Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

Re: Politika

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 11., kedd 22:53

zsuninnyo írta:
rikko írta:

Kedves fórum társ,nem tudom, hogy miből szeded nekem mennyi az EQ-m. Mert bár semmi fogalmad róla, hogy én mennyire foglalkozom az ukrán - orosz problémával és lövésed sincs, hogy mit érzek legbelül.
De segítek. Jelenleg 15 ukránnak adok otthont , annak ellenére, hogy feleségem orosz állampolgár. Ebből a 15 főből, 7-nek sikerült melót találnom. Rengeteg orosz és ukrán ismerősöm van, nem úgy mint neked ( valószínűleg). Átlatom a mindennapjaikat , átérzem a nyomorukat. Ezért is mondom , hogy az ukrán vezér egy bohóc. Természetesen csak a vak nem látja, hogy ő egy báb. Persze lehet más is a vélemény. Ettől még nem biztos, hogy az a valóság. Ahogy az sem , hogy az én verzióm az.
Termeszetesen csak a vak nem latja, hogy neked van igazad. (hiszen a feleseged orosz, ugyh elso kezbol tudod, hogy egy bab).
A masik felehez pedig respect.
Az egészben az a legszörnyűbb, hogy csak dobalozol a szavakkal. Az ukránok elég nagy része a háta közepére nem kívánja Zelenskijt, ahogy az oroszok sem kérnek már nagyon régóta Putyinbol. Sőt a legkisebb, legszorosabb köre sem, de van az a pénz.
Itt nem az a kérdés, hogy ki hazafi és ki nem. Hanem kinek mennyire éri meg a háború. Azt pedig szépen lehet látni, hogy ez kinek jó.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 11., kedd 22:53

Dupla D írta:
Dupla D írta: Ezt mondja meg nekem valaki, aki ért hozzá: hogy lehet az, hogy még a hrivnya is erősödik a forinthoz képest?
A felesleges személyeskedések helyett az én kérdésemet válaszoljátok inkább meg. Komolyan érdekel az oka.
12 év felelős kormányzás. Ilyen egyszerű.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 11., kedd 22:50

Én csak azt nem értem, hogy ebben a helyzetben hogyan lehet semmisnek tekinteni azt, hogy éveken keresztül gyilkolászták az ukránok az orosz kisebbséget, illetve az USA, akarom mondani a NATO tolakodó, provokatív politikáját.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 11., kedd 22:44

Dupla D írta: Ezt mondja meg nekem valaki, aki ért hozzá: hogy lehet az, hogy még a hrivnya is erősödik a forinthoz képest?
A felesleges személyeskedések helyett az én kérdésemet válaszoljátok inkább meg. Komolyan érdekel az oka.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. október 11., kedd 22:42

Az egyertelmu, hogy zelenszkij nem egy jo politikus, illetve nyugat/usa barat. Vagy nevezzuk bábnak, nekem mindegy.

Viszont a mostani szituacioban senki mas nem alkalmazott eroszakot, csak oroszorszag. Fel kellett verni az árakat mert szukseguk volt arra, hogy felverjek.nem veletlenul tamadtak az eromuveket sem. Ebbol van penzuk, meg a mutragyabol. Ebbol all a gazdasaguk.

Igy nyilvan ukrajna inkabb nyugat fele nyit. Melyik valamire valo kornyekbeli orszag ne igy tenne egy agresszor orszaggal szemben aki lofaszt se tud nyujtani, hogy a gazdasaga szarnyaljon.

Szoval en ebben a szituacioban tovabbra sem ertem miert kell zelenszkijezni, usazni, brusszeli szankciozni mikor az oroszok tamadtak meg az ukranokat, ahogy 14ben.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 11., kedd 22:42

zsuninnyo írta:
rikko írta:

Mások tollával könnyű ékeskedni. Ha az amcsik nem állnak be mögé, akkor nemhogy az országban, de már Európában sem lenne. Ennyit erről, hogy mekkora hazafi.
Ez olyan mint amikor a kis boxos odafut hozzád a buliban lever egy sallert, mert tudja, hogy a bejáratnál ott van 30 tesó aki megvédi. Nah pont ezt játsza ő is el. Bidennek pedig pont kapóra jön ez az egész és iszonyatos mennyiségű "pénzt" önt az országba, hogy "demokrácia" legyen.
Egy olyan országban, ahol demokrácia talán soha nem volt és ilyen korrupció mellett soha nem is lesz.
Megis 100-szor akkora hazafi, mint te valaha is leszel. Egyszer erne el az EQ-d egy kukoricaet, maris jobb hely lenne a vilag.
Ez azé erős most..
vesszen rikko ! le vele !

magasságos... :(
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2022. október 11., kedd 22:39

zsuninnyo írta:

Megis 100-szor akkora hazafi, mint te valaha is leszel. Egyszer erne el az EQ-d egy kukoricaet, maris jobb hely lenne a vilag.
Ugyanekkora vehemenciát legyszi, amikor Zelenszkij épp a kárpátaljai magyarokat fosztja meg alapvető emberi jogaitól.

Ha már hazafiság, meg EQ, meg alapvető emberi normák. :coffee:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 11., kedd 22:38

rikko írta:
zsuninnyo írta:

Kedves fórum társ,nem tudom, hogy miből szeded nekem mennyi az EQ-m. Mert bár semmi fogalmad róla, hogy én mennyire foglalkozom az ukrán - orosz problémával és lövésed sincs, hogy mit érzek legbelül.
De segítek. Jelenleg 15 ukránnak adok otthont , annak ellenére, hogy feleségem orosz állampolgár. Ebből a 15 főből, 7-nek sikerült melót találnom. Rengeteg orosz és ukrán ismerősöm van, nem úgy mint neked ( valószínűleg). Átlatom a mindennapjaikat , átérzem a nyomorukat. Ezért is mondom , hogy az ukrán vezér egy bohóc. Természetesen csak a vak nem látja, hogy ő egy báb. Persze lehet más is a vélemény. Ettől még nem biztos, hogy az a valóság. Ahogy az sem , hogy az én verzióm az.
Termeszetesen csak a vak nem latja, hogy neked van igazad. (hiszen a feleseged orosz, ugyh elso kezbol tudod, hogy egy bab).
A masik felehez pedig respect.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 11., kedd 22:32

zsuninnyo írta:
rikko írta:

Mások tollával könnyű ékeskedni. Ha az amcsik nem állnak be mögé, akkor nemhogy az országban, de már Európában sem lenne. Ennyit erről, hogy mekkora hazafi.
Ez olyan mint amikor a kis boxos odafut hozzád a buliban lever egy sallert, mert tudja, hogy a bejáratnál ott van 30 tesó aki megvédi. Nah pont ezt játsza ő is el. Bidennek pedig pont kapóra jön ez az egész és iszonyatos mennyiségű "pénzt" önt az országba, hogy "demokrácia" legyen.
Egy olyan országban, ahol demokrácia talán soha nem volt és ilyen korrupció mellett soha nem is lesz.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 11., kedd 22:31

baromi egyszerű. az ő szomszédjuknál nincs háború.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 11., kedd 22:12

Ezt mondja meg nekem valaki, aki ért hozzá: hogy lehet az, hogy még a hrivnya is erősödik a forinthoz képest?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 11., kedd 22:07

rikko írta:
babaking írta: Oké, előző életében bohóc volt. Az előélete minősíti a mostani eredményeit? Te mit csináltál volna másképp a mostani helyzetben a helyében? Tudsz nála alkalmasabbat?

Trump egy reality sztár, Biden egy szenilis politikus, ők jobban kvalifikálta? Putyin ex KGB, aztán mennyit segített az most neki?

Csinált olyat ami miatt rossz vezető? Nem menekült el, onnan kér segítséget ahol tud. És a legfontosabb: mindenki azt hitte, hogy Ukrajna napok alatt elesik. Ehhez képest jelenleg épp az oroszok vonulnak vissza. Khm, akarom mondani átcsoportosítanak.

Ha békeidőben földbe állította volna az országot akkor megértem, hogy bohóc, de ilyen helyzetben az előélete miatt röhögni rajt nem fair.

