Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 10., hétfő 11:16

mocsok írta: Dembele egyébként katasztrófa az utóbbi időben.
A két évvel ezelőtti viniciusra emlékeztet.
Pedig milyen jól kezdte a szezont. Gólok gólpasszok. Kicsit be is szartam, hogy mi lesz ha így folytatja. De akkor meg lehet nyugodni. :D
Bár a mi jó kurafink is elég fostos formában tolja.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. október 10., hétfő 10:47

Az nekünk mindig jó mikor így nyilatkoznak a meccs előtt az ellenfelek.
Az meg főleg jó, hogy tegnap csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptak ki 3-1re a celta vigo ellen és ennyire optimista. Azelőtt az inter elleni buktat meg elintézte azzal, hogy fel van háborodva a játékvezetés miatt.

Dembele egyébként katasztrófa az utóbbi időben.
A két évvel ezelőtti viniciusra emlékeztet.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 10., hétfő 9:57

Ez is velünk foglalkozik ahelyett hogy körülnézne a BL-ben mi a pálya.

Az Inter elleni meccs is csak egy meccs, de fontosabbnak tűnik mint az el classico.

Aztán ők tudják :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 10., hétfő 8:58

Realista24 írta: Xavi: “El Clasico is very important but look, last year we weren’t playing that well & we won.

:mrgreen:
Igen mert most aztán kurva jól játszanak. :D Elmúlt 3 meccsen 2 rúgott gól. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 8:27

Xavi: “El Clasico is very important but look, last year we weren’t playing that well & we won.

:mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 8:24

Kerlon írta:
___Samy___ írta: Majd most :mrgreen: Ok sem uszhatjak meg mindig.
orok almunk a helyukre tenni oket
Boven helyre vannak teve azzal, hogy Messivel a soraikban noveltuk az elonyunket a BL trofeakat tekintve, es azzal, hogy 8 ev alatt bezsakoltunk 5 BL cimet, anelkul, hogy gazdasagi totalkarban lennenk.

Minden mas csak katalan belemagyarazas vagy szokasos madridista elegedetlenseg.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 10., hétfő 8:20

___Samy___ írta: Majd most :mrgreen: Ok sem uszhatjak meg mindig.
orok almunk a helyukre tenni oket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 8:14

___Samy___ írta: Nem igaz mar, hogy ezeknek senki sem tud golt loni. Remelem nekunk sikerul kitomni oket.
Felolem a szezon legszarabb meccset is hozhatjuk 1-0-lal ellenuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 10., hétfő 7:54

Majd most :mrgreen: Ok sem uszhatjak meg mindig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 10., hétfő 7:24

___Samy___ írta: Nem igaz mar, hogy ezeknek senki sem tud golt loni. Remelem nekunk sikerul kitomni oket.
Jaja, mi surun kitomunk barkit. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. október 10., hétfő 5:32

Eddig nem kellett vért izzadniuk, most jön egy picit húzósabb hónap.

Inter
Mi
Villarreal
Bilbao
Bayern
Valencia

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 9., vasárnap 23:13

Nem igaz mar, hogy ezeknek senki sem tud golt loni. Remelem nekunk sikerul kitomni oket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 9., vasárnap 23:09

Náluk is kezd elfogyni a kezdeti lendület, utóbbi 3 meccsen mindössze 2 szerzett gól.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. október 9., vasárnap 23:06

zsírosdeszka írta: Szerencsétlen Celta nyerhetett volna 0:4-re is simán. Man of the match TS. Játékban már alázva a Barca, eredményben nem jött ki. Kíváncsi vagyok meddig tart Lewandowski boostja...
Most kivételesen nagyon rossz volt a lengyel. Kéne egy Inter x meg egy itthoni győzelem, aztán lehet megzuhanna a x4vi legénység.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. október 9., vasárnap 22:58

1 gólt kaptak eddig? Az szép.

Érdekes bajnokság lesz, szerintem elhúz ez a két csapat, aztán majd nüanszok döntenek.
Nem illik.

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 9., vasárnap 22:56

Szerencsétlen Celta nyerhetett volna 0:4-re is simán. Man of the match TS. Játékban már alázva a Barca, eredményben nem jött ki. Kíváncsi vagyok meddig tart Lewandowski boostja...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2022. október 9., vasárnap 22:58-kor.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 8., szombat 15:41

Toti írta:
Toti írta: 2 het mulva az inter ellen az osszes ott lesz a keretben es jatszani fognak. Ez a barcanal mindig igy volt,tudjuk.
24.en irtam es lass csodat…
Kounde mar lehet az inter ellen is jatszani fog jovoheten. Nem plane ellenunk 1 het mulva..

Az eg kek, a fu zold.
Araujót viszont műtötték, talán novemberre visszatér, úgyhogy olyan nagy csoda azért nincs.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. október 8., szombat 12:43

Toti írta: 2 het mulva az inter ellen az osszes ott lesz a keretben es jatszani fognak. Ez a barcanal mindig igy volt,tudjuk.
24.en irtam es lass csodat…
Kounde mar lehet az inter ellen is jatszani fog jovoheten. Nem plane ellenunk 1 het mulva..

Az eg kek, a fu zold.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 5., szerda 16:12

Antoine Griezmann joins Atletico Madrid for €20M. Full agreement completed with FC Barcelona. It's done! @relevo [🎖️]

Christensen is kihagyja a Clasicót, plusz Kessie is megsérült tegnap. Sérültjeik perpill:
Araujo, Kounde, Bellerín, Christensen, De Jong, Depay, Kessie. Frenkie elvileg már az Inter ellen lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 3., hétfő 18:25

ANDS írta: Madridban mit bizonyítsanak a január óta behúzott 4 trófea után?
Jaa akkor mi azert nem allunk olyan jo golkulonbseggel mint ok mert nyertunk negy kupat es nincs mit bizonyitani? Nem most kell kupakat nyerni azt tudom en is, es altalaban aki osszel tarol az kipukkad tavaszra, meg itt a vb is es sohase latott kaoszt okozhat barhol, de egyelore jol erositettek es az eredmenyeik is jok. Oke a bm ellen kikaptak de jatekba ez kozel se volt a tavalyihoz. En se mondom h adjunk oda minden kupat nekik mar most, de ha a clasico holnap lenne es az hiaba mindig mas meccs, azert tartanek attol a tamadosortol es ha mas miatt nem is de ha ott eg a haz nezd meg kiket tudnak behozni, es mi kiket tudunk. Nekem ez az egyetlen ugond felelmem de ez lehet tulzas is veluk kapcsolatban hogy elol nagyon mely a keretuk.
ANDS írta: Nem nézem le a PL - t sem.
De attól még tény, hogy a tavaly lenézett Real kiejtette a Psg- t (szerencsével?), a Chelsea- t (szerencsével?),
a Pl zászlóshajóját, az MC- t (érdemtelenül, mákkal, akárhogyan), és a Bl döntőben legyőzte a Pl másik zászlóshajóját, a Liverpool- t, amely csapatok élén a világ legjobb edzői álltak, a Madrid padján meg az az Ancelotti, aki felett itt sokak szerint eljárt az idő.
Ha eloszor ezt irod, nem is reagalok rad. :) Arra reagaltam amibol ez indult hogy laposra vertuk a premier league csapatait. Na hat latva azokat a meccseket, valoban legyoztuk oket de a laposra veres nekem kicsit mast jelent, laposra peldaul a bayernt vertuk 14ben az allianzba. Na az az volt.. totalis megsemmisites.
ANDS írta: Játékban lehet szebbet, jobbat produkálni, aztán meg lehet nézni az eredményeket, vagy jönnek, vagy nem (ugye, Pep)…
en aztan nem akarok pep fele focit, de a mi legutobbi 5 bl gyozelmunknel is mondjuk a 17eshez kepest(nyilvan a keret is mas) a jatek es a jatek kepe teljesen mas volt, pedig szerintem az idei volt a legnehezebb es a legnagyobb gyozelmunk de pont ezert mert magaban a jatekban nem voltunk annyira jok mint mondjuk 17ben.
ANDS írta: De kérdezek valamit:
Miért olyan jó a Pl, amikor a Bl - t spanyol csapat nyerte, az El- t meg német?
Miért olyan gyenge a spanyol bajnokság?
Jobb iramu, egymas ellen a plben szinvonalasabb egy atlag pl meccs szerintem mint egy laliga. Mondjuk egy astonvilla-brightont elobb neznek meg mint egy osasuna-getafet. Ebben kozrejatszik az is hogy ott tobb a penz es az alsohazi csapatokban is jobb minosegu jatekosok vannak mint a spanyolba. Ez nem azt jelenti hogy a pl10. A spanyol 10.et laposra verne, de szerintem ott tobb a versenykepes, jo jatekosokkal rendelkezo csapat mint spanyolban. Es a mezony is kozelebb all egymas szintjehez mint spanyolban.

Vissza: