nagyjabol olvasgattam a forumot a börtönből is, nyilvan nagykepuen mondhatom, hogy nelkulem nem volt tul izgalmasRealista24 írta: En azert meg megvarnam hehe elemzeset, hogy melyik Barcashoz vagy ingyenelohoz kell hogy felerjen tudasban.
de ezen azert megakadt a szemem, hat ez mi öngól már megint?
kevesek egyike vagyok, aki amiota eloszor meglattam a gyereket, mondtam, hogy kell, fasza lesz. most akkor mirol beszelsz, kihez kell felerjen szerintem tudasban? mi van?
azontul, hogy megint te kezded a bujtatott szemelyeskedest, mint multkor az ugye-ugyezessel, aztan nyilvan par ujjmozdulatba telik visszaelni a hatalommal, csak mert csodalkozol kozben, hogy kiallok a szempontjaimert meg a gondolataimert.
az a problema amugy, hogy mig en probalok a focirol, vagy adott temarol, jatekosrol irni, valakinek a stilus vagy a megfogalmazas, vagy epp az ellentetes velemenye kiveri mindig a biztositekot, aztan atmegy vagdalkozasba, szemelyeskedesbe, de ugye nem gondoljuk, hogy mindig minden esetben a kitiltott a hibas csak? persze akkor lehet mondani, hogy minek jön meg ír, de ettol azert el is megy az ember kedve valojaban. de mindig egyszerubb kitiltani, mint megbeszelni, vagy epp meg se erteni, amirol a masik beszel, tipikus manapsag.