OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
El Flaco
Tiszteletbeli Szerkesztő
Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF

Re: OFF

HozzászólásSzerző: El Flaco » 2022. október 13., csütörtök 22:22

Easy srácok, itt vagyok én. Csak nem tudok inni 10 napja, mert a kovid tombol bennem. Meg pujecom is született nemrég, rágjam ki a húsát, minden időm elviszi. :mrgreen: :sziv:

Sajna fórumra már nincs capacity sok-sok éve, de a régi szerkesztőkkel még szoktunk azért buzulni sokat. :-*
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. október 13., csütörtök 22:03

MyStiQ írta:
Sierra írta: Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t. :D
Ugye-ugye...

Leginkább csak olvasom a fórumot, jól van ez így. :) Kis haxball mondjuk mehetne a hétvégén... :mrgreen:
Néha azért írjál is Misztikus barátom! :agree: :)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2022. október 13., csütörtök 21:57

Sierra írta: Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t. :D
Ugye-ugye...

Leginkább csak olvasom a fórumot, jól van ez így. :) Kis haxball mondjuk mehetne a hétvégén... :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 13:41

Realista24 írta:
Mivel eladta, igy kapott erte penzt nyilvan.

Mindenesetre a mai napig jo erzessel gondolok vissza a valtas napjara :lol: :mrgreen:
akkora pénzt kapott érte? akart volna lenni, csak lemaradt az a. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 13:31

Sierra írta:
ferni írta:Sokan a penamadridista dolognál tűntek el.
Igen akkor kb kettészakadt a szerkesztőség. Aztán ott még aktívak voltak egy darabig, de ott se mindenki van már a régi arcok közül. Madridizmora meg umekre emlékszem, hogy ő ide már nem jött, hanem egyből penara ment. Asszem ott is működött fórum, de aránylag kevés ideig.
Realista24 írta: Cantera...hahaha, miutan eladta a madridistat, jobb is hogy eltunt, bar sajnos meg volt vele kontaktom utana sokaig, aminek szinten nem lett jo vege. Umekek csinaljak a penat, Flakesz jol van, olyan jo fej, mint regen
De vajon miért vált ilyenné? Vagy akkor pénzt kapott érte? Elég fura,mert ha jól tudom ő volt az alapítója a madridista.hu-nak. Akkor te Flacoval tartod a kapcsolatot? Kíváncsi lennék miért lett inaktív, pedig amikor beindult ez az oldal, ő is aktív részese volt az újraindulásnak. Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t. :D
Mivel eladta, igy kapott erte penzt nyilvan.

Mindenesetre a mai napig jo erzessel gondolok vissza a valtas napjara :lol: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. október 13., csütörtök 13:14

Realista24 írta:
Sierra írta:

másik topikból hoztam át, és már vmelyik nap is akartam írni de aztán elfelejtettem, hogy vajon mi lehet a régi arcokkal, akik 10-12 éve nyomták a fórumon, vagy még régebben.
TZOLI, cantera, real_funghi, umek, Colin, El Flaco, RaúlReal stb, tök fura hogy ennyire eltűnt mindegyikük. Pedig aztán a mostani garnitúrából is van jó pár 10+ éves fórumos arc, de annyira az életünk részévé vált, hogy nehéz elképzelni a fórum nélkül. Kíváncsi lennék mi az oka, hogy mindannyian így eltűntek.
Cantera...hahaha, miutan eladta a madridistat, jobb is hogy eltunt, bar sajnos meg volt vele kontaktom utana sokaig, aminek szinten nem lett jo vege. Umekek csinaljak a penat, Flakesz jol van, olyan jo fej, mint regen :mrgreen:
real_funghi is jólvan, csak sok a melója.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 13:04

ferni írta:Sokan a penamadridista dolognál tűntek el.
Igen akkor kb kettészakadt a szerkesztőség. Aztán ott még aktívak voltak egy darabig, de ott se mindenki van már a régi arcok közül. Madridizmora meg umekre emlékszem, hogy ő ide már nem jött, hanem egyből penara ment. Asszem ott is működött fórum, de aránylag kevés ideig.
Realista24 írta: Cantera...hahaha, miutan eladta a madridistat, jobb is hogy eltunt, bar sajnos meg volt vele kontaktom utana sokaig, aminek szinten nem lett jo vege. Umekek csinaljak a penat, Flakesz jol van, olyan jo fej, mint regen
De vajon miért vált ilyenné? Vagy akkor pénzt kapott érte? Elég fura,mert ha jól tudom ő volt az alapítója a madridista.hu-nak. Akkor te Flacoval tartod a kapcsolatot? Kíváncsi lennék miért lett inaktív, pedig amikor beindult ez az oldal, ő is aktív részese volt az újraindulásnak. Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 13:00

Sierra írta:
ferni írta:Fú de rég volt :lol: :lol: :lol: :lol:
másik topikból hoztam át, és már vmelyik nap is akartam írni de aztán elfelejtettem, hogy vajon mi lehet a régi arcokkal, akik 10-12 éve nyomták a fórumon, vagy még régebben.
TZOLI, cantera, real_funghi, umek, Colin, El Flaco, RaúlReal stb, tök fura hogy ennyire eltűnt mindegyikük. Pedig aztán a mostani garnitúrából is van jó pár 10+ éves fórumos arc, de annyira az életünk részévé vált, hogy nehéz elképzelni a fórum nélkül. Kíváncsi lennék mi az oka, hogy mindannyian így eltűntek.
Cantera...hahaha, miutan eladta a madridistat, jobb is hogy eltunt, bar sajnos meg volt vele kontaktom utana sokaig, aminek szinten nem lett jo vege. Umekek csinaljak a penat, Flakesz jol van, olyan jo fej, mint regen :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 13., csütörtök 12:59

Sokan a penamadridista dolognál tűntek el.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 12:55

ferni írta:Fú de rég volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 12:03

Beszeltek itt kinaiul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 13., csütörtök 12:02

Mekkora ötlet a saját gépemen cssezni a fórumot, átírom pl a ‘Realista24’ szöveget mindenhol hehetheoriginalra, és nézem ahogy skizo vitatkozik magával :D

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. október 13., csütörtök 11:51

Etikus hacker segítséget kaptam :sziv: :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 13., csütörtök 11:50

Realista24 írta:De mirol van szo?
Upvote, downvote, volt egy kis sebezhetőség :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 11:48

nmate írta:
d.gergo írta:

Ha minden igaz, akkor igen :mrgreen:
Helyes. :mrgreen:

Amúgy meg, akit zavar, Stylebot chrome extension-be code menüpont alatt írja be ezt:

Kód:

div.mdr_forum_reactions.mdr_desktop_reaction {
  display: none;
}
De mirol van szo? :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 13., csütörtök 11:48

d.gergo írta:
nmate írta: Jó, de Gergő javította már amit jeleztem? :mrgreen:
Ha minden igaz, akkor igen :mrgreen:
Helyes. :mrgreen:

Amúgy meg, akit zavar, Stylebot chrome extension-be code menüpont alatt írja be ezt:

Kód:

div.mdr_forum_reactions.mdr_desktop_reaction {
  display: none;
}

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 13., csütörtök 10:16

kiserik írta: háztáji zöldségtermesztés: azért írom, hogy háztáji, mert nem az a célja, hogy meggazdagodj belőle, hanem hogy olcsón egészségeset és finomat egyél. Persze lehet írni, hogy a tököm fog dolgozni vele, inkább 2 túlóra és megveszem a boltba (h3xor)
Meg csak boltba se kell menni, egyik baratom meg az egesz csaladja zoldsegekkel foglalkozik, van 3-4 munkasuk is, nagy mennyisegben termelnek. Sokszor csak messengeren rairtam, hogy mi kell, haza fele meg beugrottam erte. Kis ladaba mar ki volt keszitve, kifizettem, dumaltunk par percet es meg is volt. De a legtobb helyen van olyan facebook csoport, ahova mindenki kirakja milyen zoldsege/gyumolcse van elado. En az extra cseresznyetol meg szilvatol szabadultam meg igy. Sokan hazhoz is szallitjak.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 13., csütörtök 9:58

h3x0r írta: En eddig azt hittem csak nekem kikapcsolodas a funyiras.
Nekem is, de csak augusztusig. Utána hirtelen tele lesz a tököm az egésszel és alig várom hogy vége legyen. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 13., csütörtök 9:50

En eddig azt hittem csak nekem kikapcsolodas a funyiras. Nyaron sajnaltam is, hogy a szarazsagban nem kellett olyan gyakran vagni, mint maskor :D A legjobb, mikor hetvegen reggelizes kozben hallom, hogy az egyik szomszed mar vagja (termeszetesen a funyiro hangja alapjan tudom, hogy melyik), par perccel kesobb a masik is elkezdi, en meg sietek ki, nehogy lemaradjak. :lol: Kozben mindig megbeszeljuk kinel mi a hetvegi program, ki mit fog sutogetni, stb. Az egyik tavaly valtott benzinesre, azota mar o is szereti vagni. :kalapos:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. október 12., szerda 22:58

Én nagyszüleim, mióta az eszemet tudom gazdálkodnak.
Régebben tyúkokat, kakast is tartottak.
Asszem kb 1997 óta viszont rengeteg minden van a kertjükben (új ház, új placc, rengeteg lehetőség). Jóformán zöldséget, gyümölcsöt boltba nem is vesznek már évek óta. Milliónyi üveg befőtt, lekvár és minden akármi ami ezekből készül. Szó szerint kb minden: paradicsom, paprika, spenót, tök, málna, eper, barack, áfonya, borsó, lestyán (és pár egyéb fűszer amit nem tudtam megjegyezni).
Szóval lehet ezt csinálni , csak okosba kell.
Jaa, amúgy 91 és 82 évesek! :mrgreen:

Vissza: