Sorozatok, TV műsorok
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Sárkányok háza
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!9. résznek szerintem ez gyenge volt. A konfliktust nem igazán értettem, hogy miért számít az, hogy az Ottó vagy az Alicent találja meg előbb a leendő királyt? Mert az Alicent inkább Targeryn-es, az Ottó Hightoweres koronázást szeretett volna? Vagy így Az Alicent tudott beszélni a fejével, hogy ne akarja megölni a nővérét?
Aegon mit hitt? Hogy soha nem találják meg? Meddig tervezett bújkálni?
Azt jól hozta az új király, hogy a szeretet, figyelem amit nem kapott meg a családjától, a korona hatására az emberektől egyből. Gondolom a fejébe száll majd.
Az, hogy a királyné így becsicskuljon a lágfétises embernek, teljesen érthetetlen számomra.
A vége hiányérztet hagyott maga után.. vagy égesse el őket a picsába, vagy álljon át. ez a kiabál velük a sárkány egyet, oszt' kalap kabát..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!9. résznek szerintem ez gyenge volt. A konfliktust nem igazán értettem, hogy miért számít az, hogy az Ottó vagy az Alicent találja meg előbb a leendő királyt? Mert az Alicent inkább Targeryn-es, az Ottó Hightoweres koronázást szeretett volna? Vagy így Az Alicent tudott beszélni a fejével, hogy ne akarja megölni a nővérét?
Aegon mit hitt? Hogy soha nem találják meg? Meddig tervezett bújkálni?
Azt jól hozta az új király, hogy a szeretet, figyelem amit nem kapott meg a családjától, a korona hatására az emberektől egyből. Gondolom a fejébe száll majd.
Az, hogy a királyné így becsicskuljon a lágfétises embernek, teljesen érthetetlen számomra.
A vége hiányérztet hagyott maga után.. vagy égesse el őket a picsába, vagy álljon át. ez a kiabál velük a sárkány egyet, oszt' kalap kabát..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- BlancoMark
Fu a Primalt en is csak ajanlani tudom, az elso evad nagyon erdeti, es elkepeszto, hogy egy masodpercre nem ul le a dialogusok hianya ellenere sem. A masodik evadot nem reg kezdtem, nehezebben csuzsik es kicsit vontatott a sztori neha, de nem rossz. Viszont az elso evados varazs elszallt sajnos.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jaja, csak a sok sárkányok harca között elveszettfüst írta:Valaki végignézte a Cyberpunk Edgerunnerst?
nmate írta: Cyberpunk Edgerunners
Pl. egy Arcane szintjét nem üti meg, de nem rossz kis ~25 perces téma, a játéknál egészen biztosan hasznosabban elköltött pénz ez. Bár, most jól felpörgött a játék is a sorozatra való tekintettel.
Most a Primal-t darálom, nagyon jó cucc az is.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Simán értelmezhető, nekem sem volt meg a játék.Faust írta: Ez a jatek nelkul mennyire ertelmezheto? Ki vagyok ehezve mar valami jo szajberpankra, de elkezdtem olvasni a Neuromancert es akkora csalodas volt, hogy azota kerulom a temat.
Valóban kiemelkedő darab, hosszú évek óta az első anime amit vegig tudtam nézni. Szuper új világ, pörgős esemény, remek karakterek.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Ez a jatek nelkul mennyire ertelmezheto? Ki vagyok ehezve mar valami jo szajberpankra, de elkezdtem olvasni a Neuromancert es akkora csalodas volt, hogy azota kerulom a temat.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Valaki végignézte a Cyberpunk Edgerunnerst?