Szerk.: a video tényleg jó.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 11., kedd 21:50

Nem csoda, hogy jol megertik egymast Putyinnal, mind a ketto valami alternativ univerzumban el :lol:

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 11., kedd 21:19

babaking írta: Oké, előző életében bohóc volt. Az előélete minősíti a mostani eredményeit? Te mit csináltál volna másképp a mostani helyzetben a helyében? Tudsz nála alkalmasabbat?

Trump egy reality sztár, Biden egy szenilis politikus, ők jobban kvalifikálta? Putyin ex KGB, aztán mennyit segített az most neki?

Csinált olyat ami miatt rossz vezető? Nem menekült el, onnan kér segítséget ahol tud. És a legfontosabb: mindenki azt hitte, hogy Ukrajna napok alatt elesik. Ehhez képest jelenleg épp az oroszok vonulnak vissza. Khm, akarom mondani átcsoportosítanak.

Ha békeidőben földbe állította volna az országot akkor megértem, hogy bohóc, de ilyen helyzetben az előélete miatt röhögni rajt nem fair.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. október 11., kedd 21:14

Karim the king írta: Érdekes gondolatok! Kár, hogy határon belül ilyeneket nem enged meg magának. Nem értem, miért lenne neki presztízs vesztés, ha egy ilyet az RTL-en, vagy a TV2-n tolna, a propaganda interjúk helyett... :sly:

https://youtu.be/2F8EomtJLxY
Meg a vegen foispan is csak egy Soros berenc libsi?

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. október 11., kedd 20:33

Érdekes gondolatok! Kár, hogy határon belül ilyeneket nem enged meg magának. Nem értem, miért lenne neki presztízs vesztés, ha egy ilyet az RTL-en, vagy a TV2-n tolna, a propaganda interjúk helyett... :sly:

https://youtu.be/2F8EomtJLxY

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 11., kedd 20:28

Oké, előző életében bohóc volt. Az előélete minősíti a mostani eredményeit? Te mit csináltál volna másképp a mostani helyzetben a helyében? Tudsz nála alkalmasabbat?

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 11., kedd 20:16

h3x0r írta:
Andrew Dawn írta:
Pl aki nem a péniszével zongorázott még pár éve :D
Tudom, alja humor, de sirva rohogok minden egyes alkalommal, mikor megnezem :lol:
Na pont ezért bohóc. Egy humorista és annak jó is volt. De vezetőnek maximum csak a villanyszerelő szakmában használnám.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 11., kedd 20:07

Andrew Dawn írta:
zsuninnyo írta: Miert fobohoc? Kivancsi lennek arra, hogy mondjuk az orosz propagandan es az abszolut emberi hulyesegen tul, van-e vmi ok arra, hogy fobohocozod azt az embert, akinek a nepet irtjak, es 0-24ben azzal kell foglalkoznia, hogy megallitson egy nepirtas a sajat orszagaban.
Azt tudom, hogy itt (az orszagban) az EQ az vmi foldontuli magia, meg buzis, de lehetne azert egy minimum, amihez emberkent tartod magad.
Arra is kivancsi lennek, hogy ki az aki nem bohoc, ki a komoly, elismerheto tetteket vegrehajto ember, ha nem peldaul o.
Pl aki nem a péniszével zongorázott még pár éve :D
Tudom, alja humor, de sirva rohogok minden egyes alkalommal, mikor megnezem :lol:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2022. október 11., kedd 19:22

Huha vannak itt bajok bőven ezzel a gazdálkodjunk dologgal. :) Maradjunk annyiban mindkét nagymamám még mindig termeszt zöldséget és gyümölcsöt de amilyen szar az időjárás illetve a vetőmagok is egyre ótvarabbak lesznek meg se közelítik a gyerekkoromban levő termés mennyiségét vagy minőségét. Illetve ez a tartsunk tyukot, mert lesz tojás...aha mamámnál van 30 abból múltkor hetekig nem tojt egyik se úgy kellett megvenni háznál. Arról nem beszélve, hogy milyen drága etetni ezeket az állatokat.

Vissza: