Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 13., csütörtök 9:59

teljesen szubjektív, de nekem a Bleach TYBW első jobban tetszett, de ez annak is köszönhető, hogy ott egyből belecsaptunk egy igen erős Arcba. és sok más egyebet lehetne még sorolni, nem is korrekt hasonlítani.
Egyébként 52 rész lesz, elméletileg 4db 13 részes "part". elleszünk vele 1-2 évig tuti. Frankó hosszú, választ kapunk bizonyos dolgokra. Csak tartsák ezt a minőséget, minden tekintetben !
A stáblista is :agree:

Chainsaw Man erősen kezdett, naturális és pofán veri az embert a rideg valóság. Ilyenkor jól látszik, egyik másik ember, hogyan is éli meg az életet, mennyire mások is vagyunk, ami az érzelmi világot illeti.
Teljesen más skálákon mozgunk. Ki mit él ( t ) át. Persze az érzelmi töltet mindig is erős volt ami az animeket illeti, ez az egyik alapja az egésznek, amiért kedvelem őket. ( legyen film vagy sorozat )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 13., csütörtök 9:37

Chainsaw Man - 1. rész

Annyian kíváncsiak voltak az első részre, hogy a crunchyroll szervere is megadta a szolgálatot. :lol: (Legutóbb ez az AoT-nál fordult elő.).

Brutál kezdés volt, a MAPPA nem finomkodott és kb cenzúramentesen került adásba. Jók a zenék, a képi világ, a sztori is jólesz. :agree:

Egyébként az Opening-ben rengeteg utalás van klasszikus filmekre egy-egy jelenettel (Pulp fictión, The Texas Chainsaw Massacre, Dont look up, Jacobs Ladder, No Country for Old Men)

Egyébként nem tudom, hogy volt-e már ennyire erős hét az animék terén(Bleach, Blue Lock, Chainsaw Man).
"If you don't like your destiny, don't accept it."

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. október 13., csütörtök 8:24

Andor nalam tovabbra is legjobb SW sorozat, utolso reszt nagyon odapakoltak.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2022. október 13., csütörtök 0:49

Anthony írta: A sárkányos szerintem továbbra is gyenge, kevés a hangsúly a sárkányokon, a kölykök annyira jelentéktelenek hogy amikor emlegetik őket azt sem tudom melyikről van szó.
Ne is mond. Néztem, azt sem tudtam, hogy ki kinek a kije :D Mint Borsodban kb :mrgreen:
Aztán rájöttem, hogy a sima hajú szőkék a király, a sötét hajúak Rhaenyra, a göndör hajú, kreol bőrű szőkék Daemon gyermekei.

Tényleg a nyolcadik rész eleje lapos volt, aztán egy csapásra izgalmassá vált :D
"And my heart will leave you never."

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 12., szerda 21:09

Tetszik amúgy hogy van spektrum a sárkányossal kapcsolatban, fantól abbahagyón keresztül van mindenfajta vélemény.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. október 12., szerda 12:59

Az én őszi sorozatdömpingem; a SheHulkot 4, az Andort 3 a Gyűrűk Urát 6, a Sárkányokat pedig a legutóbbi 8. rész után engedtem el. :mrgreen:
Mondjuk a Sárkányos nem rossz, de valahogy kiégtem belőle ez a bő két hónap alatt.
Az utóbbi időben kb egyedül a Boys tetszett amúgy.

Viszont full hirtelen felindulásból, minden elvárás nélkül elkezdtem nézni a How I met Your Fathert (amit amúgy mindenki lehúzott), és első 3 rész alapján teljesen jó, szerintem simán végignézem ezt a 10 részt, és berendelték a második szezont is.

Szóval asszem nekem az igénytelen, buta sitcomok valók sajna. :lol:

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2022. október 12., szerda 12:54

Caraway írta: Amugy nekem megint csalodas volt ez a resz is, sajnos tul nagy elvarasokkal ultem le megnezni, mivel itt is szethypoltatok meg imdbn is 9.5 az ertekelese. Aztan az elso fel oraba majdnem elaludtam. :lol:
Nekem egyébként tetszett eddig kb az egész sorozat. Nem gondolom, hogy 2 hónap múlva eszembe fog újra jutni de a mai felhozatalból kifejezetten erős.
Azt látom, hogy az utóbbi fél évtizedben főleg bármilyen művészi alkotás ami kicsit is jobb mint az átlagos az fel van hypolva mintha a szeletelt kenyér óta a legjobb dolog lenne az életben. Vagy még azt tudom elképzelni, hogy sokan azt a rajongást akarják újra élni amit 10 éve Got első 4 évadja alatt éreztek.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 12., szerda 12:53

Egyszerűen nem tudom rávenni Magam, hogy nézzem a részeket, unalmas, erőltetett, az első 4 résznél is folyamatosan néztem, hogy mikor lesz már végre vége a résznek. :lol:

Nekem egyáltalán nem jön be és őszintén szólva semennyire nem értem a hype-ot körülötte.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. október 12., szerda 12:32

Amugy nekem megint csalodas volt ez a resz is, sajnos tul nagy elvarasokkal ultem le megnezni, mivel itt is szethypoltatok meg imdbn is 9.5 az ertekelese. Aztan az elso fel oraba majdnem elaludtam. :lol:

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2022. október 12., szerda 12:29

mocsok írta: Ti milyen kép beállításokkal nézitek a sarkanyokat hogy nem csak a 20 százalékát latjatok a filmnek?
Sok helyen panaszkodnak rá, hogy néha sötét a sorozat, de én nem tapasztaltam ilyen jellegű problémát. Egy LG OLED C1-esen néztük meg a hetedik részt (erre az epizódra volt a legtöbb panasz) este és mindent tökéletesen lehetett látni.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 12., szerda 12:16

mocsok írta: Ti milyen kép beállításokkal nézitek a sarkanyokat hogy nem csak a 20 százalékát latjatok a filmnek?
elindítom a gépen és nézem.
a 7. epizód néhol valóban sötét volt, a 8.-ban semmi probléma nem volt szerintem.
legalábbis én mindent láttam.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 12., szerda 12:11

Nem engedjük az asszonyt, hogy a TV elé álljon. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. október 12., szerda 11:59

Ti milyen kép beállításokkal nézitek a sarkanyokat hogy nem csak a 20 százalékát latjatok a filmnek?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 11., kedd 20:09

A sárkányos szerintem továbbra is gyenge, kevés a hangsúly a sárkányokon, a kölykök annyira jelentéktelenek hogy amikor emlegetik őket azt sem tudom melyikről van szó.

Viszont a Viseryst játszó színész kumma jó, az egész évadban de ezért a részért meg kellene kapja az Emmyt.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 11., kedd 11:39

Én biza találtam egy 1080p "adást", aztán ott meglestük :mrgreen:
Angol sub rendben volt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 11., kedd 9:36

Mickey írta: Bleach TYBW

Első megvolt !

Ennyi év után is...Mikor megjelentek Ichigoek, majd jött a classic muzsika ! :iszunk: :happy:
Látvány, számomra pazar. Mostanság tekertem le az egészet újra, és durva, hová jutott a világ.
Humor adja, hangulatra nem lehet panasz. Egyből belecsaptunk a lecsóba, ami a sztorit illeti !
Nem volt finomkodás.
Disney+-n mégse érkezett hozzánk?

Fuck, pedig reménykedtem benne, hogy ott tudom megnézni az első részt. :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 11., kedd 8:39

géza írta: Halfkey:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem zsenialis. Bemutatja, hogy valojaban Alicent soha nem akart megbekelni, es a szive melyen nyilvan o is tudja hogy a nyomorek fia semmi profeta, de kellett neki egy urugy, ami moge elbujva ujra nyomni tudja a sajat erdekeit.
Szerintem meg pont nem ezt mutatjaSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!, ha soha nem akart megbékélni jusson erre magától, ès felesleges az egész jelenet. Utálom mikor hatalmas filmek/franchiseok sora kommunikációs hibákon múlik, szerintem ezek full gagyi megoldások. Nyilván pont az a szó hogy Rhaynera vagy daughter nem fért bele a szövegbe, micsoda véletlen - ja nem, így kényelmes megírni.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. október 11., kedd 8:37

Sárkányok haza.

Telexes cikkből van, de én is ezen gondolkodtam, meg az előző részhez.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! “Na, egy sárkányológus (dracológus?) magyarázza már el nekem, hogy ha egyszer ugyanabban a részben Aemond zsír új sárkánya, Vhagar követi a gazdit az ismeretlenbe, amikor elindulnak Királyvárba, akkor Laenor sárkánya, Tengerfüst miért nem száll Laenor után? Vagy ezeket a cgi-hüllőket le lehet rázni egy új séróval? Ezt majd valamelyik hátralevő résznek meg kellene magyaráznia”.
Nekem sem tetszett az új rész vége. Kb az a gyújtópont, Azért lesz az egész tánc, mert minden harmadik örököst ugyan úgy hívnak.. ne már..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. október 11., kedd 8:22

Halfkey:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem zsenialis. Bemutatja, hogy valojaban Alicent soha nem akart megbekelni, es a szive melyen nyilvan o is tudja hogy a nyomorek fia semmi profeta, de kellett neki egy urugy, ami moge elbujva ujra nyomni tudja a sajat erdekeit.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 10., hétfő 23:54

Rendben volt, de nekem az egészet elcseszte a vége. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alicent már kezd megbékélni, és egy ilyen félreértés miatt hogy Vyseris nem is hozzá beszél, nem is arról az Aegonról, most ezt felhatalmazásnak veszi hogy a király meggondolta magát és az ő vonalát akarja a trónon. Ez szerintem gyenge megoldás volt.

Vissza: