Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez is velünk foglalkozik ahelyett hogy körülnézne a BL-ben mi a pálya.
Az Inter elleni meccs is csak egy meccs, de fontosabbnak tűnik mint az el classico.
Aztán ők tudják
Az Inter elleni meccs is csak egy meccs, de fontosabbnak tűnik mint az el classico.
Aztán ők tudják
Igen mert most aztán kurva jól játszanak. Elmúlt 3 meccsen 2 rúgott gól.Realista24 írta: Xavi: “El Clasico is very important but look, last year we weren’t playing that well & we won.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xavi: “El Clasico is very important but look, last year we weren’t playing that well & we won.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Boven helyre vannak teve azzal, hogy Messivel a soraikban noveltuk az elonyunket a BL trofeakat tekintve, es azzal, hogy 8 ev alatt bezsakoltunk 5 BL cimet, anelkul, hogy gazdasagi totalkarban lennenk.Kerlon írta:orok almunk a helyukre tenni oket___Samy___ írta: Majd most Ok sem uszhatjak meg mindig.
Minden mas csak katalan belemagyarazas vagy szokasos madridista elegedetlenseg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
orok almunk a helyukre tenni oket___Samy___ írta: Majd most Ok sem uszhatjak meg mindig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felolem a szezon legszarabb meccset is hozhatjuk 1-0-lal ellenuk.___Samy___ írta: Nem igaz mar, hogy ezeknek senki sem tud golt loni. Remelem nekunk sikerul kitomni oket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Majd most Ok sem uszhatjak meg mindig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Jaja, mi surun kitomunk barkit.___Samy___ írta: Nem igaz mar, hogy ezeknek senki sem tud golt loni. Remelem nekunk sikerul kitomni oket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Eddig nem kellett vért izzadniuk, most jön egy picit húzósabb hónap.
Inter
Mi
Villarreal
Bilbao
Bayern
Valencia
Inter
Mi
Villarreal
Bilbao
Bayern
Valencia
- ___Samy___
Nem igaz mar, hogy ezeknek senki sem tud golt loni. Remelem nekunk sikerul kitomni oket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Náluk is kezd elfogyni a kezdeti lendület, utóbbi 3 meccsen mindössze 2 szerzett gól.
- flori
Most kivételesen nagyon rossz volt a lengyel. Kéne egy Inter x meg egy itthoni győzelem, aztán lehet megzuhanna a x4vi legénység.zsírosdeszka írta: Szerencsétlen Celta nyerhetett volna 0:4-re is simán. Man of the match TS. Játékban már alázva a Barca, eredményben nem jött ki. Kíváncsi vagyok meddig tart Lewandowski boostja...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1 gólt kaptak eddig? Az szép.
Érdekes bajnokság lesz, szerintem elhúz ez a két csapat, aztán majd nüanszok döntenek.
Érdekes bajnokság lesz, szerintem elhúz ez a két csapat, aztán majd nüanszok döntenek.
Nem illik.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerencsétlen Celta nyerhetett volna 0:4-re is simán. Man of the match TS. Játékban már alázva a Barca, eredményben nem jött ki. Kíváncsi vagyok meddig tart Lewandowski boostja...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2022. október 9., vasárnap 22:58-kor.
- Pad'em
Araujót viszont műtötték, talán novemberre visszatér, úgyhogy olyan nagy csoda azért nincs.Toti írta:24.en irtam es lass csodat…Toti írta: 2 het mulva az inter ellen az osszes ott lesz a keretben es jatszani fognak. Ez a barcanal mindig igy volt,tudjuk.
Kounde mar lehet az inter ellen is jatszani fog jovoheten. Nem plane ellenunk 1 het mulva..
Az eg kek, a fu zold.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
24.en irtam es lass csodat…Toti írta: 2 het mulva az inter ellen az osszes ott lesz a keretben es jatszani fognak. Ez a barcanal mindig igy volt,tudjuk.
Kounde mar lehet az inter ellen is jatszani fog jovoheten. Nem plane ellenunk 1 het mulva..
Az eg kek, a fu zold.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pad'em
Antoine Griezmann joins Atletico Madrid for €20M. Full agreement completed with FC Barcelona. It's done! @relevo []
Christensen is kihagyja a Clasicót, plusz Kessie is megsérült tegnap. Sérültjeik perpill:
Araujo, Kounde, Bellerín, Christensen, De Jong, Depay, Kessie. Frenkie elvileg már az Inter ellen lesz.
Christensen is kihagyja a Clasicót, plusz Kessie is megsérült tegnap. Sérültjeik perpill:
Araujo, Kounde, Bellerín, Christensen, De Jong, Depay, Kessie. Frenkie elvileg már az Inter ellen lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Jaa akkor mi azert nem allunk olyan jo golkulonbseggel mint ok mert nyertunk negy kupat es nincs mit bizonyitani? Nem most kell kupakat nyerni azt tudom en is, es altalaban aki osszel tarol az kipukkad tavaszra, meg itt a vb is es sohase latott kaoszt okozhat barhol, de egyelore jol erositettek es az eredmenyeik is jok. Oke a bm ellen kikaptak de jatekba ez kozel se volt a tavalyihoz. En se mondom h adjunk oda minden kupat nekik mar most, de ha a clasico holnap lenne es az hiaba mindig mas meccs, azert tartanek attol a tamadosortol es ha mas miatt nem is de ha ott eg a haz nezd meg kiket tudnak behozni, es mi kiket tudunk. Nekem ez az egyetlen ugond felelmem de ez lehet tulzas is veluk kapcsolatban hogy elol nagyon mely a keretuk.ANDS írta: Madridban mit bizonyítsanak a január óta behúzott 4 trófea után?
Ha eloszor ezt irod, nem is reagalok rad. Arra reagaltam amibol ez indult hogy laposra vertuk a premier league csapatait. Na hat latva azokat a meccseket, valoban legyoztuk oket de a laposra veres nekem kicsit mast jelent, laposra peldaul a bayernt vertuk 14ben az allianzba. Na az az volt.. totalis megsemmisites.ANDS írta: Nem nézem le a PL - t sem.
De attól még tény, hogy a tavaly lenézett Real kiejtette a Psg- t (szerencsével?), a Chelsea- t (szerencsével?),
a Pl zászlóshajóját, az MC- t (érdemtelenül, mákkal, akárhogyan), és a Bl döntőben legyőzte a Pl másik zászlóshajóját, a Liverpool- t, amely csapatok élén a világ legjobb edzői álltak, a Madrid padján meg az az Ancelotti, aki felett itt sokak szerint eljárt az idő.
en aztan nem akarok pep fele focit, de a mi legutobbi 5 bl gyozelmunknel is mondjuk a 17eshez kepest(nyilvan a keret is mas) a jatek es a jatek kepe teljesen mas volt, pedig szerintem az idei volt a legnehezebb es a legnagyobb gyozelmunk de pont ezert mert magaban a jatekban nem voltunk annyira jok mint mondjuk 17ben.ANDS írta: Játékban lehet szebbet, jobbat produkálni, aztán meg lehet nézni az eredményeket, vagy jönnek, vagy nem (ugye, Pep)…
Jobb iramu, egymas ellen a plben szinvonalasabb egy atlag pl meccs szerintem mint egy laliga. Mondjuk egy astonvilla-brightont elobb neznek meg mint egy osasuna-getafet. Ebben kozrejatszik az is hogy ott tobb a penz es az alsohazi csapatokban is jobb minosegu jatekosok vannak mint a spanyolba. Ez nem azt jelenti hogy a pl10. A spanyol 10.et laposra verne, de szerintem ott tobb a versenykepes, jo jatekosokkal rendelkezo csapat mint spanyolban. Es a mezony is kozelebb all egymas szintjehez mint spanyolban.ANDS írta: De kérdezek valamit:
Miért olyan jó a Pl, amikor a Bl - t spanyol csapat nyerte, az El- t meg német?
Miért olyan gyenge a spanyol bajnokság?
Mert az hogy mennyire jó egy liga, és az hogy mennyire jó a liga legjobb csapata, az két külön kérdés.Miért olyan jó a Pl, amikor a Bl - t spanyol csapat nyerte, az El- t meg német?
- Galacticos
Az egesz hozzaszolasod full mellebeszeles. Ki mondta h mi elcserelnenk a tavalyi bl bajnoksag kombot egy jo szezonkezdetre? Segitek,: senki. Te jottel egy nagykepu hozzaszolassal, lenezve a barca idei jatekat, meg a premier leaguet es ugy allitottad be a tavalyi blt mintha oda vissza szarra vertuk volna a pl csapatokat. Senki nem mondta hogy cserelne veluk, csak azt hogy 1 bekapott gol 7 meccsen az mar valami.ANDS írta: A Real tavaly nyert egy bl- t, spanyol szuperkupát, megnyerte a bajnokságot, és augusztusban az európai szuperkupát.
A Barca kiesett a csoportkörben a bl - ből, tavasszal az el- ből is.
Innen indultak.
A Realnál nincs feljebb, nehéz lenne a bl- ben és a bajnokságban is címet védeni. Jó eséllyel, a tavalyi szezonhoz képest gyengébb év lesz.
A Barca a tavalyi szezonban olyan gyenge volt, hogy kénytelenek voltak mindent elkövetni, hogy megerősítsék a csapatot. Sikerült.
Sok jó játékost igazoltak. A Real tavaly a csúcsra jutott, idén onnan csak lefelé tud jönni, a Barca meg kimászott a gödörből, és most hozza azt a szintet, ami elvárható tőlük. A Barca idén a bajnokságban jó. Ezt kár lenne vitatni.
De nem cserélném el a tavalyi címeket a barca idei formájáért, meg az egy darab bekapott gólért. Még nem nyertek semmit.
És ha behúzzák a bajnokságot, meg a bl- t is, a 34 éves Lewaval, nincsenek előrébb, mint a Madrid volt tavaly a 34 éves Benzemával.
Es attol az idei szezonkezdetuk se jobb se rosszabb h tavaly botranyosak voltak. Ha el kieses ha nem, 7 meccsen 1 bekapott golt az egy jo teljesitmeny. Ja es meg valami bar ezt inkabb zarojelbe mert felre fogjatok erteni, szerintem(!!!) igen is van feljebb a tavalyi duplanal, jatekban mindenkepp. De nem varok jobbat, lesz ami lesz. De lenezni a masik erdemeit mert tavaly jok voltunk.. abbol iden nem lakunk jol.