Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
Faust
El director de fotografía

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 13., csütörtök 19:14

Nagyon remelem hogy Perez apo lepattant rola, konkretan nagyobb suttyo ez a gyerek mint Neymar, ezzel talan mindent elmondtam. Rendes csapatba/kozegbe oriasi hiba leigazolni.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 19:02

Realista24 írta: Tchouaméni was one of the promises made to Mbappé, PSG not being able to sign him is one of the reasons he feels cheated. @marca
Mintha csak a klubon múlna, hogy leigazolják. :D Az nem érdekes h ő nem akart Párizsba menni. :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 19:01

Tchouaméni was one of the promises made to Mbappé, PSG not being able to sign him is one of the reasons he feels cheated. @marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 13., csütörtök 18:59

Kerlon írta:
realmadrid95 írta:

Kinaban mar kemeny szabalyzasok vannak ezer eve, Pool max 130-150 ig menne, mig a City Haaland miatt kilove.
Mi az, hogy Haaland miatt kilőve? Mbappe jobb, balon és középen is tud jót nyújtani, nem kell neki Haalanddal versengenie.

De már az egy cheatcode, ha 2 csatár fent van, mögöttük meg egy jó középpálya 2 kreatívabb arccal, aki tömi őket, kialakítja a helyzeteket.
Azert, mert Mbappe egoja nem tudna elviselni Haalandot.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 13., csütörtök 18:45

realmadrid95 írta:
Sierra írta:

És vajon ki fog annyit fizetni? :D
Nem hinném, hogy a Liverpool lerakná ezt az árat érte. City-n kívül nincs is más csapat, akinek ennyi felesleges pénze lenne egy igazolásra.
Aztán ki tudja, megy majd Kínába levezetni. :D

Kinaban mar kemeny szabalyzasok vannak ezer eve, Pool max 130-150 ig menne, mig a City Haaland miatt kilove.
Mi az, hogy Haaland miatt kilőve? Mbappe jobb, balon és középen is tud jót nyújtani, nem kell neki Haalanddal versengenie.

De már az egy cheatcode, ha 2 csatár fent van, mögöttük meg egy jó középpálya 2 kreatívabb arccal, aki tömi őket, kialakítja a helyzeteket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 13., csütörtök 18:41

Sierra írta:
Realista24 írta: #PSG will reportedly sell Mbappé for 350 million euros.
Nem hinném, hogy a Liverpool lerakná ezt az árat érte. City-n kívül nincs is más csapat, akinek ennyi felesleges pénze lenne egy igazolásra.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 18:38

Realista24 írta: #PSG will reportedly sell Mbappé for 350 million euros.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 18:35

#PSG will reportedly sell Mbappé for 350 million euros.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 13., csütörtök 9:36

Pad'em írta: A @Mediapart investigation alleges that PSG hired an external company to lead campaigns, via an "army" of fake Twitter accounts, against media outlets and employees of the club, including Kylian Mbappé. More follows.
Ezek szerint a Barcatol kirugott alkalmazottakat is atvettek. Nekik mar van tapasztalatuk benne. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 13., csütörtök 0:53

Pad'em írta:
Kylian Mbappé believes there was a desire from PSG to harm his personality & considers he has been betrayed by the club + what was revealed by Mediapart. Per his entourage, it is impossible to stay in these conditions. @RTLFoot via @hadrien_grenier
Mbappé can legally TERMINATE his PSG contract due to the bots case, as it would be a violation of labour laws, making way for him to join any club he wants as a free agent, according to sports lawyer Tatiana Vassine on @RMCsport

Ez zseni lesz ha igaz amit a Mediapart mond. :lol: Egészen szürreális de az arabokból bármit kinézek.

A @Mediapart investigation alleges that PSG hired an external company to lead campaigns, via an "army" of fake Twitter accounts, against media outlets and employees of the club, including Kylian Mbappé. More follows.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. október 12., szerda 20:36

Szerintem csak simán egy pöcs. Semmi egyezség vagy ilyesmi nem volt, 2 év után lépett volna, addig kapott egy raklap pénzt, ígéretet, hogy alá tesznek mindent és viszik a blt. Csak a psg sem tud mindenkit mindig megvenni, elpasszolni tulfizetett sztárokat. Így maradt neymar, felszivta magát erre a félévre, megy a bratyizas messivel, bappe meg azzal kerül a hírekbe, hogy penzehes, meg kicsit érdekes ízlése van nők terén,teljesítményéről semmi hír kB.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. október 12., szerda 19:47

"Like I have said for a long time…after the World Cup Mbappé will join Real Madrid either in the first or the second transfer- window. My tip is that that deal is already signed and locked up someway" @JanAageFjortoft

Ma meg szintén ő:
"My take: Real Madrid already fixed. Was a part of the “agreement” / “understanding” when he signed for PSG.
Because there was NO chance Mbappé would NOT be with a a Qatari - club during the World Cup in Qatar…there was a compromise…
Én csak azt nem értem, hogy ebbe mi miért mentünk bele? Ha kötöttünk egy ilyen megállapodást a teknőccel, akkor mi értelme volt ennyire tolni 3 évig, ha tudtuk, hogy úgyse jön, csak majd további 2-3 év múlva? Miért éri meg nekünk, hogy majd kifizetünk érte (ha egyáltalán eladja az arab) fasz se tudja mennyi pénzt, miközben ingyen jött volna most? Ha a PSG-vel is volt egy ilyen egyessége, hogy tuti ott játszik a VB alatt, de után jönne ide, akkor miért nem 1 évre hosszabbított? Bűzlik nekem ez. Szerintem annyi történt, amit eddig is sejtettünk. Olyan pénzt raktak a segge alá, amire nem mondhatott nemet. Közbe Neymar meg Messi összekapta magát és nem ez a köcsög az egyszemélyes hadsereg meg legnagyobb sztár. Haaland meg épp megkezdett egy olyan szezont, amire lehet aranylabdát kap majd, miközben az ő karrierje annyira lesz jó, hogy Uber Eats legendaként tekint rá mindenki.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 12., szerda 19:29

Dupla D írta: Nem hinném, hogy színjáték volt. Kiszivárgott volna. Nem hiszek a norvég konteójában. :D

Perez szerintem rá fog menni, de nem fog hozzánk igazolni. Fél évet duzzog a psg-ben még, aztán vagy megbékélnek egymással vagy megy Angliába.
Ha színjáték volt akkor ebből kirva szarul jött ki. Tökmindegy mit csinál már olyan bélyeg került rá amit nem fog tudni lemosni magáról ha eligazol meg visszaadja a pénzt vagy elégeti akkorsem. Jól eszopta rip.

Jah meg én a mai napig nem értem, hogy abban mi a pláne, hogy bárki párizs igazolt focistája levyen a qatari vb alatt. Értem de mégse. Nem tök mindegy hol játszanak éppen a klubjukban a vb alatt? Reklámozni anélkül is tudják a vbt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 12., szerda 19:23

Én nem értem ezt a Qatari konteót. Miért lett volna akkora szüksége a PSG-nek rá a VB-re? Ott van Messi, Neymar, Ramos, stb. Akárhány sztárjuk van, és akár még vehettek volna ha elmegy Bappe.

Az igaz feltűnt, hogy Perez nem volt nagyon letörve amikor kiderült hogy nem jön hozzánk. Elintézte elég lazán.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 12., szerda 19:20

Dupla D írta: Nem hinném, hogy színjáték volt. Kiszivárgott volna. Nem hiszek a norvég konteójában. :D

Perez szerintem rá fog menni, de nem fog hozzánk igazolni. Fél évet duzzog a psg-ben még, aztán vagy megbékélnek egymással vagy megy Angliába.
Menjen a Citybe, ide meg johet a norveg B-)

Teljesen hulyet csinalt magabol, mindenki elkonyvelte egy penzehes csovesbanatnak, ezt nem fogja lemosni magarol soha. Sajnos kinezem Perezbol, hogy ramegy, van annyira megalkuvo, pedig most az egyszer kene alaposan beinteni.
:goat:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 12., szerda 19:14

Nem hinném, hogy színjáték volt. Kiszivárgott volna. Nem hiszek a norvég konteójában. :D

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 12., szerda 18:45

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Amúgy ez a hirtelen mehetnénk ha valós tuti a sok mocskolodas miatt amit kapott es a norvég baszogep formaja miatt van.
Kylian Mbappé believes there was a desire from PSG to harm his personality & considers he has been betrayed by the club + what was revealed by Mediapart. Per his entourage, it is impossible to stay in these conditions. @RTLFoot via @hadrien_grenier

:lol: kis naíva, nem értem mit hitt ha ez igaz. Nem a PSG döngölte földbe az imázsát meg a renoméját hanem saját maga.

Amúgy nem tudom volt e, Haaland kvázi házi újságírója aki hetente cáfolt minden hírt vele kapcsolatban, mit böffentett tegnap ki twiterre:

"Like I have said for a long time…after the World Cup Mbappé will join Real Madrid either in the first or the second transfer- window. My tip is that that deal is already signed and locked up someway" @JanAageFjortoft

Ma meg szintén ő:
"My take: Real Madrid already fixed. Was a part of the “agreement” / “understanding” when he signed for PSG.
Because there was NO chance Mbappé would NOT be with a a Qatari - club during the World Cup in Qatar…there was a compromise…

My take. Has no proof"

:|
Ezt a Jant mar olvastam tegnap is, erdekes vizio.

De Gyuri baratommal azt beszeltuk, hogy a sok erdekes jel miatt, lehetseges, hogy nyar ota egy hatalmas nagy szinjatekot nezunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 12., szerda 18:37

dzsi91 írta: Amúgy ez a hirtelen mehetnénk ha valós tuti a sok mocskolodas miatt amit kapott es a norvég baszogep formaja miatt van.

:lol: kis naíva, nem értem mit hitt ha ez igaz. Nem a PSG döngölte földbe az imázsát meg a renoméját hanem saját maga.

Amúgy nem tudom volt e, Haaland kvázi házi újságírója aki hetente cáfolt minden hírt vele kapcsolatban, mit böffentett tegnap ki twiterre:

Ma meg szintén ő:

My take. Has no proof"

:|
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 12., szerda 17:35

Teljesen jogos, más lenne a sztori ha kultúráltan teszi és nem hiteget.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 12., szerda 17:01

Realista24 írta:
Halfkey írta: Nem biztos hogy rossz üzenet az, ha soha nem megyünk érte vissza, és ezentúl minden játékos megérti hogy ha a Real hív, menni kell.
Lehet nemet mondani a Realnak amúgy, csak a módja és az utána való viselkedés nem mindegy. Már ha akarsz egy második esélyt.
Ennyike.
Itt tényleg nem csak Perezt és a vezetőséget csapata arcon hanem az összes madristát is. Nincs mit keressen a csapatunkban.

Vissza: