Nagyon meredek ez a drágulás.Realista24 írta:En tobb mindent, amit korabban vettem, nem veszek meg. Nem azert mert nem tudnam, hanem, mert egyszeruen irrealisnak gondolom kiadni erte annyi penzt. A gyereknek is probaltam visszavenni a dolgokat, pl. edzes utan a bufeben nincs melegszendvics veve, ami egy fel bagett, kis sonka-sjat 990 Ft-ert, vagy egy yenkee hotdog 890-ert, amik regen par szaz forintok voltak es kivaltottam vele egy vacsorat, es idot sporoltam vele magamnak is.babaking írta: Szerintem városban is sokan érzik - és itt most a városi középosztalyra gondolok - pl márkás termék helyett sajátmárkásat vesznek. Tehát nem a mennyiséget kell csökkenti, vagy teljesen lemondani hanem a minőségből leadni. Ezek luxusproblémák nekik, de az nem azt jelenti, hogy nem érzik
Tegnap mondjuk vettem orias pottyost 269 Ft-ert, amit nem is annyira regen 119 Ft-ert vettem.
En eddig nem nagyon figyeltem az arakat, ami kellett megvettem. Nem erdekelt. Aztan rafutottam egy-ket bevasarlasra, es ahogy trackeltem a kolteseimet, elsore nem ertettem, hogy hova tunt x ezer, aztan utananeztem, es realizaltam.Akik eddig nem figyeltek az arakat, azokat most sem erdekli, mert meg nem olyan merteku a dolog, hogy nekik feltunjon.
Pont tavaly ilyenkor voltam Magyarországon, meg most. Vagyis majdnem napra pontosan egy évnyi különbséget tudtam összehasonlítani, nem a folyamatos emelkedéseket. Tök uazt vettem meg uabban a boltban és simán dupla annyiba került minden.
Mondjuk lehet sikerült csak belenyúlnom olyan termékekbe..De elég rémisztő ez.