Az egészben az a legszörnyűbb, hogy csak dobalozol a szavakkal. Az ukránok elég nagy része a háta közepére nem kívánja Zelenskijt, ahogy az oroszok sem kérnek már nagyon régóta Putyinbol. Sőt a legkisebb, legszorosabb köre sem, de van az a pénz.zsuninnyo írta:Termeszetesen csak a vak nem latja, hogy neked van igazad. (hiszen a feleseged orosz, ugyh elso kezbol tudod, hogy egy bab).rikko írta:
Kedves fórum társ,nem tudom, hogy miből szeded nekem mennyi az EQ-m. Mert bár semmi fogalmad róla, hogy én mennyire foglalkozom az ukrán - orosz problémával és lövésed sincs, hogy mit érzek legbelül.
De segítek. Jelenleg 15 ukránnak adok otthont , annak ellenére, hogy feleségem orosz állampolgár. Ebből a 15 főből, 7-nek sikerült melót találnom. Rengeteg orosz és ukrán ismerősöm van, nem úgy mint neked ( valószínűleg). Átlatom a mindennapjaikat , átérzem a nyomorukat. Ezért is mondom , hogy az ukrán vezér egy bohóc. Természetesen csak a vak nem látja, hogy ő egy báb. Persze lehet más is a vélemény. Ettől még nem biztos, hogy az a valóság. Ahogy az sem , hogy az én verzióm az.
A masik felehez pedig respect.
Itt nem az a kérdés, hogy ki hazafi és ki nem. Hanem kinek mennyire éri meg a háború. Azt pedig szépen lehet látni, hogy ez kinek jó.