Egyéb bajnokságok
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
Nem hinném, hogy színjáték volt. Kiszivárgott volna. Nem hiszek a norvég konteójában.
Perez szerintem rá fog menni, de nem fog hozzánk igazolni. Fél évet duzzog a psg-ben még, aztán vagy megbékélnek egymással vagy megy Angliába.
Perez szerintem rá fog menni, de nem fog hozzánk igazolni. Fél évet duzzog a psg-ben még, aztán vagy megbékélnek egymással vagy megy Angliába.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt a Jant mar olvastam tegnap is, erdekes vizio.Pad'em írta:Kylian Mbappé believes there was a desire from PSG to harm his personality & considers he has been betrayed by the club + what was revealed by Mediapart. Per his entourage, it is impossible to stay in these conditions. @RTLFoot via @hadrien_grenierdzsi91 írta: Amúgy ez a hirtelen mehetnénk ha valós tuti a sok mocskolodas miatt amit kapott es a norvég baszogep formaja miatt van.
kis naíva, nem értem mit hitt ha ez igaz. Nem a PSG döngölte földbe az imázsát meg a renoméját hanem saját maga.
Amúgy nem tudom volt e, Haaland kvázi házi újságírója aki hetente cáfolt minden hírt vele kapcsolatban, mit böffentett tegnap ki twiterre:
"Like I have said for a long time…after the World Cup Mbappé will join Real Madrid either in the first or the second transfer- window. My tip is that that deal is already signed and locked up someway" @JanAageFjortoft
Ma meg szintén ő:
"My take: Real Madrid already fixed. Was a part of the “agreement” / “understanding” when he signed for PSG.
Because there was NO chance Mbappé would NOT be with a a Qatari - club during the World Cup in Qatar…there was a compromise…
My take. Has no proof"
De Gyuri baratommal azt beszeltuk, hogy a sok erdekes jel miatt, lehetseges, hogy nyar ota egy hatalmas nagy szinjatekot nezunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Kylian Mbappé believes there was a desire from PSG to harm his personality & considers he has been betrayed by the club + what was revealed by Mediapart. Per his entourage, it is impossible to stay in these conditions. @RTLFoot via @hadrien_grenierdzsi91 írta: Amúgy ez a hirtelen mehetnénk ha valós tuti a sok mocskolodas miatt amit kapott es a norvég baszogep formaja miatt van.
kis naíva, nem értem mit hitt ha ez igaz. Nem a PSG döngölte földbe az imázsát meg a renoméját hanem saját maga.
Amúgy nem tudom volt e, Haaland kvázi házi újságírója aki hetente cáfolt minden hírt vele kapcsolatban, mit böffentett tegnap ki twiterre:
"Like I have said for a long time…after the World Cup Mbappé will join Real Madrid either in the first or the second transfer- window. My tip is that that deal is already signed and locked up someway" @JanAageFjortoft
Ma meg szintén ő:
"My take: Real Madrid already fixed. Was a part of the “agreement” / “understanding” when he signed for PSG.
Because there was NO chance Mbappé would NOT be with a a Qatari - club during the World Cup in Qatar…there was a compromise…
My take. Has no proof"
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Teljesen jogos, más lenne a sztori ha kultúráltan teszi és nem hiteget.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ennyike.Realista24 írta:Lehet nemet mondani a Realnak amúgy, csak a módja és az utána való viselkedés nem mindegy. Már ha akarsz egy második esélyt.Halfkey írta: Nem biztos hogy rossz üzenet az, ha soha nem megyünk érte vissza, és ezentúl minden játékos megérti hogy ha a Real hív, menni kell.
Itt tényleg nem csak Perezt és a vezetőséget csapata arcon hanem az összes madristát is. Nincs mit keressen a csapatunkban.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sajnos van rá esély, hogy még így is elhozná az öreg. Nekünk már semmi szükségünk rá. Mint kiderült ő nem akar 9est játszani vini helyére meg nem kell. Nem jelentene akkora minőségbeli ugrást cserébe azthiszi a bab is hús. Menjen a liverpoolba. Bár nem értem miért pont egy leszállóágban lévő fáradt liverpoolba akar menni amikor a united sokkal jobb irány lenne szerintem.gutihaz14 írta:hat majd kiderul idovel hogy ez meg belefert-e pereznek. mert tovabbra is tartom hogy hozni akarjaRealista24 írta:
Lehet nemet mondani a Realnak amúgy, csak a módja és az utána való viselkedés nem mindegy. Már ha akarsz egy második esélyt.
De tőlem a barszába is mehet, illene is oda.
Amúgy ez a hirtelen mehetnénk ha valós tuti a sok mocskolodas miatt amit kapott es a norvég baszogep formaja miatt van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mindeki jól mazsolázik ebből a telenovellából:
PSG would be interested in a player swap deal with Liverpool for Kylian Mbappé and Mo Salah!
PSG would be interested in a player swap deal with Liverpool for Kylian Mbappé and Mo Salah!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
hat majd kiderul idovel hogy ez meg belefert-e pereznek. mert tovabbra is tartom hogy hozni akarjaRealista24 írta:Lehet nemet mondani a Realnak amúgy, csak a módja és az utána való viselkedés nem mindegy. Már ha akarsz egy második esélyt.Halfkey írta: Nem biztos hogy rossz üzenet az, ha soha nem megyünk érte vissza, és ezentúl minden játékos megérti hogy ha a Real hív, menni kell.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet nemet mondani a Realnak amúgy, csak a módja és az utána való viselkedés nem mindegy. Már ha akarsz egy második esélyt.Halfkey írta: Nem biztos hogy rossz üzenet az, ha soha nem megyünk érte vissza, és ezentúl minden játékos megérti hogy ha a Real hív, menni kell.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem biztos hogy rossz üzenet az, ha soha nem megyünk érte vissza, és ezentúl minden játékos megérti hogy ha a Real hív, menni kell.
Kivalo peldaval szolgalna hosszu-hosszu evekig, ha ott rohadna meg a padon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják Mbappe visszaadná a pénzeket is amit kapott, csak hogy újra felszabadultan focizhasson.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolom senki, csak a sejk dobot egy sms-t Pereznek, hogy bosszantsaDonát írta:De ki akarta megvenni a hosszabbítás után?Realista24 írta:
Na, megvan. A hosszabbitas utan kertek 400 milliot erte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De ki akarta megvenni a hosszabbítás után?Realista24 írta:Na, megvan. A hosszabbitas utan kertek 400 milliot erte.Realista24 írta:
De azt irjak, hogy a PSG kert erte ennyit, nem azt, hogy ennyibe kerult volna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, megvan. A hosszabbitas utan kertek 400 milliot erte.Realista24 írta:De azt irjak, hogy a PSG kert erte ennyit, nem azt, hogy ennyibe kerult volna.cart írta: Gondolom az alairasi penz + a fizetesre vonatozik. A PSG-tol kapott ~150 milliós alairasi penzt plusz 90 millios eves fizetest, az kb annyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem tudom melyik a viccesebb, hogy egy klub ilyeneket igér egy jatekosnak vagy, hogy valaki ilyen feltétlekkel hosszabbít.Realista24 írta: PSG told Kylian Mbappé that they would sign Robert Lewandowski & sell Neymar, if he renewed his contract.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
PSG told Kylian Mbappé that they would sign Robert Lewandowski & sell Neymar, if he renewed his contract.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez az egész egy felépített dolog, beszéljenek róluk...nem okos a gyerek de ennyire sem hülye, hogy előre ne tudta mit ír alá. Egye meg amit megfőzött. Nálunk is 9es lenne csak, fizesse meg aki akarja csak ne mi legyünk azok. Nálam leírta magát, minden téren ami létezik. A fizetése töredékét sem adnám meg, a psg-nek meg egy taknyos zsebkendőt sem adnék érte. Egyébként is, az a csapat ami ilyen szerződést adott neki az bármit megtesz majd érte. A vb után Neymar ugyis visszavonul, Messi meg lép nyáron, minden gondja elhárul. Persze egy partit alkot Ramos, Hakimi meg Ő...Előbbi hasonlóan bánhatja, hogy távozott, Hakimi azt, hogy nem volt neki jó a fél év csere szerep (tudom tudom, elkellett adni és belőle volt pénz, de ha azt mondja gyerekek én nagyon maradni akarok és bizonyítani, nem azt hogy kezdő akarok lenni azonnal akkor nem adtuk volna el). Nyithatnak egy klubot is akát és gyakorolhatják az előbb gondolkodok és aztán beszélek bölcsesség átültetétés gyakorlatban.
- dzsi91
Mondjuk ez a story még valós is lehetne de remélem mi már nem veszünk részt ebben a bohózatban. Rendesen hánynom kell amikor szóbahozzák már velünk. Előtte is kirva fárasztó volt már nemhigy most.Pad'em írta: Nem volt időm még ma csekkolni twittert, de látom jó a buli. Azt hittem ez 2 év múlva fog legkorábban kirobbani újra Beszarás.
Ha spanyol firkász lennék tuti megírnám, hogy nyáron arabék a világ összes pénzéért rábeszélték, hogy a vb-ig maradjon, aztán elengedik januárban. Mi meg ezért nem igazoltunk nyáron.
Remélem Pereznek lesz esze, isten őrízzen ettől a majomtól.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha 300 milliot adna a kecskekuro Mbappe melle, nekem akkor sem kene. Ez a hajo elment, egye meg amit fozott. Remelem Perez a seggen marad, nincs szukseg ilyen csovesbanatra, itt futballistak vannak.kodo írta: Mennyit kerne erte a psg vajon?