ANDS írta:
Madridban mit bizonyítsanak a január óta behúzott 4 trófea után?
Jaa akkor mi azert nem allunk olyan jo golkulonbseggel mint ok mert nyertunk negy kupat es nincs mit bizonyitani? Nem most kell kupakat nyerni azt tudom en is, es altalaban aki osszel tarol az kipukkad tavaszra, meg itt a vb is es sohase latott kaoszt okozhat barhol, de egyelore jol erositettek es az eredmenyeik is jok. Oke a bm ellen kikaptak de jatekba ez kozel se volt a tavalyihoz. En se mondom h adjunk oda minden kupat nekik mar most, de ha a clasico holnap lenne es az hiaba mindig mas meccs, azert tartanek attol a tamadosortol es ha mas miatt nem is de ha ott eg a haz nezd meg kiket tudnak behozni, es mi kiket tudunk. Nekem ez az egyetlen ugond felelmem de ez lehet tulzas is veluk kapcsolatban hogy elol nagyon mely a keretuk.
ANDS írta:
Nem nézem le a PL - t sem.
De attól még tény, hogy a tavaly lenézett Real kiejtette a Psg- t (szerencsével?), a Chelsea- t (szerencsével?),
a Pl zászlóshajóját, az MC- t (érdemtelenül, mákkal, akárhogyan), és a Bl döntőben legyőzte a Pl másik zászlóshajóját, a Liverpool- t, amely csapatok élén a világ legjobb edzői álltak, a Madrid padján meg az az Ancelotti, aki felett itt sokak szerint eljárt az idő.
Ha eloszor ezt irod, nem is reagalok rad.
Arra reagaltam amibol ez indult hogy laposra vertuk a premier league csapatait. Na hat latva azokat a meccseket, valoban legyoztuk oket de a laposra veres nekem kicsit mast jelent, laposra peldaul a bayernt vertuk 14ben az allianzba. Na az az volt.. totalis megsemmisites.
ANDS írta:
Játékban lehet szebbet, jobbat produkálni, aztán meg lehet nézni az eredményeket, vagy jönnek, vagy nem (ugye, Pep)…
en aztan nem akarok pep fele focit, de a mi legutobbi 5 bl gyozelmunknel is mondjuk a 17eshez kepest(nyilvan a keret is mas) a jatek es a jatek kepe teljesen mas volt, pedig szerintem az idei volt a legnehezebb es a legnagyobb gyozelmunk de pont ezert mert magaban a jatekban nem voltunk annyira jok mint mondjuk 17ben.
ANDS írta:
De kérdezek valamit:
Miért olyan jó a Pl, amikor a Bl - t spanyol csapat nyerte, az El- t meg német?
Miért olyan gyenge a spanyol bajnokság?
Jobb iramu, egymas ellen a plben szinvonalasabb egy atlag pl meccs szerintem mint egy laliga. Mondjuk egy astonvilla-brightont elobb neznek meg mint egy osasuna-getafet. Ebben kozrejatszik az is hogy ott tobb a penz es az alsohazi csapatokban is jobb minosegu jatekosok vannak mint a spanyolba. Ez nem azt jelenti hogy a pl10. A spanyol 10.et laposra verne, de szerintem ott tobb a versenykepes, jo jatekosokkal rendelkezo csapat mint spanyolban. Es a mezony is kozelebb all egymas szintjehez mint spanyolban.