Ki se látszik ez a topik a trónok harcától meg gyűrűk urától, ezért csak felületesen olvastam vissza, de nem láttam semmit, pedig szerintem kiemelkedő alkotás lett. Nem az én műfajom az anime, a játékot ki se próbáltam, de a CE nagyon betalált, a sztori eleve fenntartja az érdeklődést, nincs letekerve a felnőtt tartalom, és nincs plot armor, 10 rész, kerek egy az egész. Az idei alkotások közül nekem eddig ez a best, bár lehet megnézem majd egybe ezt a két műremeket, amikről szól ez a topik. Mondjuk annyira nem hozott lázba egyik se.
https://youtu.be/JtqIas3bYhg
Ki se látszik ez a topik a trónok harcától meg gyűrűk urától, ezért csak felületesen olvastam vissza, de nem láttam semmit, pedig szerintem kiemelkedő alkotás lett. Nem az én műfajom az anime, a játékot ki se próbáltam, de a CE nagyon betalált, a sztori eleve fenntartja az érdeklődést, nincs letekerve a felnőtt tartalom, és nincs plot armor, 10 rész, kerek egy az egész. Az idei alkotások közül nekem eddig ez a best, bár lehet megnézem majd egybe ezt a két műremeket, amikről szól ez a topik. Mondjuk annyira nem hozott lázba egyik se.
https://youtu.be/JtqIas3bYhg
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem tetszett a Rings of Power elso evad osszessegeben. Egesz jo alapozo evad volt. Latszik hogy az Amazon nem nagy tapasztalattal rendelkezik meg ebben. Foleg a casting gyenge, gyakorlatilag egy ket jo teljesitmeny van, a tobbi atlagos vagy felejtheto. Ezenkivul eleg rendesen eltertek az eredeti sztoritol Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(Annatar). Viszont meg igy is eleg szorakoztato, a hangulat se rossz. Kisulhet meg belole valami.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Sárkányok Háza
Egész felvezetés arról szólt eddig 8 részen keresztül, hogy balhé lesz, ha semmit se mond Viserys is ez lett volna.
Nekem se tetszett ez a felesleges kever-kavar, de ezt az egész tőrös sztorit meg mi van ráírva a sorozatba hozták be és nekem se tetsző módon használták ezt fel sajnos.
De aki szerint enélkül Alicent meg az apja meg Criston Cole végignézte volna tétlenül, hogy Rhaenyrát megkoronázzák az eddig nem ezt a sorozatot nézte, könyvben enélkül a felhatalmazás nélkül is megtörténnek a dolgok és itt is megtörténtek volna.
Nekem se tetszett, de a végkimenetelnél mindegy volt kb azért se értem minek kellett ez bele.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Halfkey írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pipita vagy nem érted mi miről beszélünk vagy nézd meg még egyszer mert azt nem érted ők miről Nyilván felvezette a GoTot, ez eddig tök jó. A baj az, hogy Alicent most azért indít egy Targaryen polgárháborút, mert félreérti hogy a király a halálos ágyán miről beszél, és azt hiszi felhatalmazás neki. Ezt a ‘csavart’ lehet kedvelni vagy nem kedvelni, de attól független kérdés hogy mennyire vezeti fel a következő sorozatot.
Egész felvezetés arról szólt eddig 8 részen keresztül, hogy balhé lesz, ha semmit se mond Viserys is ez lett volna.
Nekem se tetszett ez a felesleges kever-kavar, de ezt az egész tőrös sztorit meg mi van ráírva a sorozatba hozták be és nekem se tetsző módon használták ezt fel sajnos.
De aki szerint enélkül Alicent meg az apja meg Criston Cole végignézte volna tétlenül, hogy Rhaenyrát megkoronázzák az eddig nem ezt a sorozatot nézte, könyvben enélkül a felhatalmazás nélkül is megtörténnek a dolgok és itt is megtörténtek volna.
Nekem se tetszett, de a végkimenetelnél mindegy volt kb azért se értem minek kellett ez bele.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pipita vagy nem érted mi miről beszélünk vagy nézd meg még egyszer mert azt nem érted ők miről Nyilván felvezette a GoTot, ez eddig tök jó. A baj az, hogy Alicent most azért indít egy Targaryen polgárháborút, mert félreérti hogy a király a halálos ágyán miről beszél, és azt hiszi felhatalmazás neki. Ezt a ‘csavart’ lehet kedvelni vagy nem kedvelni, de attól független kérdés hogy mennyire vezeti fel a következő sorozatot.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem tetszett a Gyűrűk ura sorozat, jobban bejött mint a Sárkányos.
Most a végén is a kreditek alatt meghallgattam a dalt, az is libabőr volt.
Most a végén is a kreditek alatt meghallgattam a dalt, az is libabőr volt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!+1, veled vagyok. Szerintem ilyennek kell lennie egy előzmény sorozatnak, egyszerűen tökéletes felvezetés volt. Ugye kb azt mondta el a király, hogy ha Rhaenyra lenne a királynő, akkor megmenekülne az univerzum, béke lenne és nem jönnének a trónok harcában a white walkerek. De mi már ugye tudjuk, hogy jönnek a white walkerek, így azt is, hogy nem Rhaenyra lesz a királynő. Szerintem 10/10-es húzás volt.géza írta: Halfkey:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem zsenialis. Bemutatja, hogy valojaban Alicent soha nem akart megbekelni, es a szive melyen nyilvan o is tudja hogy a nyomorek fia semmi profeta, de kellett neki egy urugy, ami moge elbujva ujra nyomni tudja a sajat erdekeit.
Amúgy nekem az első 4 rész halál unalmas volt, azóta kezd beindulni a sztori és egyre jobban tetszik.
Na megyek tovább a SheHulkra, sziasztok.
Donát, a how i met your fatherből asszem 3 részt bírtam, vállallhatatlan fos, ne idegesítsed már a népet ilyenekkel könyörgöm.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ettől jóval komolyabb évadzárót vártam a Gyűrűktől... Ez a széria sokkal jobb és tapasztaltabb írókat érdemelt volna. Lényegében egy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"óriási" csavarra felhúzott sztorit kaptunk.
Nem mondom, hogy nem nézném egyből, ha kint lenne a következő rész. De azért az Amazonnak van hová fejlődnie. Még egy ilyen szintű évadot nem fog kibírni a széria. Ettől sokkal több kell.
Nem mondom, hogy nem nézném egyből, ha kint lenne a következő rész. De azért az Amazonnak van hová fejlődnie. Még egy ilyen szintű évadot nem fog kibírni a széria. Ettől sokkal több kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
A House of the dragon 3 evvel a GoT befejezese utan indult. A How I met Your Fathernel ugyanez 8 evbe telt. Egy sitcomnal mire kell varni ennyi idot? Mar itt elrontottak. 2-3 reszt lattam, de az egeszen erzodott, hogy steril, iroszobaban megirt karakterekrol van szo, mint a legtobb netflix/hulu sitcomnal. Melle nehany utalas a himym-re, hogy a fanok a gatyaba nyuljanak.Donát írta:Azóta be is fejeztem, és hát a végére elfogyott a lelkesedés, annyira mégsem jó. Úgy látom itt senki fantáziáját nem ragadta meg, de ha esetleg mégis látta valaki, vagy nézné, írhatok róla pár mondatot.Donát írta: Viszont full hirtelen felindulásból, minden elvárás nélkül elkezdtem nézni a How I met Your Fathert (amit amúgy mindenki lehúzott), és első 3 rész alapján teljesen jó, szerintem simán végignézem ezt a 10 részt, és berendelték a második szezont is.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ja, akkor azért rémlett, azt láttam. Köszi!ferni írta: A mostani Gyűrűk Ura meg Sàrkányok Háza videójában, de sokat nem beszél róla, de szóba jön.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én is végignéztem. Eleinte nem fogott meg, aztán egy délután alatt lepörgettem.
Tipikus mai pc cucc, szinte patikamérleggel kimérve a karakterek. Anno a HIMYM enélkül is tudott trendi és jó lenni...
Maga a story semmi extra, próbálja másolni az eredetit, de semmi kiemelkedő, magával ragadó nincs benne. Még normális feliratfordítója sem volt, ha jól emlékszem, ha volt is neki
Tipikus mai pc cucc, szinte patikamérleggel kimérve a karakterek. Anno a HIMYM enélkül is tudott trendi és jó lenni...
Maga a story semmi extra, próbálja másolni az eredetit, de semmi kiemelkedő, magával ragadó nincs benne. Még normális feliratfordítója sem volt, ha jól emlékszem, ha volt is neki
"And my heart will leave you never."
A mostani Gyűrűk Ura meg Sàrkányok Háza videójában, de sokat nem beszél róla, de szóba jön.
-
Én már igen! Anno az anyasorozat miatt hajnalban keltem, és néztem felirat nélkül (aztán még egyszer angol felirattal, aztán magyarral is), annyira vártam mi történik benne. Ezt ha nem 10 részes, nem vagyok biztos benne, hogy befejezem, és a szezonzáró """cliffhangere"""" sem tetszett. A kikacsintások jópofák, de önmagában ez kevés. Lehet, hogy én öregedtem meg, de igazából senki nem dícsérte, szóval vagy együtt korosodtunk, vagy béna ez a sori.ferni írta:Ahogy Szirmai fogalmazott, Ez az a sorozat, amit senki nem làtottDonát írta:
Azóta be is fejeztem, és hát a végére elfogyott a lelkesedés, annyira mégsem jó. Úgy látom itt senki fantáziáját nem ragadta meg, de ha esetleg mégis látta valaki, vagy nézné, írhatok róla pár mondatot.
Melyik videójában beszél róla Szirmai? Youtube motorral nem találtam meg.
Ahogy Szirmai fogalmazott, Ez az a sorozat, amit senki nem làtottDonát írta:
Azóta be is fejeztem, és hát a végére elfogyott a lelkesedés, annyira mégsem jó. Úgy látom itt senki fantáziáját nem ragadta meg, de ha esetleg mégis látta valaki, vagy nézné, írhatok róla pár mondatot.
-
Azóta be is fejeztem, és hát a végére elfogyott a lelkesedés, annyira mégsem jó. Úgy látom itt senki fantáziáját nem ragadta meg, de ha esetleg mégis látta valaki, vagy nézné, írhatok róla pár mondatot.Donát írta: Viszont full hirtelen felindulásból, minden elvárás nélkül elkezdtem nézni a How I met Your Fathert (amit amúgy mindenki lehúzott), és első 3 rész alapján teljesen jó, szerintem simán végignézem ezt a 10 részt, és berendelték a második szezont is.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Annyi bajunk legyen az életben! Már kitárgyalták ezt a hasznos funkciót, egészségére váljon mindenkinek
De ha már Japán rajzfilmek....
Én még mindig reménykedem egy Hunter X Hunter folytatásban. Bár ott nem is tudom, hogyan áll a manga...egy darabig követtem az anime "befejezése" után, aztán hanyagoltam.
Aztán ott van a Toriko is , azt is elviselném...
Az új Dragon Ballra leszek kíváncsi, ami a mozifilmet illeti, de ha jól tudom, a sorozat után veszi fel a fonalat. De asszem a DB Super Broly is bele lesz építve. Na az mondjuk durva film volt ( van ).
Ami a sorozatot illeti, egy igen nagy klasszikust...Evangelion universe...itt is kijött a záró film, nem tudom a sorozattal hogy áll összhangban, ezt is pótlni akarom.
One Piece az, amit rendszeresen követek még, illetve a Castlevania lett általam mostanság befejezve. Jöhet az Arcane !
De most a LOST-ra vagyok ráfeszülve, nekem ez kimaradt. Persze szigorúan original hangon.
el is kanyarodtam az animektől
De ha már Japán rajzfilmek....
Én még mindig reménykedem egy Hunter X Hunter folytatásban. Bár ott nem is tudom, hogyan áll a manga...egy darabig követtem az anime "befejezése" után, aztán hanyagoltam.
Aztán ott van a Toriko is , azt is elviselném...
Az új Dragon Ballra leszek kíváncsi, ami a mozifilmet illeti, de ha jól tudom, a sorozat után veszi fel a fonalat. De asszem a DB Super Broly is bele lesz építve. Na az mondjuk durva film volt ( van ).
Ami a sorozatot illeti, egy igen nagy klasszikust...Evangelion universe...itt is kijött a záró film, nem tudom a sorozattal hogy áll összhangban, ezt is pótlni akarom.
One Piece az, amit rendszeresen követek még, illetve a Castlevania lett általam mostanság befejezve. Jöhet az Arcane !
De most a LOST-ra vagyok ráfeszülve, nekem ez kimaradt. Persze szigorúan original hangon.
el is kanyarodtam az animektől
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."