Mennyei futball
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mennyei futball
Ulsan bajnok. Kövi szezonban Martin simán gólkirály lehet, ha így folytatja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealMadridFanatic
Eggyel alattad.Tjacks írta: Gyuri bácsi még mindig magas szinten tolja az ipart
https://444.hu/foci/2022/10/10/buta-fas ... ber-gyorgy
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Gyuri bácsi még mindig magas szinten tolja az ipart
hopp bocsesz, látom fáziskésésben vagyok,sorry.
hopp bocsesz, látom fáziskésésben vagyok,sorry.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkább a szakmáról mond el sokat, hogy dolgozhat.Pipita írta:pedig aki origót linkel, annak igazán kijárna.
Szülő lennék, egy percre nem engedném a gyerekemet ennek a senkinek a közelébe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
pedig aki origót linkel, annak igazán kijárna.Realista24 írta:https://www.origo.hu/sport/futball/2022 ... yorgy.html'shutterisland írta: legfrisebb veber gyuri megvan ?
be sem linkelem inkabb, nem er meg egy figyit.
nem is ertem, hogy 2022-ben ahol mindenhol videozik valaki, hogy engedi igy el magat.
Nincs ebbol warn.
Szülő lennék, egy percre nem engedném a gyerekemet ennek a senkinek a közelébe.
Neki maximum egy barszek valo, semmi mas. Miota edzo lett, mar ertem miert tortek el a labat a palyan.besteve7 írta:Nem értem mi ezzel a problémád.'shutterisland írta: legfrisebb veber gyuri megvan ?
nem is ertem, hogy 2022-ben ahol mindenhol videozik valaki, hogy engedi igy el magat.
Egyszerűen csak értékelte csapata, játékosai szintjét. Elmondta tisztán, érthetően, hogy számára érthetetlen, hogyan jutottak el ezek a srácok az szeretett Újptestje U19 szintjére(Csak mindezt az átlagos foci nyelvén tette, hogy mindenki nek érhető legyen a pályán és azon kívül )
Jó öreg Véber nagyúr, kellene már neki nagyon egy NB1-s csapat széke, feldobná az átlagos magyar meccseket, bár lehet egy szakkomentátori szék még jobb lenne az M4-n.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem értem mi ezzel a problémád.'shutterisland írta: legfrisebb veber gyuri megvan ?
Egyszerűen csak értékelte csapata, játékosai szintjét. Elmondta tisztán, érthetően, hogy számára érthetetlen, hogyan jutottak el ezek a srácok az szeretett Újptestje U19 szintjére(Csak mindezt az átlagos foci nyelvén tette, hogy mindenki nek érhető legyen a pályán és azon kívül )
Jó öreg Véber nagyúr, kellene már neki nagyon egy NB1-s csapat széke, feldobná az átlagos magyar meccseket, bár lehet egy szakkomentátori szék még jobb lenne az M4-n.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.origo.hu/sport/futball/2022 ... yorgy.html'shutterisland írta: legfrisebb veber gyuri megvan ?
Nincs ebbol warn.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
legfrisebb veber gyuri megvan ?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ádám Martin beállt a 75. percben, majd a 90. perc után két gólt szerzett és megfordították a meccset a második helyezett ellen. Gyakorlatilag megnyerte a bajnokságot a csapatnak, 3 meccsel a vége előtt 8 pont az előnyük.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Végig ugyan nem néztem, de belenéztem.halamadrid írta: A Kecskemét hatalmas.
Az is hozzátartozik, hogy elég sz*r volt a pálya talaja.
Pep/Klopp szokott ilyenek ellen beszélni, hogy ezeken a pályákon alig lehet játszani. Ismerős szerint sz*r helyen van a pálya, itt mindig (általában) ilyen szokott lenni a gyep az év ezen szakaszában.
Amúgy üde szinfoltja az NB1nek. Mint a Paks Gyurival pár éve, csak épp amott gólgazdag támadófocis meccsek voltak, itt meg taktikusabban beosztják az erejüket a kecskemétiek. Kiesési gondjaik nem lesznek, sima középmezőny.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A Kecskemét hatalmas.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Már várom a hétfői koreot, biztos valami nagyon baszóval készülnek. Óriási figura volt, megannyi emlékezetes pillanattal. Hatalmas köszönet.LiamGallagher írta: Szalai lemondta a válogatottságot
Eléggé megosztó személyiség, de ő volt a válogatott vezére az öltözőben es a pályán is, nagyon fog onnan hiányozni! A lipcsei triónak kell átvennie a helyét szerintem. Köszönünk mindent, kapitány!
Félkészül Németh András
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szalai lemondta a válogatottságot
Eléggé megosztó személyiség, de ő volt a válogatott vezére az öltözőben es a pályán is, nagyon fog onnan hiányozni! A lipcsei triónak kell átvennie a helyét szerintem. Köszönünk mindent, kapitány!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ligakupáról jut eszembe... Mennyire jó volt a 2000es évek elején, mikor a téli szünetben teremben nyomták műfüvön.
Szerk: itt is van
Szerk: itt is van
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Valaki par hata fogta az egyik kommented, es elmondta hogy miert frusztralo olvasni. Minden rosszakarat nelkul, ugyanezt meg lehetne tenni ezzel a hozzaszolassal is. Elolvastam, de ugy erzem semmi informaciot nem tudtam meg. Eloszor elhittem neked, hogy jo volt a Ligakupa, mert kotelezo volt magyarokat jatszatni. Aztan cafolod sajat magadat zarojelben, hogy lehet nem is volt ez igy. Aztan beirod hogy plusz meccsek, ami oszinten szolva nem tudom mit takar ebben a kontextusban, majd leirod hogy a nagycsapatok leszartak, de hat hogy szarjak le ha kotelezo volt? Vagy ha nem volt kotelezo, akkor meg miert kezded ezzel, hogy jo hogy volt Ligakupa, mert ott kotelezo volt, amikor utana ketszer is megcafolod sajat magad harom mondaton belul? Es aztan leirod hogy a kiscsapatoknal (tudtommal a DVSC regebben nem volt nevezheto annak) jatszottak magyarok, de hat baszki, ott a bajnoksagban is jatszanak, mert aranyaiban tobben vannak. Akkor miert volt jo a Ligakupa?_Bushido_ írta: Régebben ezért volt jó a Ligakupa, amikor bevezették, ott asszem kötelező volt magyarok, saját neveléseket játszatni (vagy csak ajánlott volt?!). Plusz meccsek. Persze jópár nagyobb csapat lesz*rta, alapkezdőkkel mentek ki, hogy mindenképp megnyerjék azt.
De pl Hali, Paks, DVSC, Kecskemét, és társaiknál így kaphattak lehetőséget fiatal magyar gyerekek.
Masodik bekezdesig el se jutottam mar.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Régebben ezért volt jó a Ligakupa, amikor bevezették, ott asszem kötelező volt magyarok, saját neveléseket játszatni (vagy csak ajánlott volt?!). Plusz meccsek. Persze jópár nagyobb csapat lesz*rta, alapkezdőkkel mentek ki, hogy mindenképp megnyerjék azt.
De pl Hali, Paks, DVSC, Kecskemét, és társaiknál így kaphattak lehetőséget fiatal magyar gyerekek.
Amúgy meg magyar kupában, főleg alsóbb osztályú ellenfelek ellen simán meheteett a fradi kezdőbe minél több magyar, kevesebbet játszó játékos. Bár a meccset nem néztem végig, de furcsálltam Wingo, Mmaee kezdetését. SIgér és Vécsei posztidegen helyen játszott. Régebben ugye volt pár magyar fiatal a keretben, de mostmár elvétve.
Amúgy meg magyar kupában, főleg alsóbb osztályú ellenfelek ellen simán meheteett a fradi kezdőbe minél több magyar, kevesebbet játszó játékos. Bár a meccset nem néztem végig, de furcsálltam Wingo, Mmaee kezdetését. SIgér és Vécsei posztidegen helyen játszott. Régebben ugye volt pár magyar fiatal a keretben, de mostmár elvétve.
Barnival a fradirol vitatkotni az extrem sport.
En annyira leszarom ezt a mestersegesen, az adombol fenntartott "nemzeti szimbolumot", hogy meg fikazni se fikazom.
Ugye a kozonynel nincs rosszabb, tegyetek igy.
En annyira leszarom ezt a mestersegesen, az adombol fenntartott "nemzeti szimbolumot", hogy meg fikazni se fikazom.
Ugye a kozonynel nincs rosszabb, tegyetek igy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint azt fizeti ki, aki valóban kell neki és nincs alternatíva.
Azt én sem tudom, hogy milyen magyarokat hiányolnak páran a Fradiból, akik elegek lehetnek nemzetközi szintre is. Aki olyan, már külföldön játszik és "megfizetethetetlen".
Klubcsapatról van szó, szabályok szerint játszanak/igazolnak, tetszik vagy sem.
Azt én sem tudom, hogy milyen magyarokat hiányolnak páran a Fradiból, akik elegek lehetnek nemzetközi szintre is. Aki olyan, már külföldön játszik és "megfizetethetetlen".
Klubcsapatról van szó, szabályok szerint játszanak/igazolnak, tetszik vagy sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema