Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
“A sors nagyon nem akarta valamiért, hogy továbbmenjünk. Pedig állítom, hogy játékban és helyzetekben magasan vezetjük a csoportot...“
Tudom, hogy nemszabad odaátról idezni de ezt bevallalom. 2022, 7 éve történelmi zakók a bl-ben de csűrik csavarják forgatják amíg ki nem jön valahogy, hogy amúgy az ég zöld és a fű kék.
Tudom, hogy nemszabad odaátról idezni de ezt bevallalom. 2022, 7 éve történelmi zakók a bl-ben de csűrik csavarják forgatják amíg ki nem jön valahogy, hogy amúgy az ég zöld és a fű kék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ha megverjuk oket es kiesnek a blbol sztem csávinak lefőtt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A Barca szurkolók mostanában visszaszokhatnak a csütörtök esti izgalmakhoz. Az Inter csak szerez 1 pontot otthon.
Ezek után most csúnya lenne, ha kikapnánk tőlük. Bízom benne, hogy felszívjuk magunkat és az utóbbi 2 meccsen csak tartalékoltunk rájuk.
Ezek után most csúnya lenne, ha kikapnánk tőlük. Bízom benne, hogy felszívjuk magunkat és az utóbbi 2 meccsen csak tartalékoltunk rájuk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lecsúszott teljesen a tag. Barcás kitérővel kinyírta a karrierjét, cserébe még bajnok sem lett spanyol földön.ziro4vr írta:Már Remy sem lelkesedik érte, talált egy fiatalabb husit egy másik sportágból.tcskhun írta: Grizes 20+4millio€ és atletico játékosa jól lealkudták matracék
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Már Remy sem lelkesedik érte, talált egy fiatalabb husit egy másik sportágból.tcskhun írta: Grizes 20+4millio€ és atletico játékosa jól lealkudták matracék
Nem illik.
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
annál egy picivel talán többet bár sose gondoltam 120 millió eurós playernek
De okosak voltak matracék.... ennyit azért bőven megért
De okosak voltak matracék.... ennyit azért bőven megért
Kb ennyit er az ember.tcskhun írta: Grizes 20+4millio€ és atletico játékosa jól lealkudták matracék
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Grizes 20+4millio€ és atletico játékosa jól lealkudták matracék
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy ember irt errol, ha jol latom.DinhoL írta: Pont arra gondoltam mivel abból következtettek rá, hogy nincs önkritikája Xavinak, a csapatnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Pont arra gondoltam mivel abból következtettek rá, hogy nincs önkritikája Xavinak, a csapatnak.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Öööö, te milyen mas kiragadott mondatot lattal, mint amit en bemasoltam?DinhoL írta:Egy bekezdést is elég:DinhoL írta: Már megint ezek a kiragadott pár mondatok, aztán fújhatja mindenki, hogy nincs önkritika..hát pont, hogy nagyon is van, csak el kéne olvasni a teljes interjút.
“Ma önkritikát kell gyakorolnunk. Az első félidő tetszett, de le kellett volna zárnunk a mecset. A második félidőben teljesen kiengedtünk a nyomásból. Mentálisan visszaestünk, és az utolsó tíz percben ők diktáltak. Nagyon fontos, hogy akkor is el tudd hozni a három pontot, ha nem te vagy a jobb.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Egy bekezdést is elég:DinhoL írta: Már megint ezek a kiragadott pár mondatok, aztán fújhatja mindenki, hogy nincs önkritika..hát pont, hogy nagyon is van, csak el kéne olvasni a teljes interjút.
“Ma önkritikát kell gyakorolnunk. Az első félidő tetszett, de le kellett volna zárnunk a mecset. A második félidőben teljesen kiengedtünk a nyomásból. Mentálisan visszaestünk, és az utolsó tíz percben ők diktáltak. Nagyon fontos, hogy akkor is el tudd hozni a három pontot, ha nem te vagy a jobb.”
Som i Serem!
6oat
6oat
- DinhoL
Már megint ezek a kiragadott pár mondatok, aztán fújhatja mindenki, hogy nincs önkritika..hát pont, hogy nagyon is van, csak el kéne olvasni a teljes interjút.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jerzy Dudek (former Real Madrid goalkeeper): "Leo Messi was very provocative, as were Barcelona and Guardiola. I've seen and heard Messi say very rude things to Pepe and Ramos that you cannot even think about."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Pedig ha megtörténne velem az a csúfság, hogy barszás vagyok pont a tegnapi meccset gondolnám pozitívumnak.
Soha nem voltak képesek a saját egójukból engedni és buszozni kibekkelni egy meccset 1 nyamvadt góllal ha a sors úgy hozza. Tegnap ezt megtették és sikerült. Ez a pozitivum nem az ,hogy van 3 helyzeted a bayern ellen aztan kiszopsz 2-0ra simán és vered a mellkasod, hogy 5-2 is lehetett volna. Xd
Nyilván a vigo balfasz volt de eddig az ilyen meccseket siman bukták barszáék.
Soha nem voltak képesek a saját egójukból engedni és buszozni kibekkelni egy meccset 1 nyamvadt góllal ha a sors úgy hozza. Tegnap ezt megtették és sikerült. Ez a pozitivum nem az ,hogy van 3 helyzeted a bayern ellen aztan kiszopsz 2-0ra simán és vered a mellkasod, hogy 5-2 is lehetett volna. Xd
Nyilván a vigo balfasz volt de eddig az ilyen meccseket siman bukták barszáék.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nemrég ( múlt héten) volt egy Xavi interjú , ahol elmondta, hogy kevés az amit csinál a csapat. Le kell zárni a meccseket, jobban összpontosítani, stb. Illetve szerintem az nem gáz, ha megemlíti a bírót. Ugyanis minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy jó döntést hozzon. Ennek ellenére még sem ez történt.
Tegnap is simán kaphattunk volna egy büntetőt, meg sem nézte.
Lehetséges, hogy a les gólokat nem tervezzük, azonban a lesre állítás az bizony a taktika része. Néha bejön, néha nem. Tegnap többször is bejött. Illetve Ter Stegen is jó formában véd.
Nem mondom, hogy én örülök annak amit látok, de ez ilyen. 3 pont zsebben és egy fordulóval kevesebb.
Tegnap is simán kaphattunk volna egy büntetőt, meg sem nézte.
Lehetséges, hogy a les gólokat nem tervezzük, azonban a lesre állítás az bizony a taktika része. Néha bejön, néha nem. Tegnap többször is bejött. Illetve Ter Stegen is jó formában véd.
Nem mondom, hogy én örülök annak amit látok, de ez ilyen. 3 pont zsebben és egy fordulóval kevesebb.
- mocsok
rikko írta:Mondjuk valószínűleg te is ki lennél akadva, ha egy teljesen szabályos gólt nem adnak meg, illetve egy egyértelmű tizenegyest... Főleg, hogy sorsdöntő meccs ez az Inter elleni párharc .mocsok írta: Az nekünk mindig jó mikor így nyilatkoznak a meccs előtt az ellenfelek.
Az meg főleg jó, hogy tegnap csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptak ki 3-1re a celta vigo ellen és ennyire optimista. Azelőtt az inter elleni buktat meg elintézte azzal, hogy fel van háborodva a játékvezetés miatt.
Dembele egyébként katasztrófa az utóbbi időben.
A két évvel ezelőtti viniciusra emlékeztet.
Amennyire lehetett volna 3-1 a Vigonak, úgy lehetett volna 5-2 nekünk a Bayern elleni meccs vagy 2-1 az Inter elleni.
Tény a második félidőben sehol nem volt a csapat, de ebben szerintem az is benne van, hogy az Inter elleni meccs sokkal fontosabb. Vagy ahogy ti szoktátok mondani, annyit adtak ki magukból, amennyi kellett a 3 ponthoz.
Szerintem nem nagyon ment át a hozzászólásom lényege.
A második fele meg.. el is hinnem hogy erről van szó abban az esetben ha így hoznatok a meccseket. De inkább az látszik, hogy jelenleg ennyit sikerül csak kihozni magatokbol, ami egy spanyol kozepcsapat ellen elég a szenvedos győzelemhez, a BL-ben viszont az x-hez is kevés.
Ezen kívül amíg a mi edzonk azt nyilatkozza, hogy a szezon ezen részében nem kéri a jatekosaitol, hogy szépen játszanak, csak azt, hogy nyerjenek, addig nálatok meg ugye továbbra is az a szlogen, hogy barca DNS es totális tamadofoci mindenáron. Innentől kezdve nehezen tudom elhinni, hogy tudatosan engeditek, hogy kapufakat meg lesgolokat lőjön nektek az ellenfél, hogy sporoljatok az erővel.
Úgyhogy valaki hazudik.
És simán benne van, hogy nyertek az inter ellen is meg ellenünk is.
Én csak arra szerettem volna utalni, hogy általában jól járunk akkor mikor ennyire nincs önkritika az ellenfelnel.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az elmúlt kb 10 évből talán a 10. olyan ítélet, ami összességében számotokra kedvezőtlen volt. Karma.rikko írta:Mondjuk valószínűleg te is ki lennél akadva, ha egy teljesen szabályos gólt nem adnak meg, illetve egy egyértelmű tizenegyest... Főleg, hogy sorsdöntő meccs ez az Inter elleni párharc .mocsok írta: Az nekünk mindig jó mikor így nyilatkoznak a meccs előtt az ellenfelek.
Az meg főleg jó, hogy tegnap csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptak ki 3-1re a celta vigo ellen és ennyire optimista. Azelőtt az inter elleni buktat meg elintézte azzal, hogy fel van háborodva a játékvezetés miatt.
Amennyire lehetett volna 3-1 a Vigonak, úgy lehetett volna 5-2 nekünk a Bayern elleni meccs vagy 2-1 az Inter elleni.
Tény a második félidőben sehol nem volt a csapat, de ebben szerintem az is benne van, hogy az Inter elleni meccs sokkal fontosabb. Vagy ahogy ti szoktátok mondani, annyit adtak ki magukból, amennyi kellett a 3 ponthoz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mondjuk valószínűleg te is ki lennél akadva, ha egy teljesen szabályos gólt nem adnak meg, illetve egy egyértelmű tizenegyest... Főleg, hogy sorsdöntő meccs ez az Inter elleni párharc .mocsok írta: Az nekünk mindig jó mikor így nyilatkoznak a meccs előtt az ellenfelek.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Stegen régi önmagát idézi. Elég jo formában van meccsek óta