az 1. cimet nem MSC ellen szerezte meg, nehez azt az evet schumacher korszaknak hivni. A 2-at igen, jar is erte neki az elismeres, nagyon jo pilota.Galacticos írta:zsuninnyo írta: Alonso kb egesz palyafutasa leirhato azzal, hogy HA... Volt eselye tobb is, sosem elt vele. Ezek a dolgok nem veletlenul tortennek.
Aki egy schumacher korszakban nyer ket vb cimet arra azt mondani hogy sohasem elt az eselyeivel az az egyik legnagyobb bullshit amit itt olvastam ever. Pedig itt vagyok mar tizen x eve.
Peldaul amikor a mclarentben egy ujonc megverte. Vagy amikor a Ferrariban donto helyzetben csodot mondott. Ez maris 2 vb cim, ami csak rajta mulott.Remy írta:ez mi? mikor múlott rajta bármi is?zsuninnyo írta: sosem elt vele. Ezek a dolgok nem veletlenul tortennek. Nem erzem, hopgy ez a vilag legnagyobb bullshitje lenne, hogy egy f1 pilota, aki irdatlan nagy zseninek van kikialtva, 2 even kivul nem tudott nyerni, epdig lehetosege boven lett volna tobbre is.
ENnek ellenere a tehetseget, es hogy nagyon jo pilota nem vonom ketsegbe. en csak a korulotte felepitett legenda mitoszt nem ismerem el, mert semmi sem bizonyitja 1-2 jo eredmenyen felvillanason kivul.
Gondolom a karrier dontesei is masokon mulnak, nem rajta. 20 evbol sikerult 2 vb cimet szereznie, es nem csak 2 evben volt eselyes. Szoval nagyon is sok mulott rajta.
Persze tudom, itt nem illik Alonso eredmenyeit ketsegbevonni, mert o egy irdatlan nagy zseni csak peches. Igaz a F1es karrierje nagyresze nem eg ydiadalmenet, hogy ugy fogalmazzak. Egyik szarabb helyrol vandorol a masikra, amelyik csapatot elhagyja az gyakran a kovetkezo szezonban szintet lep.
ja bocs lemaradt a meg a meg a ez mi