy semmi védelmi mechanizmus nincs benne ilyen esetekre. Remélem ebbe most keményen beleállnak a környezetvédők legalább.rikko írta:
A vezeték fel van töltve. Nem úgy működik, főleg nem jópár száz km hosszú vezetékben, hogy elzárom és utána az üres.
A vezeték nem magától ment tönkre, hanem szabotázs akció történt. Egy ilyen vezeték rettentően biztonságos. Illetve rendszeresen ellenőrzik. Arra pedig lehetetlen felkészülni, hogy valami állat szétbontja .
Elég amatőr dolog hogy így építenek több száz kilométer hosszú vezeteket, hogy semmi védelmi mechanizmus nincs benne ilyen esetekre. Remélem ebbe most keményen beleállnak a környezetvédők legalább.rikko írta:A vezeték fel van töltve. Nem úgy működik, főleg nem jópár száz km hosszú vezetékben, hogy elzárom és utána az üres.cart írta: Azt csak en nem ertem ha lezartak az oroszok a szallitast mind a ket vezeteken, akkor hogy tud szivarogni belole a gaz mar 2 napja?
nem minden alakulatnal valszeg csak helyi dontes voltcsababarca írta:Arra van pénz, amire akarnak hogy legyen.gutihaz14 írta:
persze mert azt brüsszel visszatartja, pont abból a pénzből emelnék meg azokat a fránya fizukat
Ez a napnál is világosabb.
Oktatás a legvégén van a sornak, amibe pénzt akarnak tenni.
Honvédségnél beszedték az elektronikus cuccokat (kv föző, mikro, kis hütök az irodákban).
De nincs baj, minden a legnagyobb rendben!!!
joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
A vezeték fel van töltve. Nem úgy működik, főleg nem jópár száz km hosszú vezetékben, hogy elzárom és utána az üres.cart írta: Azt csak en nem ertem ha lezartak az oroszok a szallitast mind a ket vezeteken, akkor hogy tud szivarogni belole a gaz mar 2 napja?
Azt csak en nem ertem ha lezartak az oroszok a szallitast mind a ket vezeteken, akkor hogy tud szivarogni belole a gaz mar 2 napja?
-
gutihaz14 írta:kinek mit intezett a kormanyaBlancoMark írta: Lassan csodkozelben az orszag, egekben az arak, a forint elvesziti a deviza jelleget, kulpolitkailag periferiara tettek az orszagot, az allam nem vegzi el a legalapvetobb funcioit sem (oktatas, egeszsegugy), jovore recesszio es meg sincs veszelyben a kormany es semmilyen szintu kormanyellenes akciok nincsenek. Szegeny Magyarorszag, miert lyukadsz ki mindig ugyanabban a tortenelmi mocsarban.
En azt gondolom, hogy olyan szintre jutott a propaganda henger hogy ez a kormany allamcsod eseten sem bukna meg, jelenleg egyertelmuen ugy tunik, hogy meg EVTIZEDEKIG a nyakunkon lesznek, tenyleg csak azon fog mulni, hogy Orban meddig birja. Elkeserito, hogy nincsen semminek kovetkezmenye.
419
434
....
nem tudom van e meg egy ilyen sotet buta birka nep mint a magyar..
talan eszak korea
Karácsonyi plusz fizuig azért elmehetne 500-ig a juró. Ha lúd legyen kövér! Mármint ne a bajszos !
Ez nem konteo. Ez már a rendszerváltás óta így van, a Fidesz csak tökéletesítette.Sierra írta:Bezony. De valszeg ez is a taktika része, bár az már lehet kicsit konteós beütés. De ha csökken az oktatás színvonala, akkor több ember agyát lehet átmosni a propagandával. Sajnos. Lehet ez a céljuk, bár ez már tényleg nagyon durva lenne.csababarca írta: Oktatás a legvégén van a sornak, amibe pénzt akarnak tenni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Bezony. De valszeg ez is a taktika része, bár az már lehet kicsit konteós beütés. De ha csökken az oktatás színvonala, akkor több ember agyát lehet átmosni a propagandával. Sajnos. Lehet ez a céljuk, bár ez már tényleg nagyon durva lenne.csababarca írta: Oktatás a legvégén van a sornak, amibe pénzt akarnak tenni.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Arra van pénz, amire akarnak hogy legyen.gutihaz14 írta:persze mert azt brüsszel visszatartja, pont abból a pénzből emelnék meg azokat a fránya fizukatPersze a tanárok fizuemelésére nincs pénz ugye.
Ez a napnál is világosabb.
Oktatás a legvégén van a sornak, amibe pénzt akarnak tenni.
Honvédségnél beszedték az elektronikus cuccokat (kv föző, mikro, kis hütök az irodákban).
De nincs baj, minden a legnagyobb rendben!!!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
-
nálunk a főtávnál emeletenként 3 wc papír jár már. kéztörlőből is csökkent a felhasználható mennyiség.
hetente van újratöltés.
hetente van újratöltés.
persze mert azt brüsszel visszatartja, pont abból a pénzből emelnék meg azokat a fránya fizukatPersze a tanárok fizuemelésére nincs pénz ugye.
valamelyik univerzumban:
Ez szamomra felfoghatatlan es feldolgozhatatlan, hogy 2022-ben Magyarorszag ide jutott. Hogy egy rohadt allami munkaltato meg retkes wc papirt es keztorlot sem hajlando adni. A kovetkezo mar csak az oxigen beosztasa lehetne. Sajnalom az ott dolgozokat es kitartast, mert ez tobb, mint megalazo.Realista24 írta:Allamkincstarban ki van szamolva a wc papir per fo, illetve a keztorlo per fo.zsuninnyo írta:
Ennel szanalmasabb mar csak az lenne, ha kotelezo lenne 15 perc futas bent illetve legalabb 5-ot fingani mindenkinek, hogy a testho es a fing felfutse a szobakat.