Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
181 pontom lett.
Úgy hogy Nisteroyt beütöttem vagy 40szer, de egyszer sem fogadta el mert mindig elbasztam a nevét.
Ha elfogadja akkor 185.
Ilyen életemben nem játszottam soha jól de azért a klasszikón bevertem a Real Madridnak Barcas gyerekekre nem emlékeztem.
Amúgy majdnem mind megvolt.
Úgy hogy Nisteroyt beütöttem vagy 40szer, de egyszer sem fogadta el mert mindig elbasztam a nevét.
Ha elfogadja akkor 185.
Ilyen életemben nem játszottam soha jól de azért a klasszikón bevertem a Real Madridnak Barcas gyerekekre nem emlékeztem.
Amúgy majdnem mind megvolt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
170/200. Egész büszke vagyok magamra, az én memóriámmal ez kész csodahaszi írta: Hangolódásként itt egy kvíz a Clasico-k gólszerzőivel 2000-től. Huhh hát emlékeztem, hogy mindig minden szerencsétlen gólt lőtt nekünk tőlük, viszont sok név nem ugrott be. Mint pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mingueza, Malcom, Mathieu, Jeffren, Ferran Torres (bár ez most volt )
145/200
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
159/200
Igazából 160,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak nem tudtam hogy kell helyesen leírni a jeremy mathieut vagy kit, és inkább elengedtem A mieink közül Robben, James, Anelka, Owen, Asensio és Jesé maradtak ki teljesen. Tőlük meg olyan apróságok nem jutottak eszembe 15 perc alatt egyetlen pillanatra sem, hogy Eto'o, Villa, Ibra, Henry... Mondjuk kik ezek.
Illetve PedrIt azt beírtam, PedrOt viszont már nem, ezzel az elütéssel buktam négy könnyű pontot.
Igazából 160,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak nem tudtam hogy kell helyesen leírni a jeremy mathieut vagy kit, és inkább elengedtem A mieink közül Robben, James, Anelka, Owen, Asensio és Jesé maradtak ki teljesen. Tőlük meg olyan apróságok nem jutottak eszembe 15 perc alatt egyetlen pillanatra sem, hogy Eto'o, Villa, Ibra, Henry... Mondjuk kik ezek.
Illetve PedrIt azt beírtam, PedrOt viszont már nem, ezzel az elütéssel buktam négy könnyű pontot.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jó kis kvíz 190/200
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a tavalyi 0-4 totál kiesett be se regisztráltam meg még Ibra is volt ott egyszer régen de vannak amik megmaradnak mint a gépfegyverező Abidal vagy Baptista a Spotifyban vagy Ronaldinho a Bernabeuban
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a tavalyi 0-4 totál kiesett be se regisztráltam meg még Ibra is volt ott egyszer régen de vannak amik megmaradnak mint a gépfegyverező Abidal vagy Baptista a Spotifyban vagy Ronaldinho a Bernabeuban
Hm, jo kis teszt volt, 178/200. Igazabol csak ket/harom jatekos volt akit meg pluszban tudtam volna Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Asensio es Pedri hozott volna meg sokat, Dani Alvest is illett volna tudnom. Jeffrennel meg tustam hogy valami no name csavo lott ott golt, de volagert nem tudtam volna visszaemlekezni Tellot tippeltem rahaszi írta: Hangolódásként itt egy kvíz a Clasico-k gólszerzőivel 2000-től. Huhh hát emlékeztem, hogy mindig minden szerencsétlen gólt lőtt nekünk tőlük, viszont sok név nem ugrott be. Mint pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mingueza, Malcom, Mathieu, Jeffren, Ferran Torres (bár ez most volt )
145/200
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Hangolódásként itt egy kvíz a Clasico-k gólszerzőivel 2000-től. Huhh hát emlékeztem, hogy mindig minden szerencsétlen gólt lőtt nekünk tőlük, viszont sok név nem ugrott be. Mint pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mingueza, Malcom, Mathieu, Jeffren, Ferran Torres (bár ez most volt )
145/200
145/200
Nem lehet rosszabb mint Pique.Kercsó írta:Kounde sérülés után egyből a kezdőbe? bátor.RealAsensio írta: Barca vedelme allitolag igy fog kinezni: Marcos Alonso - Kounde - Eric Garcia - Balde.
Mi pedig igy: Lunin; Carvajal, Militao, Alaba, Ferland; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Naív barátom.Kercsó írta:Kounde sérülés után egyből a kezdőbe? bátor.RealAsensio írta: Barca vedelme allitolag igy fog kinezni: Marcos Alonso - Kounde - Eric Garcia - Balde.
Mi pedig igy: Lunin; Carvajal, Militao, Alaba, Ferland; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius.
Náluk mindenki egyből csúcsformában tér vissza két hét után akár a térdszalag szakadásból is.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Kounde sérülés után egyből a kezdőbe? bátor.RealAsensio írta: Barca vedelme allitolag igy fog kinezni: Marcos Alonso - Kounde - Eric Garcia - Balde.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- chronic
Azonos pontszámon van a két csapat, lófasz nem fog múlni a holnapi meccsen, minden a girona elleni idegenbeli bajnokikon fog múlni, ettől függetlenül megkell bacni őket holnap.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Olyan szinten nem olyan, mint 8-10 éve, hogy konkrétan egy Elche - Realt jobban várok, mint ezt a hulladék párharcot. Egyrészt a fejben gyengeségünk miatt, másrészt annyira kiégetett a CR-Messi korszak a párharcot tekintve, hogy a hátam közepére sem kívánom.Yazid írta: Xavi rejszolhat rá, de reg nem olyan mar ez a parharc, mint 10-15 éve. Remelem nem ezen a meccsen fog múlni a bajnokság..
És akkor még mindig Xavi, Buszkecc, Piqué és alba fejét kell nézni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Maximum idén is ez lesz az egyetlen trófea amit a vitrinbe rakhatnak.Yazid írta: Xavi rejszolhat rá, de reg nem olyan mar ez a parharc, mint 10-15 éve. Remelem nem ezen a meccsen fog múlni a bajnokság..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Xavi rejszolhat rá, de reg nem olyan mar ez a parharc, mint 10-15 éve. Remelem nem ezen a meccsen fog múlni a bajnokság..
- chronic
Most itt ki van berúgva, a főni vagy Csávi?Realista24 írta:Hozzászólás Szerző: Realista24 » 3 perccel ezelőtt
Mindjárt magamhoz nyúlok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Xavi: “I don’t sign up to win without playing well.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Laban kivul mast is leborotval holnapra?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Xavi: "It may not be the right term, but the atmosphere of the Clasico excites me sexually."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
| Xavi: “I don't know if it makes me horny, don't know if that's the word but I like playing against Madrid.” @marca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema