Remy írta:Sorry GT és ez még csak a kezdet volt
Eléggé bekezdett a 'Castle. Chiriches viszont hatalmasat játszik eddig. Elöl kevesek vagyunk még mindig, azért egy gólt jó lenne találni a szünetig...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 10., vasárnap 13:18
Remy írta:Sorry GT és ez még csak a kezdet volt
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 10., vasárnap 13:15
Sorry GT és ez még csak a kezdet volt Azért 26 éves korára csak elkapta a fonalat. Eddig nagyon jól megy neki. Már a Nice megmutatta, hogy lehet belőle valaki.GT37 írta: Remy.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 10., vasárnap 12:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 9., szombat 20:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 9., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. november 9., szombat 19:00
Mondjuk ez egyértelmű, én őt igazából a Madrid előtt is utáltam. aztán két évre elfogadtam, sőt talán meg is kedveltem. Aztán jött a harmadik éve...Mourinho mikor idejött, ugyanez az ember volt, csak mindenki felhypeolta a BL győzelem miatt.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 9., szombat 18:54
Ezt nem gondoltam volna rólapheco írta:Townsend véleménye az aranylabdáról
GT mától utálni fogod
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 9., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 9., szombat 18:45
Mindig ez van. Idejön valaki nagy csínadrattával a fórum 3/4-e isteníti, ódákat zeng róla (többnyire nagyon kevés ok miatt), aztán amikor távozik akkor mindenki utálja, és nagy kő esik le a szívekről... Mourinho mikor idejött, ugyanez az ember volt, csak mindenki felhypeolta a BL győzelem miatt.lordgabi írta:Sosem gondoltam korábban, de én is így vagyok vele mostanában. Az utolsó szakasz, amit itt töltött nálunk, az hatalmas fekete pont, pedig mennyire bíztam benne, tiszteltem, amikor idejött + amikor a bajnokságot is sikerült behúzni, bármilyen is volt a személyisége olykor.Pipita írta:Egy gonosz kárörvendő kis gyökér vagyok, de igazán boldoggá tesznek a szpesölvan eredményei.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 9., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 9., szombat 18:05
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 9., szombat 18:00
Sosem gondoltam korábban, de én is így vagyok vele mostanában. Az utolsó szakasz, amit itt töltött nálunk, az hatalmas fekete pont, pedig mennyire bíztam benne, tiszteltem, amikor idejött + amikor a bajnokságot is sikerült behúzni, bármilyen is volt a személyisége olykor.Pipita írta:Egy gonosz kárörvendő kis gyökér vagyok, de igazán boldoggá tesznek a szpesölvan eredményei.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. november 9., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 9., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. november 9., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 9., szombat 17:49
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. november 9., szombat 12:31
Ezért állok én is érthetetlenül a Spurs előtt. Teljesen korrekt, sok lehetőséget magában hordó keret. Bár nekem meggyőződésem, hogy Eriksen nem játszatása a kulcs. Tippszmikszet is csak akkor rakok rájuk mikor ha a dán kölök játszik'shutterisland írta:valóban nem szórják a spursnél a gólokat, viszont a védelmük ezzel párhuzamosan parádés.
egyrészt hátul lloris a világ egyik legjobb kapusa, ez a vertonghen mindegy, hogy a baloson vagy középen van, nagyszerűen tolja, walker a jelenlegi legjobb angol jobbhátvéd, az új román srác pedig meglepően magabiztosan nyitott.
másrészt a középpálya védekezőbb szerepkörében is megvannak.
elég masszívak, 5 gólt kapni 10 meccsen úgy, hogy már az arsenal, everton és chelsea ellen is játszottak, nem semmi.
a tavalyi 5. helyre simán van esélyük, tehát lebutítva bale távozása ellenére sem esik vissza a csapat.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 9., szombat 11:04
BBarni írta:
trollkodik az öreg!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 9., szombat 10:54
Riporter: Milyen lesz a United Ferguson nélkül?
Wenger: Ne engem kérdezzenek, inkább a bírókat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 3:09
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem