Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 13:00

Szerintem nem az ő hibája, hogy a duplája nem volt elég a győzelemhez, inkább a csapat többi része volt balfasz. 2 gólt szerzett, kb megtett mindent szerintem. Nehogymár az ő hibája legyen hogy nyomorék a többi csapatrész. :D Tényleg ő az egyetlen, aki még így is hozza a számokat.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 13., csütörtök 12:58

RealAsensio írta:
Hat ha van valaki, akibe nem erdemes beleallni, az pont Lewa. Hozza a szamokat, a pontokat. Bl-ben holtversenyben vezeti a gollovolistat, spanyolban meg egyedul 9 gollal.
Igen, Plzennek lőtt egy hármast, komoly teljesítmény, aztán két meccs nuku, most meg kb kiestek.

Elképesztő teljesítmény.

Bajnokságban parádé, azt nem lehet elvitatni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 12:49

Kounde lesz az El Clasicon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 12:30

https://twitter.com/KF7_gfx/status/1580 ... DkVgAk9lLw

:mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 13., csütörtök 12:26

realbeckham írta:
Amugy kb a szpiker a meccs alatt olyan 10 perc időt szentelt csak xavinak es az edző részének. Direkt figyeltem, hogy a magasztalások alatt egyszer nem sikerült statisztikákat
mondani mellé.

Volt itt guardiola, enrique hasonlosag, hőfok, intenzitás, jatekos szeretet minden mézes mázas fos, de negatív tény egy darab se. Lehet, hogy a meccs végén akarta ezeket mindani, de annyira elment a hangja az első barca egyenlítés utan, hogy nem maradt ereje. Amúgy meg idő kell xavinak, vagy hogy is volt a tavalyi szöveg. Felesleges ilyen linkeket benyomni.
Igen de Zidane mákol a zsinórban 3 bl győzelemmel. Cr messi résznél ugyanez van. A 37 éves Céronaldo kolonc meg ha gólt rúg akkor is elveszi martial meg dybala góljait messinél meg a kapufákat is számolják ha szükséges. :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 13., csütörtök 11:57

Ilyen pocsék donteshozatalt rendszeresen jatekosnal meg nem lattam.
Vinicius 2020 edition szerintem felülmúlja. Szerencsére Dembele azért már idősebb, ilyen mentális ugrás tőle nem várható szerintem mint amit a kurafi lenyomott.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 13., csütörtök 11:48

Kerlon írta:
ferni írta:

Fel ne szopjuk már a lengyelt könyörgöm :lol:
Nekünk fix fog egy triplát vágni, de BLben mikor kellett megint sehol nem volt a tag.

Most is Xekre hozta vissza max a meccset, amivel kb semmire nem mentek, mikor 0-0 volt meg 1-0 nekik meg 1-1 valahogy nem jött megint Mr.BLben semmit nem csinálok, de most már a csoportkörben se Lewa.
Bajnokságban penge a pali, de BLben nuku, hiába szórja 95%ban a jelentéktelen góljait.

Most is szép ez a dupla, de Kb semmire nem mentek vele.
egy kicsit most fullba nyomod
Hat ha van valaki, akibe nem erdemes beleallni, az pont Lewa. Hozza a szamokat, a pontokat. Bl-ben holtversenyben vezeti a gollovolistat, spanyolban meg egyedul 9 gollal.
:goat:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 13., csütörtök 11:29

Amugy kb a szpiker a meccs alatt olyan 10 perc időt szentelt csak xavinak es az edző részének. Direkt figyeltem, hogy a magasztalások alatt egyszer nem sikerült statisztikákat
mondani mellé.

Volt itt guardiola, enrique hasonlosag, hőfok, intenzitás, jatekos szeretet minden mézes mázas fos, de negatív tény egy darab se. Lehet, hogy a meccs végén akarta ezeket mindani, de annyira elment a hangja az első barca egyenlítés utan, hogy nem maradt ereje. Amúgy meg idő kell xavinak, vagy hogy is volt a tavalyi szöveg. Felesleges ilyen linkeket benyomni.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. október 13., csütörtök 11:27

Nekünk az lenne jó ha xavi minél tovább maradna, azért van már olyan keretük, hogy normális edző tudna vele kezdeni valamit.

El classicot szerintem copjuk amugy :mrgreen:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 13., csütörtök 11:21

https://twitter.com/NachitoTV/status/15 ... 22/photo/1
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 13., csütörtök 11:18

realbeckham írta: Idén van valami akarás rajtuk. Idén senki nem sétálgat. Ami erő es tudás van a keretben, illetve edzői szinten azt szerintem maxolják hetek óta. Bajnokságban latszik leginkabb. Szinte erőn felül kaparnak. Ennyi van bennük, ami a nyári laporta show után talán blama, de ez van
Azért egy Pedri-FdJ-Kessie sorral sztem szintekkel előrébb lennének mint a Xavi által nyomott Gavi-Busquetsel. Plusz ez a tegnapi Alonso Roberto szélsőpár is masszívan EL szint.

Persze pech, hogy pont most esett ki nekik Koundé és Araujo, velük valszeg behúzták volna a továbbjutást, de azért ez a kiesés egyértelműen Xavi sara lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. október 13., csütörtök 11:13

Ráadásul extra ciki lenne kiesniük. Ilyen erősítés, ilyen mértékű költekezés után nincs mentség. Egyértelmű edzői blama, hogy még egy BL csoportból se tudnak tovább menni. Meg is érdemlik amúgy teljes mértékben. Remélem hétvégén beleverjük xavi koporsojaba az utolsó szöget, most nincs kifogás nekünk se. Pörögni kell bajnokság múlhat rajra nem úgy mint tavasszal. Örülnék neki ha megszórnánk őket bár nem sok esélyt látok rá.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 13., csütörtök 11:09

Az utolso negyed óra az epikus volt. Jót küzdött a barca. Hátul gyökerek, de akaratbol jeles. Inter detto. Inzaghi jokat meccselt nagyon. Lewa az lewa... zsigerből játszik. Mindig tudja, hova kell helyezkedni, megoldja.

De gyerekek, ez a dembele ez büntet. Tegnap is volt az a lewa inditasos kontra, ami ugyan les volt, de azt hiszem futott dembivel egy barcas, akinek ures kapuba kellett volna beguritani es nem adta le lenki. Oké, les volt utolag, de baszki....igazi kretén. Ilyen pocsék donteshozatalt rendszeresen jatekosnal meg nem lattam. Elfut, kibillent betekeri, aranyos meg minden, de rohadt bosszantó buta ember ehhez a sporthoz. Internel nekem barellan, lautaron kívül nagyon tetszett dzeko. Igazi regi tipusu 9es, talan mindig is picit alulertekelt volt. Jo volt az öreg. Az alban gyerek az lefagyott, lampalazas, vak, nem tudom de nonszensz kategoria. A kommentator ugyanez.

Jo meccs volt na. Jo parharc, a 2 meccsrol orakat lehetne beszelgetni, pedig csak csoportkör volt. Most egy remontadan kívül egy jo csillagállás is kelleni fog nekik, de ha a világon csapat van aki bevonzza ezeket, akkor az a barca. Ha sikerül meg is erdemlik. Idén van valami akarás rajtuk. Idén senki nem sétálgat. Ami erő es tudás van a keretben, illetve edzői szinten azt szerintem maxolják hetek óta. Bajnokságban latszik leginkabb. Szinte erőn felül kaparnak. Ennyi van bennük, ami a nyári laporta show után talán blama, de ez van
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 13., csütörtök 11:09

ferni írta:
gutihaz14 írta:

ennyit szamit lewa. nelkule mar targytalan lenne a tj

Semmi szopkodás nem kell, a számok makacs dolgok.

Ez a dupla semmire nem elég meg egy faszság, ha nem egyenlít ki kétszer akkor kb fixen kiestek. Így még továbbjuthatnak.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 13., csütörtök 11:08

Sierra írta: Én arra leszek kíváncsi hogy Xavit kibassza-e a BL kiesés esetén. :D
Más edző repülne az fix.
Koemannt mar meglincselték volna. Zsinórban 2 bl csoportkör kiesés. Nuevo Zidane.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 11:08

Sztem ha behúznák a bajnokságot, ez akkor is vérciki a nyári erősítések, meg a tavalyi szintén BL csoportkiesés után.

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. október 13., csütörtök 11:07

Sierra írta: Én arra leszek kíváncsi hogy Xavit kibassza-e a BL kiesés esetén. :D
Más edző repülne az fix.
Sérülések, válogatott szünet, elcsalt tizenegyes... :lol: senki nem fogja elővenni, pedig elő lehetne.
Mondjuk, ha bajnokságot se húzzák be, akkor sztem nyáron lehet repül.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 13., csütörtök 11:04

ferni írta:
gutihaz14 írta:

Nekünk fix fog egy triplát vágni, de BLben mikor kellett megint sehol nem volt a tag.

Most is Xekre hozta vissza max a meccset, amivel kb semmire nem mentek, mikor 0-0 volt meg 1-0 nekik meg 1-1 valahogy nem jött megint Mr.BLben semmit nem csinálok, de most már a csoportkörben se Lewa.
Bajnokságban penge a pali, de BLben nuku, hiába szórja 95%ban a jelentéktelen góljait.

egy kicsit most fullba nyomod
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 13., csütörtök 11:01

ferni írta:
gutihaz14 írta:

Azért ez felesleges, 3. a pali az all time BL góllövőlistán, azért ez elég távol áll a semmit sem csináloktól.

Az persze igaz, hogy olyan tavasza nem volt még mint pl Benznek tavaly.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2022. október 13., csütörtök 11:00

Más edző repülne az fix.
Jó nagy faszság lenne ha kibasznák... mármint nekik. Nekünk atom lenne, ha újra előről kezdenék más edzővel a projektet. :agree:

Vissza: